Bet365 Magyar Alternatív Link

bet365.com bejelentkezés

Jómagam meglehetősen otthonosan mozgok az online sportfogadás világában, és az eltelt évek során jó néhány bukméker irodát kipróbáltam már. Az online szerencsejáték piac egyik legjelentősebb szereplőjének számító cég mindig is az egyik nagy kedvencem volt. Ezért úgy döntöttem, hogy a saját személyes élményeimet és benyomásaimat alapul véve egy bet365 ismertető révén megosztom a hazai sportfogadás rajongókkal is a céggel kapcsolatos tapasztalataimat.

Elöljáróban fontosnak tartom viszont kihangsúlyozni, hogy ez a bet365 magyar ismertető csakis és kizárólag az én személyes véleményemet tükrözi, valamint azt is, hogy a bet 365 nem fizetett nekem a cikk megírásáért, és semmiféle egyéb anyagi előnyöm sem származott belőle.

bet365 borító fénykép
bet365
4
Üdvözlő bónusz: 15,000Ft*

 • Meccs eredmények minden sportnál
 • Részletes professzionális statisztika
 • Élő fogadás számtalan lehetőséggel
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Gibraltar

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller

*Kizárólag új ügyfelek számára érhető el. Hajtson végre egy feljogosító befizetést legalább 1,500Ft értékben és igényelje az ajánlatot a regisztrációt követő 30 napon belül, hogy jogosultságot szerezzen egy 100%-os összegre fogadási kreditekben, maximum 15,000Ft értékig. Igénylést követően, a fogadási krediteket a számlaegyenlegén tároljuk és azok nem kivehetőek.

Bet365 Alternatív Link és Elérése

Az vettem észre, hogy a szerencsejáték szolgáltató oldalát már jó ideje nem lehet közvetlenül elérni Magyarországról, azaz a hagyományos módon nem töltődik be a cég honlapja. Ez szerintem amiatt lehet, hogy a magyar kormány jogtalanul ugyan, de igyekszik blokkolni egyes külföldről működő online szerencsejáték szolgáltatók weboldalait annak ellenére, hogy ez nem egyezik az Európai Uniós irányelvekkel.

Bet365 Elérése

Aki követi az online sportfogadással kapcsolatos híreket, nyilván tudja, hogy az Unibet 2017 őszén jogerősen pert nyert a magyar álammal szemben. Ebből kiindulva szerintem hamarosan az összes szolgáltató netes felületének blokkolását kénytelen lesz feloldani Magyarország kormánya. Addig viszont a bet 365 elérése véleményem szerint a legkönnyebben egy bet365 alternatív link használatával oldható meg. Ugyanis a bet365 alternatív link is ugyanazt „tudja”, mint a klasszikus URL. Ennek köszönhetően a bet365 regisztráció is lebonyolítható vele, majd azt követően az oldal minden egyes funkciója is a felhasználó rendelkezésére áll.

Vannak olyan ismerőseim, akik például ennél a szolgáltatónál a bet365 alternatív link helyett a böngésző alapú proxy szerveres megoldást választották. Ezzel nekem az a bajom, hogy úgy vettem észre, hogy ily módon a bet365 elérése nem minden esetben zökkenőmentes, és proxy szerveren keresztül a felhasználó élmény is jelentős mértékben csökkenhet, ami különösen igaz az élő mérkőzés közvetítés funkciónál. Egy szó, mint száz jómagam a bet365 alternatív link használata mellett tettem le a voksomat, amivel a bet365 elérése mondhatni gyerekjáték.

bet365.com belépés = bet 365 Magyarország = alternative link = 365bet = allsport365 = bet365.hu = bet 365 hungary alternativ = bet356 = 788-sb = 188-sb = bet-mart = 365 808 = 365sb = 878365.com = game 365 = bejelentkezés = 288365.com = 635-288.com = 288-563.com = bet365 link = 788-sb = 121-365sb = b et365 = alsport365 = 365sport365 = sportgiochi365 = 365bet

A bet365 elérése pár lépéses regisztrációval

Mivel én már régebben jó néhány bukmékernél regisztráltam, ezért úgy voltam vele, hogy ha sokáig is tart a procedúra, akkor is muszáj végigcsinálni, hiszen csakis így lesz biztosított számomra a bet365 elérése, és az oldal szolgáltatásainak teljes körű használata. Az igazat megvallva igencsak meglepődtem, hogy ennél az online szerencsejáték szolgáltatónál milyen gyorsan elintézhető a regisztráció (tényleg csak pár perc az egész), amit követően egyből használatba is vehettem a saját felhasználói fiókomat.

A bet365 ismertető ezen részében azért mutatom be lépésről-lépésre (kicsit talán „szájbarágós módon” a regisztráció menetét, mert biztos, hogy vannak jó páran, akik még soha nem nyitottak felhasználói fiókot online fogadóirodánál, ezért ez a rész a számukra kifejezetten hasznos lehet.

Az alábbi módon regisztráltam az oldalon

Ekkor a rendszertől kaptam egy értesítést, hogy a számlám elkészült, és egy számos információt, hasznos tudnivalót tartalmazó e-mailt is. A levél elolvasása után végrehajtottam az első befizetésem a számlámra, amit követően minden biztosított volt ahhoz, hogy pénzben fogadhassak. Gyakorlatilag ennyi az egész!

F. Feltételek érvényesek!

Utolsó regisztráció: perccel ezelőtt

Működési engedély és hivatalos felülegyelte szervek

Egy online fogadóiroda esetében a véleményem szerint azt is kiemelt fontossággal bír, hogy teljesen legális keretek között működjön, és minden adott legyen a korrekt játékfeltételekhez. A bet365 magyar az összes ilyen kritériumnak megfelel, mivel a gibraltári kormány engedélyezése révén működik és a Gibraltar Gambling Commissioner felügyelete alatt áll. A cég birtokában van az online szerencsejáték szolgáltatások üzemeltetéséhez szükséges összes hivatalos engedélynek és tanúsítványnak.

Emellett azt is fontosnak tartom megemlíteni, hogy a cég kapcsolatban áll az IBAS - Independent Betting Adjudication Service - szervezettel, továbbá aláveti magát az IBAS döntésének olyan vitatott esetek tekintetében, amelyek kimenetele nem felelt meg a regisztrált felhasználói elvárásainak.

A bet365 bónusz rendszere

Én úgy gondolom, hogy felhasználói szemszögből nézve egy cseppet sem mellékes, hogy egy adott online szerencsejáték szolgáltatónál rendelkezésre állnak-e bónuszok, promóciós programok a regisztrált tagok számára, avagy sem. Véleményem szerint a bónuszok vitathatatlan előnye, hogy általuk a sokkal nagyobb tétben fogadhatok, legyen szó akár sportfogadásról, vagy például online kaszinó játékokról. Megállapítottam, hogy a Tippmix-szel ellentétben a bet365 bónusz ajánlat nagyon jó, hiszen nemcsak a sportfogadás, hanem az online kaszinó és a póker különböző promóciókat és sok bet365 bónuszt kínál.

Bet365 Bónusz Kód

Itt fontos megemlítenem, hogy a bet365 bónusz ajánlatait kizárólag csak a 18. életévüket betöltött személyek vehetik igénybe, és minden egyes bónusz felhasználása esetében a felhasználási szerződésben leírtak vannak érvényben. Amennyiben úgy döntesz, hogy hozzám hasonlóan te is igénybe veszed a bet365 bónusz kínálatának valamelyik ajánlatát, akkor fontos, hogy előtte alaposan átnéz minden, az adott bónusszal, promócióival kapcsolatos tudnivalót; és tisztában kell lenned egy adott bónusz esetében annak a megforgatási feltételeivel is. Az éppen aktuális bet365 bónusz ajánlatokat (befizetési bónuszok, üdvözlő bónuszok, ingyenes pörgetések, póker bónuszok és egyéb promóciók), valamint azok igénybevételének pontos feltételeit az cég oldalán találod meg.

A bet 365 sportfogadás szekciójának bemutatása

Elsősorban azért lett az egyik kedvenc online sportfogadó irodám pont ez, mert olyan széleskörű sportág kínálattal, és fogadási opció választékkal rendelkezik, ami más szolgáltatókról nemigen mondható el. A bet365 ismertető ezen részében ezért a teljesség igény nélkül, - viszont kizárólag csakis a saját tapasztalatim alapján -igyekszem a platform sportfogadási szekcióját relatíve részletesen bemutatni.

Elképesztő sportág választék & temérdek fogadási lehetőség

bet 365 sport piacok

Véleményem szerint nem véletlen, hogy a bet365 hosszú évek óta piacvezetőnek számít a szerencsejáték ágazatban, és azon belüli is az online sportfogadásban. Ebben szerintem oroszlánrésze van a túlzás nélkül minden igényen tejes mértékben kielégítő sportág választéknak, és a gigászi mennyiségű fogadási opciónak, sporteseménynek is. A bet365 sportfogadás részlege a dizájn tekintetében egy az egyben úgy néz ki, mint a főoldal.

A fogadható sportágak és az egyéb események a jobb oldali menüben találhatók meg. Itt aztán tényleg minden van, ami szemnek szájnak ingere a labdarúgástól és az egyéb népszerű csapatsportoktól kezdve, a technikai sportokon át, egészen az olyan manapság közkedvelt sportokig, mint amilyen az E-sportok, vagy mondjuk a floorball. Úgy vettem észre, hogy a fogadási opciók, fogadási piacok kínálata esetén is kiválóan teljesít a bukméker iroda, így biztos vagyok benne, hogy bárki megtalálja a számára leginkább kedvezőket. Ugyanezt tudom elmondani az odds-okról is, amelyeket kimondottan jónak, versenyképesnek találtam.

Élő fogadások & Live Stream

bet365 livestream

A bet365 platformján a klasszikus – mérkőzés előtt fogadások – mellett lehetőség van élőben is fogadásokat kötni egy, vagy több általunk kiválasztott sporteseményre. Ezt a funkciót én személy szerint kifejezetten jónak találtam, mivel lehetőséget biztosít arra, hogy a meccsek ideje alatt is bármikor fogadhassak.

Az élőben történő fogadás mellett biztosított a lehetősége regisztrált felhasználók számára (pozitív számlaegyenleg, vagy legalább egy érvényes fogadás esetén) az adott mérkőzések élőben történő megtekintésére is (Live Stream funkció).

A bet365 fogadási szelvény

Az igazat megvallva már jó pár online sportfogadó iroda fogadási szelvényével volt dolgom, így szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy van némi tapasztalatom ezen a területen is. Ami a bet365 fogadási szelvényét illeti, szerintem kifejezetten könnyen használható, és minden olyan információt tartalmaz, ami a játékos számára fontos lehet.

bet365 kaszinó & élő kaszinó & póker

Az online szerencsejáték szolgáltató kaszinó szekcióját a főmenüből a „kaszinó” hivatkozásra kattintva lehet elérni. Aki szereti az izgalmas online nyerőgépeket, táblajátékokat, kártyajátékokat, rulettet stb., az biztos, hogy a temérdek jobbnál-jobb online játék között talál majd magának tökéletesen megfelelőket.

A cég platformján élő kaszinó szolgáltatás is üzemel, ahol szó szerint élőben élvezhetik a játékosok a különféle érdekfeszítő kártyajátékok, és egyebek mellett a különböző asztali játékok izgalmait.

A bet365 természetesen a póker rajongóira is gondolt, aminek köszönhetően egy igazán remek, külön póker szekció is található a cég platformján. A bet 365 póker szolgáltatásának használatához ráadásul a böngészőmet is használhattam (van letölthető kaszinó szoftver is).

Be- és kifizetések

Én úgy vettem észre, hogy a vállalat igen komoly hangsúlyt fektet arra is, hogy minél könnyebb legyen a felhasználók számára a pénzbefizetések és kifizetések lebonyolítása. Ennek hála, nem csupán a klasszikus fizetési opciókat lehet igénybe venni az oldalon az egyenleg feltöltésére, illetve a pénzkivételhez, hanem számos, úgynevezett alternatív opciót is. Mivel a kínálat ezen a téren is átlagon felüli, így biztos, hogy hozzám hasonlóan bárki könnyen ki tudja választani a számára ideális pénzügyi tranzakciós megoldást.

A bet365 mobil verziója

A bet365 mobil készülékekre optimalizált platformját meglátva, egyből az jutott az eszembe, hogy itt aztán a cég fejlesztői tényleg apait-anyait beleadtak. Egyrészt a mobil oldal jól áttekinthető, és más cégek hasonló típusú oldalaival ellentétben itt nem kellett percekig keresgélnem, amikor mobillal akartam fogadni. A bet 365 mobil változata szóról szóra ugyanazt tudja, mint a „nagytestvér” azaz az asztali gépes weboldal, így minden funkció is ugyanúgy, tökéletesen hibátlanul működik rajta. Használat közben egyáltalán nem tapasztaltam belassulás, fagyást, vagy egyéb bosszantó kellemetlenséget, ami teljesen tönkreteheti a felhasználó élményt. Mindezek fényében ezért nyugodt szívvel tudom a bet365 mobil oldalát ajánlani azoknak, akik szeretnek „út közben” is fogadni.

bet365 mobil alkalmazások

Az online szerencsejáték szolgáltató többféle Androidos és iOS operációs rendszerrel rendelkező készülékekhez is biztosít mobil applikációkat, amelyeket használva bárhonnan, bármikor fogadhat az ember, vagy éppen pókerezhet, és játszhat a kedvenc nyerőgépeivel. Mindegyik alkalmazás kiválóan teszi a dolgát, ezért csupán egy megfelelő mobil eszközre (érdemes 5 colosnál nagyobb kijelzőset használni), valamint stabil internet kapcsolatra van szükséged.

Biztonság & adatkezelés

Úgy találtam, hogy a cég igen szigorú adatvédelmi politikát követ. Ennek köszönhetően biztos voltam benne, hogy a cégnél az általam megadott személyes információk jó kezekben vannak. Ez annak köszönhető, hogy a cégnél 256-bites Thawte SSL titkosítást használnak az oldalra beérkező és arról kimenő adatokhoz, a személyes adatokat is beleértve. Emellett a vállalat ISMS (információ-kezelő biztonsági rendszer) rendszert üzemeltet, a szervereit pedig a legmodernebb technológián alapuló tűzfalak védik.

Néhány szóban a bet 365 ügyfélszolgálatáról

Véleményem szerint manapság egy magára valamit is adó online fogadóirodának kutyakötelessége az is, hogy minőségi ügyfélszolgálati rendszerrel álljon a felhasználók rendelkezésére. Szerencsére ennél a fogadóirodánál ez adott, mivel többféle módon is elérhető az ügyfélszolgálat (a legnépszerűbb opció az online chat). De a hab a tortán az, hogy mivel a cég csak kompetens, szakképzett ügyfélszolgálati munkatársakat alkalmaz, így percek alatt képesek elintézni egy-egy adott problémát. Természetesen az ügyfélszolgálat egyéb módon, például e-mailen is elérhető, és a telefonos elérhetőség is biztosított. Viszont én mindezek ellenére, ha tehettem (és ha nem találtam meg a megfelelő választ az oldal GYIK szekciójában), akkor az online chat-es funkciót vettem igénybe ügyintézéshez.

Összegzés

Abban az esetben, ha egy maximálisan megbízható minőségi szolgáltatásokat nyújtó fogadóirodát, megbízható online kaszinót keresel, vagy esetleg professzionális kereteket között szeretnél pókerezni, akkor a bet365 ideális választás lehet a számodra. Mivel több évnyi tapasztalat birtokában vagyok - ami az online szerencsejátékot illet -, ezért bátran merem ajánlani a cég platformját minden hazai sportfogadó, illetve online kaszinó rajongó számára.

Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
bet365
felső