AIK Stockholm – Häcken: Fogadási Tippek és Allsvenskan Előzetes – 2023.07.08.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 04.
AIK Stockholm
Teljesítmény:
N N V D V
  • Friends Arena
  • Július 08. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Häcken
Teljesítmény:
D V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nincs akkora mozgásterünk a héten tippek terén. Kevés a mérkőzés, nem is a legjobb időpontokban rendezik ezeket a meccseket, az U21-es EB is hamarosan befejeződik. Igaz, elkezdődött az U19-es, de arról nem fogunk írni várhatóan. Az még az a korosztály, ahol a játékosok egyáltalán nincsenek szem előtt, és úgy nem fogunk ajánlani semmit, hogy a tagokat nem igazán ismerjük…

Szóval marad mára öt tipp, kettő Norvégiából, három pedig Svédországból. Utóbbival kezdünk. Az AIK Stockholm – Häcken meccs tavaly még rangadó volt, idén maximum nevében lehet az.

A címvédő egy tavalyi élcsapattal, amely most a kiesés ellen menekül. Még kevés idő telt el a bajnokságból, hogy ezt így ki lehessen jelenteni, az azonban biztos, hogy most gondban van a Solna.

Az online sportfogadás szakértői azt mondják, a Häcken megnyeri a mérkőzést.

A bet365-nél 1.91 az ő sikerük, 3.60 a döntetlen, 3.60 a hazai győzelem.

AIK Stockholm

Az idei szezonban mindössze második alkalommal tudott bajnoki meccset nyerni az AIK Stockholm együttese. A Brommapojkarna csapatához látogattak, és bár nem ők számítottak favoritnak, két korai góllal az övék lett a győzelem. Nem hiába mondják azt, hogy egy korai gól minden taktikát szét tud verni. Itt is ez történt, öt perccel a kezdés után Hussein labdájából Rui Modesto volt eredményes, majd a páros negyedórával később repetázott: Husseiné volt a gólpassz, Modestoé a gól.

Ezzel a sikerrel a Solna még nincs kint a vízből, de legalább meg tudták előzni a Göteborg csapatát. Most már nem kiesőhelyen vannak, hanem osztályozós helyen. Így is, úgy is csalódás ez, de még lehet javítani. Mondjuk most.

Hazai pályán 1-3-2-es mérlegük nem azt mutatja, hogy ez összejöhet, eddig csak a Hammarbyt tudták legyőzni, és a Häcken azért más szintet képvisel.

Jó hír, hogy nincs sérült, így Brannström ugyanazt a csapatot pályára küldheti.

A várható kezdőcsapat:

Nordfeldt – Papagiannopoulos, Milosevic, Haliti – Modesto, Hussein, Keita, Magashy, Otieno – Guidetti, Faraj

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.19.Allsvenskan
aik
1:2
hacken
Allsvenskan
2022.04.02.Allsvenskan
hacken
4:2
aik
Allsvenskan
2021.08.22.Allsvenskan
aik
2:1
hacken
Allsvenskan
2021.07.04.Allsvenskan
hacken
2:1
aik
Allsvenskan
2020.08.30.Allsvenskan
aik
0:1
hacken
Allsvenskan
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Häcken

A Häcken a várakozások ellenére viszont nem tudott nyerni, ezzel még nagyobb lépéshátrányba került az előttük levő Malmö – Elfsborg kettőssel szemben. Úgy öt, illetve hárompontos a különbség, hogy a Häcken egy mérkőzéssel többet játszott. Mondogatták a szakértők, hogy a címvédésre nem túl nagy az esély, úgy tűnik, igazuk lesz.

A Norrköping otthonából távoztak mindösszesen egyetlen ponttal. Even Hovland góljával még az övék volt az előny, de a hazaiak fordítottak, így Samuel Gustafson második félidei találata már csak a döntetlenhez volt elég.

A Häckennek most megint idegenben kell pályára lépnie, ahol eddig azért nem volt annyira meggyőző. Három győzelem, két döntetlen, két vereség. Lars Olden Larsen, Johan Hammar és Tobias Carlsson nem tudnak pályára lépni majd sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Abrahamsson – Fridriksson, Sandberg, Hovland, Lund – Rygaard, Romeo, Gustafson – Dahbo, Traoré, Sonko

Tippelde

Most fog kiderülni, hogy az AIK csak találta azt a győzelmet, vagy valóban megindulnak majd felfelé. A csapat többre hivatott szerintünk, és akár még meglepetést is okozhatnak.

Igyekszünk most biztonságra törekedni, ezért egyetlen tippünk a két és fél gól feletti eredmény. Tipperősség: 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.68 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.67 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.65 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső