Angers – AC Ajaccio: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2023 január 30.
Angers
Teljesítmény:
V N V V N
  • Stade Raymond Kopa
  • Február 01. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
AC Ajaccio
Teljesítmény:
V V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Én még emlékszem, amikor a mostani meccsünk egyik főszereplője a francia első osztály egyik meglepetéscsapata volt. Kábé két vagy három évvel ezelőtt volt, hogy az Angers-hoz nem szívesen látogattak még a nagyok sem, a kiscsapat annyira agilisan és jól futballozott, hogy többször kapták el a legnagyobbak grabancát is.

Eltelt egy kis idő, és ez már egyáltalán nem jellemző rájuk. Az Angers-ból az a csapat vált, akikről már most, kicsivel több, mint félszezon játék után ki merem azt jelenteni, hogy ki fognak esni az első osztályból.

Lentebb majd kifejtem bővebben, hogy miért, de aki nem bír addig várni, szimplán nézzen rá a tabellára, meg fogja érteni.

Ellenfelük egy másik kiesőhelyen levő csapat, azonban az Ajaccionak talán még megvan az esélye. A lehető legrosszabbkor kerültek fel az élvonalba, idén jelentették be ugyanis az első-, és másodosztály tagjainak csökkentését, ergo nem két biztos kieső + egy osztályozós csapat lesz, hanem négy kieső… És csak két feljutó, úgyhogy a Ligue 2 tagjai is szívhatják a fogukat…

Hamisítatlan kiesési rangadó, ahol a vendégeknek, amennyiben bent akarnak maradni, kötelező jelleggel nyerni kellene. De vannak olyan erősek, hogy az Angers-t megverjék? Ha igen, oké, ha nem, akkor nekik is menniük kell az élvonaltól.

A francia bajnokság az online sportfogadás Magyarországon levő tagjai között nem annyira népszerű, pedig vannak finom meccsek, nem csak az első osztályban, de a másodikban is.

A mostani találkozóra az Ivibet irodájánál egy kőkemény háromesélyes meccsre gondolnak az ottaniak. A hazaiakra 2.25 a szorzó, a döntetlenre 3.20, a vendégekre 3.40.

Következzen az Angers – AC Ajaccio találkozó!

Angers

A bevezetőben már azért érintettem, hogy az Angers helyzete idén kezd teljesen reménytelenné válni. A nemrég még stabil középcsapatnak számító együttes úgy áll a tabella utolsó helyén, hogy tizennyolc forduló alatt mindössze kettő győzelmet arattak, valamint kétszer ikszeltek. A maradék tizenhat találkozójukat egyaránt elveszítették. Van még hasonlóan gyenge együttes az idei Ligue 1-ben, de ez persze az Angers játékosait nem vigasztalja, mert van rajtuk kívül még 18 erősebb csapat.

A legrosszabb formát ők mutatják, az utolsó tizenkét bajnokit egyaránt elveszítették, mindegy, hogy kis-, vagy nagycsapattal játszottak, mindegy, hogy otthon voltak vagy vendégségben, mindig megverték őket.

Legutolsó alkalommal a Brest otthonába látogattak, és négy kapott gól lett a mérkőzésen a jussuk, miközben egyet sem rúgtak. Na igen, a kapott gólok száma is megér egy külön mondatot, ugyanis 45-ször vették be a kapujukat, ennél több gólt egy csapat sem kapott.

Hazai pályán egyetlen győzelmük van, egy döntetlenjük, nyolc vereségük. Tizenegy gólt rúgtak és kétszer annyit kaptak.

Stéphane Moulin anno tíz évet töltött a kispadon, de őt a nyáron Gérald Baticle váltotta. Nem volt jó váltás, már novemberben kirúgták őt, a helyére pedig december végén Abdel Bouhazama érkezett.

Láthatóan vele sem lett jobb a helyzet, maximum annyinak örülhetnek a szurkolók, hogy a kupában bejutottak a nyolcaddöntőbe, miután a Strasbourg Königshoffen csapatát (francia ötödosztály) 1-0-ra megverték másfél héttel ezelőtt.

A nyáron már eléggé átalakult a keret, többek között az Angers vette meg a Fradi volt játékosát, Miha Blazicot, télen viszont senki nem jött. Sőt… A katari VB egyik legnagyobb felfedezettje, Azzedine Ounahi is távozott a télen. Meglepő, hogy csak nyolcmilliót fizetett érte az Olympique Marseille, holott korábban 20-30 milliós árat szabott meg a vezetőség.

Szintén távozott Marin Jakolis és Antonin Bobichon.

Sérültből van jó pár, az alábbi játékosok nem játszhatnak az Ajaccio ellen: Farid El Melali, Abdoulaye Bamba, Ilyes Chetti, Ibrahim Amadou, Ali Kalla, Ulrick Eneme-Ella és Yahia Fofana.

A várható kezdőcsapat:

Bernardoni – Bamba, Hountondji, Blazic, Capelle – Mendy, Bentaleb – Abdelli, Hunou, Boufal – Salama

Egymás elleni meccsek:

A két csapat főként a másodosztályban találkozott egymással. Mindketten megjárták korábban az első ligát, de egyszerre valahogy soha. 2010 és 2015 között négyszer találkoztak a másodosztályban, ezen meccsek többségét az Angers nyerte, hol könnyebben, hol nehezebben. Emellett született egy siker az Ajacciotól is, valamint egy döntetlen.

Utoljára pedig decemberben futottak össze a Ligue 1-ben. A mérkőzést az AC Ajaccio nyerte meg 1-0-ra, megszenvedtek a sereghajtó ellen, akik már akkor is sereghajtók voltak. A győztes gólt Youcef Belaili szerezte tizenegyesből.

Gólokkal eddig sem nagyon tudtak minket elkényeztetni, ötből egy meccsük volt, ami két és fél gól feletti eredménnyel zárult.

Az Angers otthonában jellemzően a hazaiak jobbak, ötből négy mérkőzést nyertek meg. Igaz, mindegyik a másodosztályban volt, az is igaz, hogy sok évvel ezelőtt, és az is, hogy akkoriban az Angers nem volt olyan nagy gondban, mint most van…

Előző 5 meccs eredménye
2022.12.28.Ligue 1
ajaccio
1:0
angers
Ligue 1
2015.04.24.Ligue 2
angers
1:0
ajaccio
Ligue 2
2014.11.21.Ligue 2
ajaccio
1:1
angers
Ligue 2
2011.05.13.Ligue 2
angers
3:1
ajaccio
Ligue 2
2010.12.17.Ligue 2
ajaccio
1:0
angers
Ligue 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AC Ajaccio

Nincs sokkal jobb szituációban az AC Ajaccio sem. Szintén nincsenek jó formában, és ugyanúgy ők is kiesőhelyen állnak, ami nem könnyíti meg a helyzetüket. Ellentétben azonban az Angers-val, rajtuk még látjuk, hogy esetleg bent tudnak maradni az élvonalban. A tabellán a 18. helyet foglalják el, a Brest – amely már bennmaradást érő helyen van – három ponttal előzi őket, illetve a két csapat között még ott van a Strasbourg, de azért ők sem úgy játszanak, mint tavaly…

Az utolsó négy mérkőzésüket zsinórban elveszítették, teljes mérlegük pedig 4-3-13. A rúgott és kapott gólok tekintetében ők sem lehetnek saját magukkal elégedettek: Mindössze 16-szor vették be az ellenfelek kapuját (ez egyébként a legkevesebb), és 36 gólt kaptak, ami a negyedik legtöbb.

Utoljára tegnap léptek pályára, az ellenfél az Olympique Lyon volt. Laurent Blanc csapata mostanság nem túl jó, de az Ajacciot mégis kétvállra tudták fektetni, 2-0-ra verték őket az újonc saját közönsége előtt.

Ezúttal még a hazai pálya előnye sem lesz meg, és idegenben láthatóan ők sem a legerősebbek: Két győzelmük van, két döntetlen meg hat vereség mellett.

Október nyolcadikán győztek utoljára. Tisztán emlékszem arra a meccsre, épp egy lakodalomban voltam, és már csak ez az egy meccs kellett a győzelmemhez. A vacsora folyamán nem volt őszinte a mosolyom, az Ajaccio 2-1-re győzött.

Pár nappal ezelőtt az újonc is szerepelt egy kupameccsen, ám ők egy első osztályú csapatot kaptak. És nem is tudtak nyerni, a Toulouse ellen estek ki. Olivier Pantaloni mellett egyelőre kitartanak, ami azért nem meglepő, 2014 óta irányítja a csapatot, egy rossz félidény miatt nem fogják kirúgni. De hamarosan az is eljöhet…

Érkező nincs, távozó is csak egy, Qazim Lacit adták el a Sparta Praha csapatának.

Ahogy ellenfelük, úgy ők is tele vannak sérültekkel: Mathieu Coutadeur, Kevin Spadanuda, Youssouf Koné, Yoann Touzghar, Mickael Barreto és Romain Hamouma sem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Sollacaro – Youssouf, González, Avinel, Diallo – Bayala, Marchetti, Mangani, Belaili – El Idrissy, Moussiti-Oko

Tippelde

A gólszerzés egyik csapatnak sem az erőssége idén. Forma tekintetében megint csak mindketten szörnyűek.

Nehéz megjósolni, melyikük nyerhet. De az biztos (nem biztos, csak valószínű), hogy nem lesz sok gól a találkozón, így mi maradunk a két és fél gól alatti eredménynél.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.62 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.60 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.60 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső