Union Berlin – Ajax: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 22.
Union Berlin
Teljesítmény:
D D N N N
  • An der Alten Försterei
  • Február 23. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Ajax
Teljesítmény:
N D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ziccer ziccer hátán, de mostani főszereplőink egyike ezt képtelen kihasználni. Az Union Berlinről beszélek, amely most már nem először kapott lehetőséget arra, hogy átvegye – ismét – a vezetést a német bajnokságban, de képtelen volt élni vele. Talán mentálisan túl sok ez a kevés rutinnal rendelkező játékosoknak ez, talán a hétvégi meccsüket azért nem tudták megnyerni, mert már a következő zicceren járt az eszük. Ez a következő ziccer pedig a holnap esti Ajax elleni meccs. Schäfer Andrásék – illetve ő pont nem, mivel sérült – Amszterdamban értek el gól nélküli döntetlent, hazai pályán érhetik el, hogy a következő körben is ott legyenek, és tovább küzdjenek az Európa-liga trófeájáért.

Nem lesz egyszerű, hiszen az Ajax otthon és idegenben is nagyon veszélyes tud lenni. Igaz, ez a csapat talán már nem olyan erős, mint az, amelyiket még Erik ten Hag irányított.

A csapatok továbbra is őrzi keretlenségüket mostanság, viszont valamelyikük most meg fogja tapasztalni, milyen elveszíteni egy mérkőzést. Lehet, hogy hosszabbítás után – ne feledjük, bármilyen döntetlen is szülessen ezen a meccsen, hosszabbítás fog következni, hiszen már nincsen idegenben lőtt szabály! -, lehet, hogy már a rendes játékidőben.

Nagyon nehéz találkozó előtt állnak a felek, és azok is, akik sportfogadás miatt követik majd a meccset.

A bukik úgy hiszik, hazai pályán az Union kiszenvedi a győzelmet. 2.20-at fizetnek a Greatwinnél a németekre, 3.40-et a holland csapatra, 3.20-at az ikszre.

Jöjjön az Union Berlin – Ajax találkozó!

Union Berlin

Ahogy a bevezetőben is mondtam, egy nagyon nagy lehetőséget szalasztott el az Union Berlin együttese. Miután szombaton a Bayern München megint megbotlott, lehetett volna rá lehetőség, hogy átvegyék a vezetést. Az ősszel már álltak első helyen, akkor egy kis mélyrepülés miatt a Bayern előzött. Most itt volt az esély. És ezzel nem tudott élni Schäfer András együttese.

Ahogy az Ajax ellen, úgy a BuLiban sereghajtó Schalke 04 csapata ellen is szinte végig ők domináltak, ám Thomas Reis alaposan összeszedte a királykékek védekezését. Hiába játszott a gálakezdő, nem tudták feltörni Fährmann kapuját.

Egyébként a döntetlen ellenére ott van tűzközelben az Union, de a Borussia Dortmund előzött. Most három 43 pontos csapat van a dobogón. Nagyon jó tavasz várható a német bajnokságban.

Sokan vannak, akik inkább az Union győzelmét várják ettől a mérkőzéstől. Most már elárulom, hogy mi is köztük vagyunk. Az odavágón látottak, valamint az Union Berlin hazai statisztikái is efelé löknek minket. A Schalkét leszámítva az Union csak az Augsburgot nem tudta megverni a bajnokságban, valamint volt egy vereségük a Royale Union St. Galloise ellen, de tegyük hozzá, ott Schäfer Andrást kiállították, egy teljes félidőt emberhátrányban kellett játszaniuk.

Schäfert előfordulhat, hogy most is ki fogják állítani, de ezt csak azért mondom, mert várhatóan már a meccskeretben lesz sérülése után. A gárdában most egyedül Diogo Leite játéka kérdéses, mindenki más egészséges. A védő helyét minden bizonnyal Timo Baumgartl fogja majd átvenni.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Doekhi, Knoche, Baumgartl – Juranovic, Laidouni, Khedira, Thorsby, Roussillon – Becker, Behrens

Egymás elleni meccsek:

A múltheti kör egyik nagy rangadójának ígérkezett az Union Berlin fellépése az Ajax ellen. Az eddig nem túl sok gólt szerző Union állt közelebb a győzelemhez, lényegében az egész meccsen csak ők támadtak, és Geronimo Rullira többször is szükség volt. Johnny Heitinga csapata szinte képtelen volt veszélyt teremteni, és áldhatják a szerencséjüket, amiért a télen igazolt kapusuk ilyen formában védett, valamint azért is, mert Morten Thorsby gólját a második félidőben nem adták meg.

Végül így egyetlen találat sem született, de ha ez a második meccsen is így fog menni, úgy szinte bizonyos, hogy az Union kerül a következő körbe…

Előző meccs eredménye
2023.02.16.Európa-liga
ajax
0:0
union berlin
Európa-liga
2020.08.30.Barátságos Mérkőzés
ajax
2:2
union berlin
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ajax

Johnny Heitinga csapatára nem lehetett ráismerni múlt hét csütörtökön. Az Ajax mindig is arról volt híres, hogy dominál, irányít, támad, és az ellenfelek ehhez alkalmazkodnak. Igen, ez alól voltak kivételek, amikor jobb csapat ellen játszottak, de még egy Liverpoolt is képesek voltak egy darabig féken tartani, vagy legalább szoros eredményt játszani ellenük.

Az együttes a fenti módon játszott hétvégén, hazai pályán fogadták a Sparta Rotterdam együttesét, így a gólzáporos győzelem szinte elvárás is volt. Dusan Tadic duplája mellett Kenneth Taylor, valamint Mohammed Kudus is betalált, így fölényesen nyertek az amszterdamiak. Ám előzni továbbra sem sikerült, még mindig a Feyenoord az első helyezett. A különbség a két csapat között három pont.

Ez a hétvégi produkció már sokkal jobban illett az Ajaxhoz, és miután saját közönségük előtt képtelenek voltak nyerni, így némiképp lépéskényszerben vannak. Habár az Union otthon nagyon jó, meg kell próbálniuk nyerni. Erre majdnem mindenki készen áll, leszámítva három embert. De kettőt mindenképp. Youri Baas és Ahmetcan Kaplan biztosan nem játszhat, míg Jorge Sánchez játéka kérdéses.

Az Ajax egyébként október óta veretlen idegenben, akkor a Napolitól kaptak ki a BL-ben.

A várható kezdőcsapat:

Rulli – Rensch, Timber, Bassey, Wijndal – Álvarez, Taylor – Berghuis, Kudus, Bergwijn – Tadic

Tippelde

Nem várok gólgazdag meccset, az Ajax vigyázni fog az eredményre, az Union pedig az eddigi EL-meccsei alapján nem rángatta szét az istrángot. Ráadásul még 180 perce gólképtelenek.

Hogy őszinte legyek, nem tudnám megmondani, melyik csapat győzhet, így inkább most csak annyit mondanék, szerintem két és fél gól alatti eredmény várható.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.73 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.73 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.73 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső