Arsenal – Sporting CP: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 15.
Arsenal
Teljesítmény:
N D N N N
  • Emirates Stadium
  • Március 16. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sporting CP
Teljesítmény:
N D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az előző kör egyik legszórakoztatóbb meccsét játszotta egymással a két csapat, azért kerültek kiválasztásra, mert abban bízunk, a második találkozó is legalább ennyi gólt és izgalmat tartogat. Azért mondom, hogy az egyik legszórakoztatóbb meccs volt ez, mert szerintünk a legjobb határozottan az Union Berlin és a Royale Union SG meccse volt. Aminek visszavágója kimarad ezúttal…

Az Arsenal a végső esélyesek között szerepel, de szerintem Rúben Amorim csapatát sem lehet leírni. Dacára, hogy idegenben kell kiharcolni a továbbjutást a leendő (?) angol bajnokkal szemben.

Annyira nem hisznek a sportfogadás nagyágyúi a portugálok sikerében, hogy a szorzóikon ez nagyon meglátszik. Mindössze 1.40 körüli szorzó jár az Arsenalra a legtöbb helyen, a Greatwinnél például 1.37. A döntetlen 5.10, a vendégsiker pedig 9.00.

Következzen az Arsenal – Sporting CP találkozó!

Arsenal

Visszatért a jó forma, az Arsenal tovább robog a bajnoki cím felé. Időtlen idők óta nem tudtak a Premier League élén végezni, még most is hihetetlennek látszik, hogy valaki megtörti az évek óta tartó City – Pool rivalizálást, de Mikel Arteta egyre közelebb van hozzá. Volt ugyan egy kis visszaesés a múltkor, de kilábaltak a válságból. Legalábbis úgy tűnik.

Az utolsó öt meccsük összességében nagy siker volt, négyszer nyerni tudtak és csak a Sporting ellen ikszeltek.

A hétvégén a Fulham otthonába látogattak, a szezon meglepetése azonban nem tudta megállítani Gabriel Magalhaeséket. Épp az említett védő szerzett vezetést, majd betalált egy másik Gabriel, Martinelli, végül Martin Ödegaard góljával alakult ki a 0-3-as eredmény.

A hétvégén talán egy könnyebb meccs vár majd a csapatra, a Crystal Palace érkezik az Emiratesbe, így pedig van lehetőség a fókuszt az EL-re és a Sportingra állítani.

Az Emirates egyébként sem könnyű terep senkinek sem, ez is az ágyúsok mellett szól, egyedül a Manchester City tudott itt nyerni.

Felépülőben Gabriel Jesus, sőt, a brazil a Fulham ellen csereként már pályára lépett, azt azonban nem hiszem, hogy kezdőként vetik majd be, ahhoz túl sokat hagyott ki. Mivel Eddie Nketiah sérült, sanszos, hogy Leandro Trossard vagy Gabriel Martinelli lesz az ék. Mellette Reiss Nelson és Emile Smith Rowe vagy játékára lehet számítani. A csapat másik sérültje egyébként Mohamed Elneny.

A várható kezdőcsapat:

Turner – Tomiyasu, Saliba, Kiwior, Zinchenko – Vieira, Partey, Xhaka – Nelson, Martinelli, Rowe

Egymás elleni meccsek:

Gólgazdagra sikerült a két csapat legutóbbi találkozása, nyíltsisakos játékot vállaltak be mindketten, és bár a csapatok közül senki nem győzött, mégis volt győztese a meccsnek: A nézők.

A vezetést a feszült találkozón William Saliba szerezte meg egy fejessel, de nem sokkal később Inácio is eredményes volt, szintén fejjel. A Sporting nem ijedt meg a nagynevű ellenféltől, és a második félidőben Paulinho révén a vezetést is átvették.

A meccs azonban 2-2-vel zárult, mert Granit Xhaka eltört lövése Morita Hidemasa testén irányt változtatva a kapuban kötött ki.

A két csapat korábbi összecsapásait alább láthatjátok:

Előző meccs eredménye
2023.03.09.Európa-liga
sporting
2:2
arsenal
Európa-liga
2018.11.08.Európa-liga
arsenal
0:0
sporting
Európa-liga
2018.10.25.Európa-liga
sporting
0:1
arsenal
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sporting CP

Szintén jó formában van a Sporting, a két csapat közötti különbség azonban mégis nagy. Abból a szempontból legalábbis, hogy melyik ligában szerepelnek. Mondanunk sem kell, hogy a Liga Portugal messze nincs olyan erős, mint a Premier League.

Az utolsó öt meccséből szintén négyet nyert meg a Sporting, és csak az Arsenal ellen nem jött össze a győzelem. Ők a hétvégén szintén 3-0-ra győztek, az ellenfél a Boavista volt hazai pályán. Betalált Nuno Santos – egy Puskás-díjat érő góllal -, valamint Paulinho, a kettő között pedig volt egy öngól.

A meccsen Daniel Braganca, Antonio Adan és Hector Bellerín nem szerepeltek. Braganca egy ideje már sérült, Adan és Bellerín pedig kisebb sérülés miatt maradtak ki, szereplésük most is kérdéses, bár a kapus minden bizonnyal így is ott lesz a kezdőben. Ha nem, akkor Franco Israel kezd majd.

A várható kezdőcsapat:

Adan – Diomande, Coates, Inácio – Esgaio, Pedro Goncálves, Ugarte, Santos – Trincao, Edwards – Paulinho

Tippelde

Sokan lebecsülik ezt a Sportingot, ami valahol érthető, valahol nem. Mi nem akarjuk őket lefitymálni, de tény, hogy az Arsenal jobb csapat, és az is tény, hogy hazai pályán nem nagyon sikerült az angolokat megfogni.

Még ha tartalékosabban is állnak fel, a cserepadon ülnek majd olyanok, akik nagyban megváltoztathatják a játék képét. Így összességében nem tehetünk mást, mint a hazai győzelemre tippelünk.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső