Anderlecht – Ludogorets: Fogadási Tippek és Európa-konferencialiga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 22.
Anderlecht
Teljesítmény:
D V N N D
  • Lotto Park
  • Február 23. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Ludogorets
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mindenképp szerettünk volna a legifjabb kupasorozatból is hozni pár meccset, ezért úgy döntöttünk, három találkozót górcső alá fogunk venni. Végül úgy döntöttünk, hogy az Anderlecht – Ludogorets, a Partizan – Sheriff Tiraspol, valamint a Fiorentina – Braga meccsekről fogunk beszélni.

Nem mostanában volt szó Európa-konferencialiga meccsről itt a blogon, emlékeim szerint még a selejtezőben beszéltünk erről a kupáról, mikor még volt magyar érdekeltség. Szóval a Gabala és a MOL Fehérvár FC mérkőzésén. Legalábbis nekem ez rémlik. No nem, mintha ez számítana bármit is.

Tény, hogy nem volt fókuszban ez a sorozat, még a csapatok jó része sem veszi túlzottan komolyan, nincs akkora reputáció, mint az EL-nél, főleg a BL-nél. De a kisebb csapatoknak tökéletes lehet, hogy nemzetközi tapasztalatot szerezzenek, és hát gondolhatjátok, hogy az UEFA azért csepegtet némi pénzt a jól teljesítő csapatoknak.

Kezdjük először a bolgár bajnok és a belga élcsapat meccsével. A Ludogorets egygólos előnyből várja a visszavágót, hazai pályán szűken tudtak nyerni, részleteket majd lejjebb fogok mondani.

Ha kizárólag a forma számítana, akkor máris pakolnánk a vendégeket, ők ugyanis régóta nem kaptak ki, de ez nem akkora újdonság, a Ludogorets már régen kinőtte a bolgár bajnokságot, és Európában is meg tudták vetni a lábukat. Lehet, hogy kimosolyognak most páran, de még akár a végső győzelemre is lehet esélyük. Ezzel nem árultam el nagy újdonságot, mert igazából, aki versenyben van, annak van esélye a végső győzelemre. De értitek, mire gondoltam.

Az Anderlecht mostanában kicsit kétarcú, nem mindig jönnek a győzelmek, ennek következtében a ligában is le vannak maradva, nem is kicsit. Az, hogy bajnokok lesznek, kizárható. Szóval egy gyengébb Anderlecht egy szokásos Ludogorets ellen.

A sportfogadás egyik szakértője, a Librabet, azt mondja, hogy a hazaiak (gyenge forma ide vagy oda) nyerni fognak. 1.85-öt fizetnek az Anderlechtre, 4.20-at a Ludogoretsre, míg az iksz 3.60 most.

Anderlecht

A belga bajnoksággal annyira nem szoktunk foglalkozni, így az Anderlecht is kissé sötét ló számunkra. Mit szólnátok, ha egy kis gyorstalpalóval kezdenénk? Nem megyünk sokat vissza az időben. A sztori ott kezdődik, hogy Vincent Kompany lelép a kispadról. Az egykori Man City-játékos, a belga válogatott oszlopa úgy döntött, hogy az angol másodosztályban próbál szerencsét, és a Burnley menedzsere lett. Mint tudjuk, nagyszerűen végzi a munkáját, a csapat vissza fog jutni a Premier League-be.

A helyére érkezett Felice Mazzú, aki összesen júniustól októberig dirigált, de a gyenge eredmények miatt menesztették. Október óta Brian Riemer irányítja az együttest, felemás sikerrel. Mondjuk úgy, neki is kifelé áll a szénája. Ugyanis az Anderlecht a belga bajnokságban csak az alsóházban szerepel, jelen pillanatban a kilencedik helyen állnak. Míg tavaly a dobogóért küzdöttek, amit meg is szereztek, addig idén ennek a közelében sincsenek.

Hoztam egy kis statisztikát, hogy megmutassam nektek, mennyire nem megy az együttesnek: Az utolsó tíz tétmeccsükből hármat elveszítettek, háromszor ikszeltek, és csak négyet nyertek meg. Alapjáraton ez lehet, hogy nem OLYAN rossz statisztika, de egy csapattól, amely a bajnoki címre hajtott…

A hétvégén újfent nem tudtak nyerni, a Kortrijk otthonában (akik amúgy a 14.-ek) 2-2-t értek el. Góljaikat Anders Dreyer, valamint Michael Murillo szerezték. A jobbhátvéd már ötgólos, csak egy játékos van, aki több találatot jegyzett nála idén.

És Murillo eltiltás miatt nem szerepelhet a visszavágón, ami nagy érvágás. Rajta kívül még két hiányzója van az Anderlechtnek, mindketten sérültek. Az egyik egy belső védő, Hannes Delcroix, a másik pedig egy középpályás, Marco Kana.

A várható kezdőcsapat:

Verbruggen – Sadiki, Debast, Vertonghen, Sardella – Arnstad, Diawara, Verschaeren – Dreyer, Raman, Stroeykens

Egymás elleni meccsek:

Jól megváltozott a Ludogorets kerete ahhoz képest, mióta nem foglalkoztunk velük. Hazai pályán fogadták az Anderlecht együttesét, és már a 9. percben vezetéshez jutottak, egy jobboldali beadást a középen érkező Thiago fejelt a kapuba.

Az Anderlecht csak saját magát átkozhatja, amiért nem sikerült egyenlíteni, két alkalommal is százszázalékos ziccert hagytak ki. Az első félidő végén Anders Dreyer találta el a kapufát, a másodikban egy védelmi hiba után a csereként beállt Benito Raman lőtte Padtba a saját ziccerét.

Előző meccs eredménye
2023.02.16.Európa-liga
ludogorets
1:0
anderlecht
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ludogorets

Legutóbb a nyár folyamán követtem figyelemmel a Ludogorets csapatát részletesebben, meglepetten láttam, mennyire megváltozott a kezdőcsapat. Én még valahol ott le voltam maradva, hogy Pieros Sotiriou Japánba igazolt. Azóta pedig távozott Alex Santana, valamint Cicinho és Cauly is.

Vannak persze új arcok, naná, hogy vannak. A télen például Franco Russot, Pipát, Raí Nascimentot, Caio Vidalt és Dinis Almeidát szerződtették.

Remek formában a csapat, miután nyertek az Anderlecht ellen, a hétvégén a Slavia Szófia ellen is sikerült győzni, méghozzá egy kissé tartalékosabb összeállításban. A meccs 2-1 lett, a gólokat pedig Spas Delev és Nonato szerezték, utóbbi már a lefújás előtti percekben talált a kapuba.

A Ludogorets idegenbeli mérlege azért hagy némi kívánnivalót maga után, de miután idén még csak egyszer játszottak otthonuktól távol, nem tenném le a voksom sem mellettük, sem ellenük.

Olivier Verdon ezúttal sem lesz ott a pályán, a kulcsjátékost a Roma ellen állították ki, és hárommeccses eltiltást kapott.

Szintén nem lesz ott Manuel Cafumana, aki megint csak eltiltott lesz, míg Jhonatan és Dinis Almeida sérültek. Visszatérhet a csapatba Jakub Piotrowski, valamint Anton Nedyalkov is.

A várható kezdőcsapat:

Padt – Witry, Russo, Plastun, Nedyalkov – Piotrowski, Naressi – Despodov, Nonato, Tekpetey – Thiago

Tippelde

Az odavágó sem bővelkedett helyzetekben, és a visszavágó sem fog. Az Anderlecht küszködve szerzi a góljait, a Ludogorets pedig nem akar egyebet, mint kapott találat nélkül megúszni a visszavágót.

A mi tippünk mindössze most csak annyi, hogy két és fél gólnál kevesebb lesz a mérkőzésen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.72 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső