Sportfogadás tippek legjobb forrása

Üdvözlünk a sportfogadasonline.com tippek szekciójában! Itt egyebek mellett minden infót megtalálsz arról, hogy hogyan köthetsz nyerő fogadásokat, illetve, hogy felismerd a tétek valós értékét, és megtanulhatod, hogyan igazodj el könnyedén a különböző piacok között anélkül, hogy összezavarodnál! Keresd fel rendszeresen ezt az oldalt is, hogy mindig naprakész lehess a legújabb tippekről és trükkökről, amelyek hasznodra lehetnek a sportfogadásban!

Tromsö – Lilleström: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes

26 május 2022 Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László
A Tromsö a tegnapi napon végül pihent, nem rendezték meg a Kristiansund elleni mérkőzésüket, mivel az ellenfél teljes kerete – a játékosoktól az edzőkig bezárólag – betegség miatt nem tudott részt venni az összecsapáson. Maga a Kristiansund edzője ny...
Tovább...

Huddersfield – Nottingham Forest: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

26 május 2022 Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László
Az angol másodosztály rájátszása is a fináléhoz ért. A Huddersfield – Nottingham Forest találkozón dől el, hogy melyikük csatlakozik a Fulhamhez és a Bournemouth-hoz, akik lényegében rajt-cél győzelmet arattak a Championshipben, nem igazán voltak két...
Tovább...

New England Revolution– Philadelphia Union: Fogadási Tippek és MLS Előzetes

26 május 2022 Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László
Ahogy mondtam, egy meccs erejéig benézünk az USA-ba is. Gondolkoztunk, melyik meccset válasszuk ki, és végül úgy döntöttünk, hogy egy olyat, aminek van magyar résztvevője. Így esett a választás a New England Revolution – Philadelphia Union találkozór...
Tovább...

Liverpool – Real Madrid: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

26 május 2022 Olvasd el 9 perc alatt szerző Bartos László
Gyanítom, ez a mérkőzés érdekli a legtöbb olvasót, nem húzom a legvégéig, már most útjára indítjuk a tippünket, a Liverpool – Real Madrid Bajnokok Ligája-finálé tippjét. A két együttes sikeres szezont tudhat magáénak, ám minden bizonnyal mindkettejük...
Tovább...

Strömsgodset – Viking: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes

26 május 2022 Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László
A norvégoknál egész jól alakultak a meccseink, lényegében hat találkozóról írtunk, amiből ötöt játszottak le. A Kristiansund – Tromsö találkozó elmaradt, mivel az egész hazai csapat megbetegedett – arra nem tértek ki, hogy ez most covid vagy valami m...
Tovább...
1 2 536

Sportfogadasonline.com - Az ingyenes sportfogadás hazája

Manapság a sportfogadás egyre nagyobb üzlet a világon. Emberek milliói próbálnak beszedni egy kis mellékest, valamint vannak, akik munkaként tekintenek rá, és ez a fő bevételi forrásuk. Az internet megjelenésével egyre többen és többen kezdtek el ezzel foglalkozni, manapság egy milliárd dolláros iparágról beszélünk. És ahogy az ilyenkor lenni szokott, megjelentek a különböző szakértők, akik – legtöbbször – pénzért cserébe tippekkel látják el a fogadókat.

Sokan csak legyintenek erre, azt gondolják, ebből nem lehet hosszú távon pénzt szerezni, és az egész arról szól, hogy a fogadóirodák – meg a szakértők - zsebét megtömjük. Valóban, a fogadók nagy százaléka nem következetes játékos, és előbb vagy utóbb a pénze az irodáknál landol. Vannak azonban azok, akik úgy keresnek pénzt, hogy közben a hobbijuknak élnek. Találj egy olyan munkát, amit szeretsz, és soha többé nem kell dolgoznod – tartja ez az örökzöld mondás.

Sportfogadási tippekkel tele a padlás. Bármerre nézelődünk az interneten, hamar találhatunk egy olyan oldalt, amelyik különböző havidíjakért cserébe tippekkel lát el bennünket. Ezen oldalak minősége változó, vannak olyanok, amelyek tényleg kifejezetten jók, a legtöbbjük azonban egyszerű átverés.

Mi, itt a sportfogadasonline.com-nál arra törekedtünk mindig is, hogy a látogatóink plusz információkhoz jussanak hírek, valamint tippek formájában. És ezért nem kértünk soha egyetlen forintot sem, ingyen tippeket adtunk, mióta az oldal elindult.

Fő profilunk a futball, azon belül is a legjobb bajnokságok, kiemelt figyelmet fordítunk a Bajnokok Ligájára, az Európa-ligára, a különböző világeseményekre, úgy, mint az Európa-bajnokságok vagy Világbajnokságok. A foci tippek között találhattok Premier League, Ligue 1, Bundesliga, La Liga és Serie A meccseket, néha azonban elmerülünk a kevésbé ismert ligák között is.

Amikor a bajnokságok szüneteltek a vírus miatt, mi akkor sem tétlenkedtünk, és a belorusz bajnokságból szemezgettünk. Sportfogadási tippjeink nem hibátlanok, ha azok lennének, az összes fogadóirodát tönkre tettük volna már. Viszont szakértőnk a legnagyobb odafigyeléssel, a legtöbb hasznos információt összegyűjtve tárja elétek az ő elképzelését az adott mérkőzésről, mérkőzésekről.

Hogyan készülnek a tippek?

Olyan szakértőkkel dolgozunk, akik régóta űzik a sportfogadás tudományát, és napi szinten követik a világfutball eseményeit. Enélkül lehetetlen volna jó tippeket adni, fontos, hogy felkészültek legyenek a tipstereink. A sportfogadási tippek naponta érkeznek, a legtöbbször a délutáni órákban, és nem last minute tippek ezek, általában adunk időt arra, hogy az olvasó is felkészülhessen, levonhassa a saját konzekvenciáit. Tehát, ha ma olvasod ezt az írást, számíts rá, hogy a holnapi foci tippekről olvashatsz a blogon belül.

De hogy hogyan is készül ez? Tippadónk különös figyelmet fordít a csapatok megismerésére, elhelyezkedésükre a tabellán, a formájukra, a játékosok kohéziójára, a sérültekre, és minden olyan csipp-csuppnak tűnő hírre, ami felett könnyű elsiklani, a mérkőzés kimenetele szempontjából viszont fontos lehet.

Vannak szituációk, amikor ezeket az infókat összegezve egy tippet adunk, a legtöbbször viszont több lehetőséget is elétek tárunk. A legfontosabb piacokkal dolgozunk, vagyis adunk tippeket egy mérkőzésen a kimenetelre, a gólok számára, valamint arra is, hogy mindkét csapat betalál-e.

Hol játsszak?

Ez az, amibe nem tudunk, és nem is akarunk beleszólni. Magyarországon egyre inkább az online fogadóirodák térnyerése látható, mint szinte bárhol a világon, de népszerű manapság még a papíralapú fogadás is. Csak rajtatok áll, hogy melyiket választjátok. Egyébként a sportfogadasonline.com oldalán számtalan, Magyarországon is legálisan működő fogadóirodával találkozhattok, akik különböző akciókkal próbálják magukhoz édesgetni a felhasználókat. Szóval, ha nincs még elképzelésetek, nézzetek körül nálunk.

A sportfogadásról és a tippadásról

Ahogy említettük, az oldalunkon található tippekért soha nem kértünk pénzt a felhasználóinktól, és ez terveink szerint így is marad. Azonban fontos megjegyeznünk, hogy a sportfogadás egy trükkös meló, és nincs százszázalékos tipp. A legjobb tudásunk ellenére is hibázunk, néha a kutatómunka nem hozza meg a gyümölcsét. Ettől függetlenül pár vesztes tipp ne vegye el a kedvetek. Se tőlünk, se magától a sportfogadástól.

Továbbá fontosnak tartjuk megjegyezni a következőt: Sokan azonosítják a fizetős tippeket a minőséggel, az ingyenes fogadási tippeket pedig a gyenge, nem használhatóval. Ez téves feltételezés, ma is működnek Magyarországon olyan fizetős oldalak, amelyeknek minőségére a silány szó a legjobb. És bár nekünk is vannak gyengébb napjaink, az átlagos odds, amivel fogadunk, megközelíti a kétszeres szorzót.

Gyakran Ismételt Kérdések

Nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy a fizetős oldalak nem hoznak profitot. Mert hoznak. Ahhoz azonban olyan tipstert kell keresni, aki már régóta a szakmában van, elérhető eredménysort tesz közzé, ami alapján meg lehet nézni, milyen hatékonysággal dolgozik. Azokat az oldalakat, akik gyorsan ígérnek nagy profitot, ki kell hagyni.

A fő profilunk a futball, azon belül is leginkább a top bajnokságok. Angol, olasz, német, spanyol, francia és válogatott meccsek is megtalálhatók nálunk, de a kisebb bajnokságokat is előszeretettel vesszük elő.

Fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy mi sem vagyunk tévedhetetlenek, és maga a futball is egy olyan sportág, ahol bármi megtörténhet. A kiszámíthatatlansági faktort nem tudjuk nullára csökkenteni, de igyekszünk minden fontos információt összegyűjteni, ami az adott mérkőzés megtippelését segítheti.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső