Ferencváros – Bayer Leverkusen: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 15.
Ferencváros
Teljesítmény:
V V D N D
  • Puskás Aréna
  • Március 16. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jöjjön az a meccs, amit talán a legtöbb magyar vár. A Fradi nehéz helyzetből várja a Bayer Leverkusen elleni visszavágót, Stanislav Cherchesov a karrierje egyik legnehezebb meccse előtt áll. A Fradi csak saját magának köszönheti, hogy csúnya lett az első meccs, elkerülhető gólokat kapott, és a szerencsével sem állt hadilábon. Xabi Alonsoék talán elbízzák magukat, talán a hazai közönség győzelembe hajszolja a zöld-fehéreket… Sok a talán és sok a ha…

A magyar bajnok nincs jó formában, a kerete is messze van a teljestől, kulcsemberek nem szerepelhetnek a visszavágón, ami komoly problémát okoz a mesternek.

A Leverkusen most megint a szebbik arcát mutatja, de láthattuk már, milyenek ők ebben az idényben. Csapongók, egyik héten még remekül játszanak, aztán napokkal később ennek már semmi nyomát nem lehet látni…

Szóval leírni még nem kéne a zöld-fehéreket.

A sportfogadás nagy elméi viszont leírják, a zöld-fehérekre 3.70-es szorzó jár a 22betnél, 1.90 a Leverkusené, a döntetlen 3.60.

Következzen a Ferencváros – Bayer Leverkusen mérkőzés!

Ferencváros

A bevezetőben már említettem, hogy egyáltalán nincs könnyű dolga Cherchesovnak, kulcsjátékosai egy jó része sérülés miatt nem állhat majd rendelkezésre. Mielőtt kitérünk a hiányzókra, említsük meg, hogy az elefántcsontparti Franck Boli a héten klubot váltott, a csatár az MLS-be szerződött, a Portland játékosa lett.

Megfogyatkoztak tehát az orosz lehetőségei a csatársorban, de tény, Boli egyre kevésbé számított alapembernek, Ryan Mmaee felépülése után szinte alig jutott szóhoz.

Na nézzük azokat a sérülteket! Muhamed Besic súlyos sérülés miatt esett ki a szezon hátralévő részére, ahogy nem játszhat a télen igazolt Owusu Kwabena sem, szintén sérülés miatt, míg Botka Endre eltiltását fogja tölteni.

Sammy Mmaee, Pászka Lóránd és Nguyen Tokmac szintén nem áll rendelkezésre, a norvég szélső eltitkolta sérülését a vezetőség elől, mígnem a helyzet odáig fajult, hogy meg kellett műteni.

A Fradi a hétvégén kisebb meglepetésre 2-0-ra kikapott otthon a Puskás Akadémiától, ám ez a vereség semmit nem befolyásol. A Fradi így is bajnok lesz, és így legalább néhány kulcsjátékos tudott pihenni a Leverkusen elleni visszavágóra.

A várható kezdőcsapat:

Dibusz – Wingo, Abena, Knoester, Civic – Esiti, Vécsei – Marquinhos, Zachariassen, Traoré – R. Mmaee

Egymás elleni meccsek:

Lehetett volna ez a meccs sokkal szebb is, de nem lett az. A tartalékosabb Fradi, amely több kulcsjátékosát is kihagyni kényszerült, állta a sarat, és valóban reális lett volna egy ennél szebb eredmény, ám a kisebb hibákat a Bayer Leverkusen könyörtelenül kihasználta.

A németek a mérkőzés elején, valamint végén is betaláltak, mindkét gólt egy komoly védekezésbeli kihagyás előzte meg. Előbb Kerem Demirbay, majd Edmond Tapsoba volt eredményes. A kettő között pedig a Fradi tisztességesen próbálkozott, a legnagyobb lehetőségük azonban egy kapufa volt.

A két csapat korábbi összecsapásainak eredményeit alább láthatjátok:

Előző meccs eredménye
2023.03.09.Európa-liga
bayer leverkusen
2:0
ferencváros
Európa-liga
2021.12.09.Európa-liga
ferencváros
1:0
bayer leverkusen
Európa-liga
2021.09.16.Európa-liga
bayer leverkusen
2:1
ferencváros
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bayer Leverkusen

Remek formába került most ismét a Leverkusen, holott korábban megint volt egy visszaesésük, ami után már az EL-kiesésükre gondolt mindenki. Ugyebár a Monaco elleni idegenbeli győzelem magukhoz térítette a játékosokat, és azóta szép eredményeket érnek el.

Iksz a Freiburg otthonában, győzelem a Hertha, a Fradi és a hétvégén a Werder Bremen ellen is. Utóbbi nagy szó, még ha csak egy újoncról is van szó. A 2-3-as mérkőzésen betalált Mitchell Bakker, Jeremie Frimpong és Adam Hlozek. Egyre jobban kezd beérni ez a fiatal csapat…

Nincs tehát elveszve ez a csapat idegenben sem, utoljára egy hónapja, az Augsburg ellen kaptak ki.

Ha minden igaz, Florian Wirtz, Patrik Schick és Karim Bellarabi játéka nem biztos, míg Charles Aranguiz és Andrey Lunev biztosan nem lép pályára.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Frimpong, Tah, Tapsoba, Hincapié – Andrich, Palacios – Diaby, Demirbay, Hlozek – Azmoun

Tippelde

Ha a Fradi a legjobb csapatával játszhatna, talán lenne esélye. Most azt mondom, nem sok. A lehetőségeik meglesznek, ahogy megvoltak az első meccsen is.

És úgy hiszem, a hazai pálya előnye valamennyire ki fog jönni. Egy gólra mindenképp jó lesz a csapat, de szerintem a vendégek is a hálóba fognak találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.68 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.64 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.66 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső