A legjobb ingyenes fogadási tippek szerencsejátékosok számára

Üdvözlünk a sportfogadasonline.com tippek szekciójában! Itt egyebek mellett minden infót megtalálsz arról, hogy hogyan köthetsz nyerő fogadásokat, illetve, hogy felismerd a tétek valós értékét, és megtanulhatod, hogyan igazodj el könnyedén a különböző piacok között anélkül, hogy összezavarodnál! Keresd fel rendszeresen ezt az oldalt is, hogy mindig naprakész lehess a legújabb tippekről és trükkökről, amelyek hasznodra lehetnek a sportfogadásban!

Troyes – Lille: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2023.06.03.

02 június 2023 Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László
A szezon utolsó bajnoki meccse. Ez jön most. Legalábbis itt a blogon. Mondanom sem kell, hogy az öt nagy (vagy inkább hat nagy) bajnokságra célzok. Sok mindenről beszéltünk ebben az idényből, sok meccsről írtunk, de persze mindenre nem jutott időnk. ...
Tovább...

Reims – Montpellier: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2023.06.03.

02 június 2023 Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László
Két francia középcsapattal folytatjuk mai kirándulásunkat. Nem mondom, hogy nagy izgalom várható a Reims – Montpellier mérkőzésen. Hiába van egymás alatt a két csapat, ha egyszer az utolsó fordulóban már nem tudja egyik megelőzni a másikat? Meg külön...
Tovább...

PSG – Clermont: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2023.06.03.

02 június 2023 Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László
Három meccsünk maradt, hogy kimondhassuk, írtunk a teljes olasz, spanyol és francia fordulóról. Ha lennének még angol meg német meccsek, akkor ez nem sikerülhetett volna, hiszen a legnagyobb igyekezetünk ellenére sem tudunk mindenhova odafigyelni. De...
Tovább...

Elche – Cadiz: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes – 2023.06.04.

02 június 2023 Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László
Ha van olyan meccs a hétvégén, amire a sportfogadás kedvelői, meg úgy a teljes futballszerető közönség azt mondja, hogy lényegtelen, az az Elche – Cadiz meccs. Valahol értem őket, két, a tabella alsó harmadában levő együttes szerény, nem feltétlenül ...
Tovább...

Espanyol – Almeria: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes – 2023.06.04.

02 június 2023 Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László
Az előző tippben egy kiesőről és egy lehetséges kiesőről volt szó. Most ugyanez jön. Az Espanyol hiába gyújtotta be a rakétákat az utolsó három fordulóban, elbukták annak a lehetőségét, hogy jövőre is az első osztályban szerepeljenek. És itt az ellen...
Tovább...
1 2 893

Sportfogadasonline.com - Az ingyenes sportfogadás hazája

Manapság a sportfogadás egyre nagyobb üzlet a világon. Emberek milliói próbálnak beszedni egy kis mellékest, valamint vannak, akik munkaként tekintenek rá, és ez a fő bevételi forrásuk. Az internet megjelenésével egyre többen és többen kezdtek el ezzel foglalkozni, manapság egy milliárd dolláros iparágról beszélünk. És ahogy az ilyenkor lenni szokott, megjelentek a különböző szakértők, akik – legtöbbször – pénzért cserébe tippekkel látják el a fogadókat.

Sokan csak legyintenek erre, azt gondolják, ebből nem lehet hosszú távon pénzt szerezni, és az egész arról szól, hogy a fogadóirodák – meg a szakértők - zsebét megtömjük. Valóban, a fogadók nagy százaléka nem következetes játékos, és előbb vagy utóbb a pénze az irodáknál landol. Vannak azonban azok, akik úgy keresnek pénzt, hogy közben a hobbijuknak élnek. Találj egy olyan munkát, amit szeretsz, és soha többé nem kell dolgoznod – tartja ez az örökzöld mondás.

Sportfogadási tippekkel tele a padlás. Bármerre nézelődünk az interneten, hamar találhatunk egy olyan oldalt, amelyik különböző havidíjakért cserébe tippekkel lát el bennünket. Ezen oldalak minősége változó, vannak olyanok, amelyek tényleg kifejezetten jók, a legtöbbjük azonban egyszerű átverés.

Mi, itt a sportfogadasonline.com-nál arra törekedtünk mindig is, hogy a látogatóink plusz információkhoz jussanak hírek, valamint tippek formájában. És ezért nem kértünk soha egyetlen forintot sem, ingyen tippeket adtunk, mióta az oldal elindult.

Fő profilunk a futball, azon belül is a legjobb bajnokságok, kiemelt figyelmet fordítunk a Bajnokok Ligájára, az Európa-ligára, a különböző világeseményekre, úgy, mint az Európa-bajnokságok vagy Világbajnokságok. A foci tippek között találhattok Premier League, Ligue 1, Bundesliga, La Liga és Serie A meccseket, néha azonban elmerülünk a kevésbé ismert ligák között is.

Amikor a bajnokságok szüneteltek a vírus miatt, mi akkor sem tétlenkedtünk, és a belorusz bajnokságból szemezgettünk. Sportfogadási tippjeink nem hibátlanok, ha azok lennének, az összes fogadóirodát tönkre tettük volna már. Viszont szakértőnk a legnagyobb odafigyeléssel, a legtöbb hasznos információt összegyűjtve tárja elétek az ő elképzelését az adott mérkőzésről, mérkőzésekről.

Hogyan készülnek a tippek?

Olyan szakértőkkel dolgozunk, akik régóta űzik a sportfogadás tudományát, és napi szinten követik a világfutball eseményeit. Enélkül lehetetlen volna jó tippeket adni, fontos, hogy felkészültek legyenek a tipstereink. A sportfogadási tippek naponta érkeznek, a legtöbbször a délutáni órákban, és nem last minute tippek ezek, általában adunk időt arra, hogy az olvasó is felkészülhessen, levonhassa a saját konzekvenciáit. Tehát, ha ma olvasod ezt az írást, számíts rá, hogy a holnapi foci tippekről olvashatsz a blogon belül.

De hogy hogyan is készül ez? Tippadónk különös figyelmet fordít a csapatok megismerésére, elhelyezkedésükre a tabellán, a formájukra, a játékosok kohéziójára, a sérültekre, és minden olyan csipp-csuppnak tűnő hírre, ami felett könnyű elsiklani, a mérkőzés kimenetele szempontjából viszont fontos lehet.

Vannak szituációk, amikor ezeket az infókat összegezve egy tippet adunk, a legtöbbször viszont több lehetőséget is elétek tárunk. A legfontosabb piacokkal dolgozunk, vagyis adunk tippeket egy mérkőzésen a kimenetelre, a gólok számára, valamint arra is, hogy mindkét csapat betalál-e.

Hol játsszak?

Ez az, amibe nem tudunk, és nem is akarunk beleszólni. Magyarországon egyre inkább az online fogadóirodák térnyerése látható, mint szinte bárhol a világon, de népszerű manapság még a papíralapú fogadás is. Csak rajtatok áll, hogy melyiket választjátok. Egyébként a sportfogadasonline.com oldalán számtalan, Magyarországon is legálisan működő fogadóirodával találkozhattok, akik különböző akciókkal próbálják magukhoz édesgetni a felhasználókat. Szóval, ha nincs még elképzelésetek, nézzetek körül nálunk.

A sportfogadásról és a tippadásról

Ahogy említettük, az oldalunkon található tippekért soha nem kértünk pénzt a felhasználóinktól, és ez terveink szerint így is marad. Azonban fontos megjegyeznünk, hogy a sportfogadás egy trükkös meló, és nincs százszázalékos tipp. A legjobb tudásunk ellenére is hibázunk, néha a kutatómunka nem hozza meg a gyümölcsét. Ettől függetlenül pár vesztes tipp ne vegye el a kedvetek. Se tőlünk, se magától a sportfogadástól.

Továbbá fontosnak tartjuk megjegyezni a következőt: Sokan azonosítják a fizetős tippeket a minőséggel, az ingyenes fogadási tippeket pedig a gyenge, nem használhatóval. Ez téves feltételezés, ma is működnek Magyarországon olyan fizetős oldalak, amelyeknek minőségére a silány szó a legjobb. És bár nekünk is vannak gyengébb napjaink, az átlagos odds, amivel fogadunk, megközelíti a kétszeres szorzót.

Gyakran Ismételt Kérdések

Nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy a fizetős oldalak nem hoznak profitot. Mert hoznak. Ahhoz azonban olyan tipstert kell keresni, aki már régóta a szakmában van, elérhető eredménysort tesz közzé, ami alapján meg lehet nézni, milyen hatékonysággal dolgozik. Azokat az oldalakat, akik gyorsan ígérnek nagy profitot, ki kell hagyni.

A fő profilunk a futball, azon belül is leginkább a top bajnokságok. Angol, olasz, német, spanyol, francia és válogatott meccsek is megtalálhatók nálunk, de a kisebb bajnokságokat is előszeretettel vesszük elő.

Fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy mi sem vagyunk tévedhetetlenek, és maga a futball is egy olyan sportág, ahol bármi megtörténhet. A kiszámíthatatlansági faktort nem tudjuk nullára csökkenteni, de igyekszünk minden fontos információt összegyűjteni, ami az adott mérkőzés megtippelését segítheti.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső