Almeria – Espanyol: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 9 perc alatt szerző Bartos László 2023 január 25.
Almeria
Teljesítmény:
D D V D N
  • José Alvalade
  • Január 27. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Espanyol
Teljesítmény:
N V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy kicsit váltunk, és a spanyolok felé indulunk el, de ez még nem azt jelenti, hogy mára végeztünk volna az olasz első osztályú bajnoksággal. Fő a változatosság, az elmúlt időszakban nagyon egy kaptafára dolgoztunk, általában az egyik bajnokság dominálta az adott napot. Néha ez szükséges is, mondjuk egy hétközi fordulónál, vagy amikor másik országban kupameccsek zajlanak (azokról is szeretünk írni, de nagyobb kockázat egy ilyen meccs, mint egy bajnoki). Most viszont majdnem mindenhol bajnoki meccsek következnek, kivéve az angoloknál, akik a hétvégét ismét az FA Kupának szentelik.

Szóval, Spanyolország, azon belül is La Liga, azon belül meg az Almeria otthona. Pénteken játszik a kiscsapat, az Espanyolt fogadják, és ha a tabellára nézünk, azonnal rájöhetünk, hogy ez bizony egy kiesési rangadó. Továbbra is tartom, hogy a háromból egy hely már elkelt, hatalmas változásnak kellene bekövetkeznie ahhoz, hogy az utolsó helyen álló Elche feljebb lépjen. De még így is maradt két kiadó hely, és erre mind a hazaiaknak, mind a vendégeknek megvan az esélyük.

Mindezt úgy, hogy most a középmezőny közepén szerepelnek, a hazaiak a 14. helyen állnak, a vendégek meg a 13. pozit foglalják el.

Kettejüket mindössze egy pont választja el, a 18. helen levő Real Valladolid pedig csak egyetlen győzelemre van tőlük. Szóval lesznek még változások a helyezéseket illetően, talán nagyobb izgalom várható itt, mint az élen állók között.

Az ilyen esetekben az online fogadás nem a legkönnyebb, teljesen háromesélyes mérkőzésről van szó. De azért igyekszünk valami jó tippet mondani nektek. Máskülönben nem is írnánk meg ezt a cikket…

Még bukit is ajánlunk, az Ivibetnél 2.50 a hazai győzelem szorzója, 3.00 a vendégeké és 3.25 a döntetlen.

Jöjjön az Almeria – Espanyol mérkőzés!

Almeria

A tavalyi évben az Almeria bajnoki címet ünnepelhetett a másodosztályban. Most sokkal boldogabbak lennének azzal, ha megőriznék mostani, vagyis 14. helyezésüket egy ligával feljebb. Többet ér. A gárda eddig nem mondom, hogy remekel, de felvette a kesztyűt a többiekkel. Egy újoncnak általában annyi a célja az első évben, hogy megragadjon a legjobbak között, és ez az Almeriának még sikerülhet is. De ugyanilyen eséllyel zúghatnak ki a második vonalba, ahogy azt már megtették többször is az utóbbi években.

Nincsenek egyáltalán biztonságban, 19 pontjuk van, amely csak kettővel több, mint a legjobb kieső, a Real Valladolidé, hárommal több, mint az utolsó előtti helyen álló Cádizé.

A gárda négy mérkőzés óta nyeretlen, nem mondhatni, hogy elkapták a rajtot, mióta a La Liga újra elindult a katari VB után.

Utolsó győzelmüket november 9-én aratták, azóta ikszeltek a Cádizzal, az Atletico Madriddal és a Valenciával, kikaptak a Real Sociedadtól. Így elnézve, ezek annyira nem is rossz eredmények tudván, hogy kik voltak az ellenfeleik.

A mérlegük most 5-4-9, hazai pályán szerezték minden egyes sikerüket, tehát a pontjaik nagy részét. Ha ezt a mérkőzést az RCDE Arénában játszanák, nem sokat gondolkoznék, és az Almeria ellen tippelnék. De így azért egy kicsit más a helyzet.

A Valencia elleni mérkőzés volt az utolsó, amely nagyon izgalmasra sikerült. Largie Ramazani góljával szerezhettek volna vezetést, ha Ramazani belövi azt a tizenegyest, amit megítélt a játékvezető nekik. Kimaradt, így az első játékrész szünetére 0-0-val tértek az öltözőbe.

Aztán húsz perc alatt háromszor is megzörrent a háló, a Valencia kétszer, az Almeria egyszer talált a hálóba, Chumi volt a gólszerző. A vendégek nem nyugodtak bele a szoros vereségbe, és negyedórával a lefújás előtt Francisco Portillo egyenlített másodszor is. Egyébként nyolc perce volt a pályán, amikor a gólját lőtte…

A hétvégi mérkőzésen egyetlen sérültje volt a csapatnak, a nagyon tehetséges, és nagyok által is figyelt Kaiky nem játszhatott, és nem játszhat ezúttal sem. Rubi a kezdőcsapaton nem igazán szeret változtatni, bár Adri Embarba és Francisco Portillo, valamint Luis Suárez beférne bőven ebbe a csapatba. A nagy uruguayi támadó névrokonát egyébként a Marseille-től vették kölcsön, miután ott nem tudta beverekedni magát a kezdőcsapatba. A támadónak nem ismeretlen a spanyol futball, hiszen korábban a Granadában játszott.

A várható kezdőcsapat:

Martinez – Mendes, Chumi, Ely, Akieme – Robertone, Costa, Melero – Leo Baptistao, Suárez, Ramazani

Egymás elleni meccsek:

Idén ez a két csapat még nem találkozott egymással, hiszen a La Ligában még nem tartunk féltávnál, az majd most jön hamarosan. A két gárda tavaly előtt, még a másodosztályban játszott egymással utoljára, ha emlékeztek, akkor annak az idénynek a végén az Espanyol bajnok lett, de az Almeria is előkelő helyen végzett, negyedikek lettek, és az osztályozó elődöntőjében estek ki, hogy aztán egy évvel később ők is bajnokok legyenek.

Az elmúlt öt mérkőzésen az Almeria nem sok örömét lelte az Espanyol elleni találkozóknak. Ötből hármat elvesztettek, kétszer ikszeltek a barcelonai csapat ellen, utoljára 2014-ben győzték le őket.

Saját otthonukban sokszor nem bírnak az ellenféllel, de azok sem velük. Három alkalommal is ikszeltek, egyszer a hazaiak nyertek, egyszer a vendégek. Gólok terén nem egy izgalmas összecsapás a kettejüké, egyszer lépték át tétmérkőzésen a két és feles határt.

Előző 5 meccs eredménye
2021.04.19.La Liga 2
almeria
1:1
espanyol
La Liga 2
2020.12.20.La Liga 2
espanyol
2:1
almeria
La Liga 2
2020.09.05.Barátságos Mérkőzés
espanyol
4:0
almeria
Barátságos Mérkőzés
2015.01.25.La Liga
espanyol
3:0
almeria
La Liga
2014.08.23.La Liga
almeria
1:1
espanyol
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Espanyol

Na, akkor a tippmesterek nem minden esetben tévednek. Oké, ezt eddig is tudtam. Én voltam az, aki ezúttal egy kicsit kevesebbet gondolt az Espanyolról, mint kellett volna. A múltheti Espanyol – Real Betis mérkőzésen tettem fel a kérdést, miért tartják a bukmékerek az Espanyolt esélyesebbnek az EL-ben részt vevő, spanyol kupát nyerő Real Betisszel szemben? A két csapat között hatalmas a különbség a tabellán. Aha, de nem a pályán. Hiába volt az első félidő a Betisé, hiába volt több nagy helyzetük is, az Espanyol jól védekezett és még szerencséjük is volt. Aztán a másodikban fordult a kocka, és a hazai csapat előbb gólt szerzett, majd még egyet (amit ütés miatt aztán elvettek tőlük), a kettő között pedig egy százszázalékos ziccert hagytak ki. A góljukat egyébként Martin Braithwaite szerezte.

A győzelmet megérdemelték, és nagy szükségük is volt rá. Felléptek a 13. helyre, ami továbbra sem jelent biztonságot, de lényegesen jobb helyzetből várják a folytatást, mint egy héttel korábban, az üldözőik ugyanis szinte mind kikaptak. Kivéve a Sevilla együttesét.

Négy győzelmük van, nyolc döntetlenjük, hat vereségük. Idegenben két győzelmük van, öt döntetlen és két vereség. Nem rossz, de vannak ennél jobbak.

Négy mérkőzés óta veretlenek, ha a vendégségben játszott mérkőzéseikről beszélünk.

Gori, Keidi Bare és Adriá Pedrosa nem játszhat majd pénteken este. Gori játékára valamennyi esély mutatkozik.

A várható kezdőcsapat:

Fernández – Gil, Montes, Cabrera, Oliván – Vidal, Vinicius Souza, Darder, Puado – Joselu, Braithwaite

Tippelde

Az Almeria elég jó otthon, most már nagy szükség volna egy sikerre, az új évben ez még nem jött nekik össze. Ha valahol, hát hazai pályán van erre lehetőségük.

Szoros meccset várok, ha valamelyik csapat nyer, az maximum egy góllal fog. Szerintünk ez a csapat az Almeria lesz. Egy olyan meccsen, ahol egyrészt mindketten a hálóba találnak, másrészt legalább két és fél gól születik majd.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.53 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.53 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.60 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső