Bet365 Alternatív Link - belépés és regisztráció

J√≥magam meglehetŇĎsen otthonosan mozgok az online sportfogad√°s vil√°g√°ban, √©s az eltelt √©vek sor√°n j√≥ n√©h√°ny bukm√©ker irod√°t kipr√≥b√°ltam m√°r. Az online szerencsej√°t√©k piac egyik legjelentŇĎsebb szereplŇĎj√©nek sz√°m√≠t√≥ c√©g mindig is az egyik nagy kedvencem volt. Ez√©rt √ļgy d√∂nt√∂ttem, hogy a saj√°t szem√©lyes √©lm√©nyeimet √©s benyom√°saimat alapul v√©ve egy bet365 ismertetŇĎ r√©v√©n megosztom a hazai sportfogad√°s rajong√≥kkal is a c√©ggel kapcsolatos tapasztalataimat.

Bet365 Alternatív Link
bet365.com bejelentkezés

El√∂lj√°r√≥ban fontosnak tartom viszont kihangs√ļlyozni, hogy ez a bet365 ismertetŇĎ csakis √©s kiz√°r√≥lag az √©n szem√©lyes v√©lem√©nyemet t√ľkr√∂zi, valamint azt is, hogy a bet365 nem fizetett nekem a cikk meg√≠r√°s√°√©rt, √©s semmif√©le egy√©b anyagi elŇĎny√∂m sem sz√°rmazott belŇĎle.

bet 365 borító fénykép
bet365
5
  • Eredm√©nyek
  • Statisztika
  • LiveFogad√°s

  • Enged√©lyezett
  • Biztons√°g

A bet365 webes platformj√°nak el√©r√©se √©s jellemzŇĎi

Az vettem √©szre, hogy a szerencsej√°t√©k szolg√°ltat√≥ oldal√°t m√°r j√≥ ideje nem lehet k√∂zvetlen√ľl el√©rni Magyarorsz√°gr√≥l, azaz a hagyom√°nyos m√≥don nem t√∂ltŇĎdik be a c√©g honlapja. Ez szerintem amiatt lehet, hogy a magyar korm√°ny jogtalanul ugyan, de igyekszik blokkolni egyes k√ľlf√∂ldrŇĎl mŇĪk√∂dŇĎ online szerencsej√°t√©k szolg√°ltat√≥k weboldalait annak ellen√©re, hogy ez nem egyezik az Eur√≥pai Uni√≥s ir√°nyelvekkel.

Aki k√∂veti az online sportfogad√°ssal kapcsolatos h√≠reket, nyilv√°n tudja, hogy az Unibet 2017 ŇĎsz√©n jogerŇĎsen pert nyert a magyar √°lammal szemben. EbbŇĎl kiindulva szerintem hamarosan az √∂sszes szolg√°ltat√≥ netes fel√ľlet√©nek blokkol√°s√°t k√©nytelen lesz feloldani Magyarorsz√°g korm√°nya. Addig viszont a bet365 el√©r√©se v√©lem√©nyem szerint a legk√∂nnyebben egy bet365 alternat√≠v link haszn√°lat√°val oldhat√≥ meg. Ugyanis a bet365 alternat√≠v link is ugyanazt ‚Äětudja‚ÄĚ, mint a klasszikus URL. Ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen a bet365 regisztr√°ci√≥ is lebonyol√≠that√≥ vele, majd azt k√∂vetŇĎen az oldal minden egyes funkci√≥ja is a felhaszn√°l√≥ rendelkez√©s√©re √°ll.

Vannak olyan ismerŇĎseim, akik p√©ld√°ul enn√©l a szolg√°ltat√≥n√°l a bet365 alternat√≠v link helyett a b√∂ng√©szŇĎ alap√ļ proxy szerveres megold√°st v√°lasztott√°k. Ezzel nekem az a bajom, hogy √ļgy vettem √©szre, hogy ily m√≥don a bet365 el√©r√©se nem minden esetben z√∂kkenŇĎmentes, √©s proxy szerveren kereszt√ľl a felhaszn√°l√≥ √©lm√©ny is jelentŇĎs m√©rt√©kben cs√∂kkenhet, ami k√ľl√∂n√∂sen igaz az √©lŇĎ m√©rkŇĎz√©s k√∂zvet√≠t√©s funkci√≥n√°l. Egy sz√≥, mint sz√°z j√≥magam a bet365 alternat√≠v link haszn√°lata mellett tettem le a voksomat, amivel a bet365 el√©r√©se mondhatni gyerekj√°t√©k.

bet365.com belépés = bet 365 Magyarország = alternative link = 365bet = allsport365 = bet365.hu = bet 365 hungary alternativ = bet356 = 788-sb = 188-sb = bet-mart = 365 808 = 365sb = 878365.com = game 365 = bejelentkezés = 288365.com = 635-288.com = 288-563.com = bet365 link = 788-sb = 121-365sb = b et365 = alsport365 = 365sport365 = sportgiochi365 = 365bet

A bet365 elérése pár lépéses regisztrációval

Mivel √©n m√°r r√©gebben j√≥ n√©h√°ny bukm√©kern√©l regisztr√°ltam, ez√©rt √ļgy voltam vele, hogy ha sok√°ig is tart a proced√ļra, akkor is musz√°j v√©gigcsin√°lni, hiszen csakis √≠gy lesz biztos√≠tott sz√°momra a bet365 el√©r√©se, √©s az oldal szolg√°ltat√°sainak teljes k√∂rŇĪ haszn√°lata. Az igazat megvallva igencsak meglepŇĎdtem, hogy enn√©l az online szerencsej√°t√©k szolg√°ltat√≥n√°l milyen gyorsan elint√©zhetŇĎ a regisztr√°ci√≥ (t√©nyleg csak p√°r perc az eg√©sz), amit k√∂vetŇĎen egybŇĎl haszn√°latba is vehettem a saj√°t felhaszn√°l√≥i fi√≥komat.

A bet365 ismertetŇĎ ezen r√©sz√©ben az√©rt mutatom be l√©p√©srŇĎl-l√©p√©sre (kicsit tal√°n ‚Äěsz√°jbar√°g√≥s m√≥don‚ÄĚ a regisztr√°ci√≥ menet√©t, mert biztos, hogy vannak j√≥ p√°ran, akik m√©g soha nem nyitottak felhaszn√°l√≥i fi√≥kot online fogad√≥irod√°n√°l, ez√©rt ez a r√©sz a sz√°mukra kifejezetten hasznos lehet.

Az alábbi módon regisztráltam az oldalon

Ekkor a rendszertŇĎl kaptam egy √©rtes√≠t√©st, hogy a sz√°ml√°m elk√©sz√ľlt, √©s egy sz√°mos inform√°ci√≥t, hasznos tudnival√≥t tartalmaz√≥ e-mailt is. A lev√©l elolvas√°sa ut√°n v√©grehajtottam az elsŇĎ befizet√©sem a sz√°ml√°mra, amit k√∂vetŇĎen minden biztos√≠tott volt ahhoz, hogy p√©nzben fogadhassak. Gyakorlatilag ennyi az eg√©sz!

F. Feltételek érvényesek!

Utols√≥ regisztr√°ci√≥: perccel ezelŇĎtt

MŇĪk√∂d√©si enged√©ly √©s hivatalos fel√ľlegyelte szervek

Egy online fogad√≥iroda eset√©ben a v√©lem√©nyem szerint azt is kiemelt fontoss√°ggal b√≠r, hogy teljesen leg√°lis keretek k√∂z√∂tt mŇĪk√∂dj√∂n, √©s minden adott legyen a korrekt j√°t√©kfelt√©telekhez. A bet365 az √∂sszes ilyen krit√©riumnak megfelel, mivel a gibralt√°ri korm√°ny enged√©lyez√©se r√©v√©n mŇĪk√∂dik √©s a Gibraltar Gambling Commissioner fel√ľgyelete alatt √°ll. A c√©g birtok√°ban van az online szerencsej√°t√©k szolg√°ltat√°sok √ľzemeltet√©s√©hez sz√ľks√©ges √∂sszes hivatalos enged√©lynek √©s tan√ļs√≠tv√°nynak.

Emellett azt is fontosnak tartom megemlíteni, hogy a cég kapcsolatban áll az IBAS - Independent Betting Adjudication Service - szervezettel, továbbá aláveti magát az IBAS döntésének olyan vitatott esetek tekintetében, amelyek kimenetele nem felelt meg a regisztrált felhasználói elvárásainak.

A bet365 bónusz rendszere

√Čn √ļgy gondolom, hogy felhaszn√°l√≥i szemsz√∂gbŇĎl n√©zve egy cseppet sem mell√©kes, hogy egy adott online szerencsej√°t√©k szolg√°ltat√≥n√°l rendelkez√©sre √°llnak-e b√≥nuszok, prom√≥ci√≥s programok a regisztr√°lt tagok sz√°m√°ra, avagy sem. V√©lem√©nyem szerint a b√≥nuszok vitathatatlan elŇĎnye, hogy √°ltaluk a sokkal nagyobb t√©tben fogadhatok, legyen sz√≥ ak√°r sportfogad√°sr√≥l, vagy p√©ld√°ul online kaszin√≥ j√°t√©kokr√≥l. Meg√°llap√≠tottam, hogy a Tippmix-szel ellent√©tben a bet365 b√≥nusz aj√°nlat nagyon j√≥, hiszen nemcsak a sportfogad√°s, hanem az online kaszin√≥ √©s a p√≥ker k√ľl√∂nb√∂zŇĎ prom√≥ci√≥kat √©s sok bet365 b√≥nuszt k√≠n√°l.

Itt fontos megeml√≠tenem, hogy a bet365 b√≥nusz aj√°nlatait kiz√°r√≥lag csak a 18. √©let√©v√ľket bet√∂lt√∂tt szem√©lyek vehetik ig√©nybe, √©s minden egyes b√≥nusz felhaszn√°l√°sa eset√©ben a felhaszn√°l√°si szerzŇĎd√©sben le√≠rtak vannak √©rv√©nyben. Amennyiben √ļgy d√∂ntesz, hogy hozz√°m hasonl√≥an te is ig√©nybe veszed a bet365 b√≥nusz k√≠n√°lat√°nak valamelyik aj√°nlat√°t, akkor fontos, hogy elŇĎtte alaposan √°tn√©z minden, az adott b√≥nusszal, prom√≥ci√≥ival kapcsolatos tudnival√≥t; √©s tiszt√°ban kell lenned egy adott b√≥nusz eset√©ben annak a megforgat√°si felt√©teleivel is. Az √©ppen aktu√°lis bet365 b√≥nusz aj√°nlatokat (befizet√©si b√≥nuszok, √ľdv√∂zlŇĎ b√≥nuszok, ingyenes p√∂rget√©sek, p√≥ker b√≥nuszok √©s egy√©b prom√≥ci√≥k), valamint azok ig√©nybev√©tel√©nek pontos felt√©teleit az c√©g oldal√°n tal√°lod meg.

A bet 365 sportfogadás szekciójának bemutatása

ElsŇĎsorban az√©rt lett az egyik kedvenc online sportfogad√≥ irod√°m pont ez, mert olyan sz√©lesk√∂rŇĪ sport√°g k√≠n√°lattal, √©s fogad√°si opci√≥ v√°laszt√©kkal rendelkezik, ami m√°s szolg√°ltat√≥kr√≥l nemigen mondhat√≥ el. A bet365 ismertetŇĎ ezen r√©sz√©ben ez√©rt a teljess√©g ig√©ny n√©lk√ľl, - viszont kiz√°r√≥lag csakis a saj√°t tapasztalatim alapj√°n -igyekszem a platform sportfogad√°si szekci√≥j√°t relat√≠ve r√©szletesen bemutatni.

Elk√©pesztŇĎ sport√°g v√°laszt√©k & tem√©rdek fogad√°si lehetŇĎs√©g

bet 365 sport piacok

V√©lem√©nyem szerint nem v√©letlen, hogy a bet365 hossz√ļ √©vek √≥ta piacvezetŇĎnek sz√°m√≠t a szerencsej√°t√©k √°gazatban, √©s azon bel√ľli is az online sportfogad√°sban. Ebben szerintem oroszl√°nr√©sze van a t√ļlz√°s n√©lk√ľl minden ig√©nyen tejes m√©rt√©kben kiel√©g√≠tŇĎ sport√°g v√°laszt√©knak, √©s a gig√°szi mennyis√©gŇĪ fogad√°si opci√≥nak, sportesem√©nynek is. A bet365 sportfogad√°s r√©szlege a diz√°jn tekintet√©ben egy az egyben √ļgy n√©z ki, mint a fŇĎoldal.

A fogadhat√≥ sport√°gak √©s az egy√©b esem√©nyek a jobb oldali men√ľben tal√°lhat√≥k meg. Itt azt√°n t√©nyleg minden van, ami szemnek sz√°jnak ingere a labdar√ļg√°st√≥l √©s az egy√©b n√©pszerŇĪ csapatsportokt√≥l kezdve, a technikai sportokon √°t, eg√©szen az olyan manaps√°g k√∂zkedvelt sportokig, mint amilyen az E-sportok, vagy mondjuk a floorball. √ögy vettem √©szre, hogy a fogad√°si opci√≥k, fogad√°si piacok k√≠n√°lata eset√©n is kiv√°l√≥an teljes√≠t a bukm√©ker iroda, √≠gy biztos vagyok benne, hogy b√°rki megtal√°lja a sz√°m√°ra legink√°bb kedvezŇĎket. Ugyanezt tudom elmondani az odds-okr√≥l is, amelyeket kimondottan j√≥nak, versenyk√©pesnek tal√°ltam.

√ČlŇĎ fogad√°sok & Live Stream

bet365 livestream

A bet365 platformj√°n a klasszikus ‚Äď m√©rkŇĎz√©s elŇĎtt fogad√°sok ‚Äď mellett lehetŇĎs√©g van √©lŇĎben is fogad√°sokat k√∂tni egy, vagy t√∂bb √°ltalunk kiv√°lasztott sportesem√©nyre. Ezt a funkci√≥t √©n szem√©ly szerint kifejezetten j√≥nak tal√°ltam, mivel lehetŇĎs√©get biztos√≠t arra, hogy a meccsek ideje alatt is b√°rmikor fogadhassak.

Az √©lŇĎben t√∂rt√©nŇĎ fogad√°s mellett biztos√≠tott a lehetŇĎs√©ge regisztr√°lt felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra (pozit√≠v sz√°mlaegyenleg, vagy legal√°bb egy √©rv√©nyes fogad√°s eset√©n) az adott m√©rkŇĎz√©sek √©lŇĎben t√∂rt√©nŇĎ megtekint√©s√©re is (Live Stream funkci√≥).

A bet365 fogadási szelvény

Az igazat megvallva m√°r j√≥ p√°r online sportfogad√≥ iroda fogad√°si szelv√©ny√©vel volt dolgom, √≠gy szer√©nytelens√©g n√©lk√ľl mondhatom, hogy van n√©mi tapasztalatom ezen a ter√ľleten is. Ami a bet365 fogad√°si szelv√©ny√©t illeti, szerintem kifejezetten k√∂nnyen haszn√°lhat√≥, √©s minden olyan inform√°ci√≥t tartalmaz, ami a j√°t√©kos sz√°m√°ra fontos lehet.

bet365 kaszin√≥ & √©lŇĎ kaszin√≥ & p√≥ker

Az online szerencsej√°t√©k szolg√°ltat√≥ kaszin√≥ szekci√≥j√°t a fŇĎmen√ľbŇĎl a ‚Äěkaszin√≥‚ÄĚ hivatkoz√°sra kattintva lehet el√©rni. Aki szereti az izgalmas online nyerŇĎg√©peket, t√°blaj√°t√©kokat, k√°rtyaj√°t√©kokat, rulettet stb., az biztos, hogy a tem√©rdek jobbn√°l-jobb online j√°t√©k k√∂z√∂tt tal√°l majd mag√°nak t√∂k√©letesen megfelelŇĎket.

A c√©g platformj√°n √©lŇĎ kaszin√≥ szolg√°ltat√°s is √ľzemel, ahol sz√≥ szerint √©lŇĎben √©lvezhetik a j√°t√©kosok a k√ľl√∂nf√©le √©rdekfesz√≠tŇĎ k√°rtyaj√°t√©kok, √©s egyebek mellett a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ asztali j√°t√©kok izgalmait.

A bet365 term√©szetesen a p√≥ker rajong√≥ira is gondolt, aminek k√∂sz√∂nhetŇĎen egy igaz√°n remek, k√ľl√∂n p√≥ker szekci√≥ is tal√°lhat√≥ a c√©g platformj√°n. A bet 365 p√≥ker szolg√°ltat√°s√°nak haszn√°lat√°hoz r√°ad√°sul a b√∂ng√©szŇĎmet is haszn√°lhattam (van let√∂lthetŇĎ kaszin√≥ szoftver is).

Be- és kifizetések

√Čn √ļgy vettem √©szre, hogy a v√°llalat igen komoly hangs√ļlyt fektet arra is, hogy min√©l k√∂nnyebb legyen a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra a p√©nzbefizet√©sek √©s kifizet√©sek lebonyol√≠t√°sa. Ennek h√°la, nem csup√°n a klasszikus fizet√©si opci√≥kat lehet ig√©nybe venni az oldalon az egyenleg felt√∂lt√©s√©re, illetve a p√©nzkiv√©telhez, hanem sz√°mos, √ļgynevezett alternat√≠v opci√≥t is. Mivel a k√≠n√°lat ezen a t√©ren is √°tlagon fel√ľli, √≠gy biztos, hogy hozz√°m hasonl√≥an b√°rki k√∂nnyen ki tudja v√°lasztani a sz√°m√°ra ide√°lis p√©nz√ľgyi tranzakci√≥s megold√°st.

A bet365 mobil verziója

A bet365 mobil k√©sz√ľl√©kekre optimaliz√°lt platformj√°t megl√°tva, egybŇĎl az jutott az eszembe, hogy itt azt√°n a c√©g fejlesztŇĎi t√©nyleg apait-anyait beleadtak. Egyr√©szt a mobil oldal j√≥l √°ttekinthetŇĎ, √©s m√°s c√©gek hasonl√≥ t√≠pus√ļ oldalaival ellent√©tben itt nem kellett percekig keresg√©lnem, amikor mobillal akartam fogadni. A bet 365 mobil v√°ltozata sz√≥r√≥l sz√≥ra ugyanazt tudja, mint a ‚Äěnagytestv√©r‚ÄĚ azaz az asztali g√©pes weboldal, √≠gy minden funkci√≥ is ugyan√ļgy, t√∂k√©letesen hib√°tlanul mŇĪk√∂dik rajta. Haszn√°lat k√∂zben egy√°ltal√°n nem tapasztaltam belassul√°s, fagy√°st, vagy egy√©b bosszant√≥ kellemetlens√©get, ami teljesen t√∂nkreteheti a felhaszn√°l√≥ √©lm√©nyt. Mindezek f√©ny√©ben ez√©rt nyugodt sz√≠vvel tudom a bet365 mobil oldal√°t aj√°nlani azoknak, akik szeretnek ‚Äě√ļt k√∂zben‚ÄĚ is fogadni.

bet365 mobil alkalmaz√°sok

Az online szerencsej√°t√©k szolg√°ltat√≥ t√∂bbf√©le Androidos √©s iOS oper√°ci√≥s rendszerrel rendelkezŇĎ k√©sz√ľl√©kekhez is biztos√≠t mobil applik√°ci√≥kat, amelyeket haszn√°lva b√°rhonnan, b√°rmikor fogadhat az ember, vagy √©ppen p√≥kerezhet, √©s j√°tszhat a kedvenc nyerŇĎg√©peivel. Mindegyik alkalmaz√°s kiv√°l√≥an teszi a dolg√°t, ez√©rt csup√°n egy megfelelŇĎ mobil eszk√∂zre (√©rdemes 5 colosn√°l nagyobb kijelzŇĎset haszn√°lni), valamint stabil internet kapcsolatra van sz√ľks√©ged.

Biztonság & adatkezelés

√ögy tal√°ltam, hogy a c√©g igen szigor√ļ adatv√©delmi politik√°t k√∂vet. Ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen biztos voltam benne, hogy a c√©gn√©l az √°ltalam megadott szem√©lyes inform√°ci√≥k j√≥ kezekben vannak. Ez annak k√∂sz√∂nhetŇĎ, hogy a c√©gn√©l 256-bites Thawte SSL titkos√≠t√°st haszn√°lnak az oldalra be√©rkezŇĎ √©s arr√≥l kimenŇĎ adatokhoz, a szem√©lyes adatokat is bele√©rtve. Emellett a v√°llalat ISMS (inform√°ci√≥-kezelŇĎ biztons√°gi rendszer) rendszert √ľzemeltet, a szervereit pedig a legmodernebb technol√≥gi√°n alapul√≥ tŇĪzfalak v√©dik.

N√©h√°ny sz√≥ban a bet 365 √ľgyf√©lszolg√°lat√°r√≥l

V√©lem√©nyem szerint manaps√°g egy mag√°ra valamit is ad√≥ online fogad√≥irod√°nak kutyak√∂teless√©ge az is, hogy minŇĎs√©gi √ľgyf√©lszolg√°lati rendszerrel √°lljon a felhaszn√°l√≥k rendelkez√©s√©re. Szerencs√©re enn√©l a fogad√≥irod√°n√°l ez adott, mivel t√∂bbf√©le m√≥don is el√©rhetŇĎ az √ľgyf√©lszolg√°lat (a legn√©pszerŇĪbb opci√≥ az online chat). De a hab a tort√°n az, hogy mivel a c√©g csak kompetens, szakk√©pzett √ľgyf√©lszolg√°lati munkat√°rsakat alkalmaz, √≠gy percek alatt k√©pesek elint√©zni egy-egy adott probl√©m√°t. Term√©szetesen az √ľgyf√©lszolg√°lat egy√©b m√≥don, p√©ld√°ul e-mailen is el√©rhetŇĎ, √©s a telefonos el√©rhetŇĎs√©g is biztos√≠tott. Viszont √©n mindezek ellen√©re, ha tehettem (√©s ha nem tal√°ltam meg a megfelelŇĎ v√°laszt az oldal GYIK szekci√≥j√°ban), akkor az online chat-es funkci√≥t vettem ig√©nybe √ľgyint√©z√©shez.

√Ėsszegz√©s

Abban az esetben, ha egy maxim√°lisan megb√≠zhat√≥ minŇĎs√©gi szolg√°ltat√°sokat ny√ļjt√≥ fogad√≥irod√°t, online kaszin√≥t keresel, vagy esetleg professzion√°lis kereteket k√∂z√∂tt szeretn√©l p√≥kerezni, akkor a bet365 ide√°lis v√°laszt√°s lehet a sz√°modra. Mivel t√∂bb √©vnyi tapasztalat birtok√°ban vagyok - ami az online szerencsej√°t√©kot illet -, ez√©rt b√°tran merem aj√°nlani a c√©g platformj√°t minden hazai sportfogad√≥, illetve online kaszin√≥ rajong√≥ sz√°m√°ra.

Aj√°nlott Bukm√©kerek IsmertetŇĎi
felsŇĎ