Aston Villa – Crystal Palace: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 02.
Aston Villa
Teljesítmény:
N V V V N
  • Villa Park
  • Március 04. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Crystal Palace
Teljesítmény:
D D D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két olyan együttes feszül egymásnak majd a hétvégén, akik… talán lehetnének jobbak is. Ha csak és kizárólag a csapatok keretét figyelem, egyiküknek sem ott lenne a helye, de megszokhattuk már, egy erős keret még nem jelent automatikusan jó szereplést is. És ezt valóban hozza is az Aston Villa és a Crystal Palace, akik jelen pillanatban csak a középmezőnyben foglalnak helyet, és szinte biztos, hogy ott is maradnak.

Lejjebb még van esélyük menni, feljebb már nem. Legalábbis a mostani állás szerint ezt gondolom. A Palace borzalmas formában, a Villa pedig egy három meccsből álló vereségsorozat után tudta valamennyire összekapni magát. És most hazai pályán megvan az esélyük a további javulásra.

Az online sportfogadás szakértői szerint a hazai csapat az esélyesebb, a Greatwinnél 2.05 a Villa-győzelem, 3.40 az iksz, 4.10 a vendégsiker.

Jöjjön az Aston Villa – Crystal Palace mérkőzés!

Aston Villa

Unai Emery csapata egyszerűen képtelen a konstans jó teljesítményre. Mióta a spanyol edző megérkezett, voltak szép pillanatok, ezek azonban nem tartottak általában sokáig. Most épp egy hárommeccses vereségsorozatban voltak benne, a City, az Arsenal és a Leicester verte őket. Nem mondom, hogy könnyű sorsolás, egyedül talán a Leicestert illett volna elkapni. Helyette kaptak tőlük négyet.

Az Everton elleni meccsen már jobban kijött a lépés, a liverpooliak hazai pályán sem tudtak mit kezdeni Ollie Watkinsékkal, és a hétvégén 2-0-ra tudtak ellenük nyerni a birminghamiek. A gólokat az említett Watkins, valamint Emi Buendía szerezték.

Ahogy azt a bevezetőben is mondtam, az Aston Villa a középmezőny tagja, 11. helyen állnak, 9 győzelmük mellett 4 döntetlenjük és 11 vereségük van.

Hazai pályán egy fokkal erősebbek, míg a Villa Parkban 17, addig idegenben 14 pontot szereztek. Viszont az utolsó öt meccsükből csak egyet tudtak megnyerni…

Philippe Coutinho megint megkapta az esélyt, amivel úgy tűnt, élni is tud, de mielőtt nagyon belelendült volna a játékba, megint megsérült. Ahogy Emery fogalmazott, legalább egy hónapos kiesés lesz ez, valamikor a válogatott szünet után térhet vissza. Robin Olsen, a cserekapus szintén sérült, ahogy Diego Carlos és Jed Steer sem épült még fel.

Hazai pályán egy támadóbb csapatra számítok Emerytől, főleg, hogy egy közvetlen riválissal fognak majd játszani.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Cash, Konsa, Mings, Digne – McGinn, Kamara, Douglas Luiz, Ramsey – Bailey, Watkins

Egymás elleni meccsek:

Jó hír azoknak, akik bírják a jó focit és a gólokat, hogy ezek ketten igazán ki szoktak tenni magukért. Ősszel a Palace 3-1-re nyert, de korábban is többször (ötből négyszer) érték el a két és fél gólt, illetve ugyanilyen arányban találtak be mindketten a hálóba egy meccsen.

A Villa Parkban a hazaiak ötből hármat nyertek, a másik két mérkőzés döntetlen lett, a fővárosi együttes itt 2013-ban nyert utoljára.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.20.Premier League
crystal palace
3:1
aston villa
Premier League
2022.05.15.Premier League
aston villa
1:1
crystal palace
Premier League
2021.11.27.Premier League
crystal palace
1:2
aston villa
Premier League
2021.05.16.Premier League
crystal palace
3:2
aston villa
Premier League
2020.12.26.Premier League
aston villa
3:0
crystal palace
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Crystal Palace

Csodálkozom, hogy Patrick Vieira még a Crystal Palace kispadján ül. A mester a legutóbbi kilenc mérkőzésén képtelen volt nyerni, kiestek az FA Kupából, valamint a bajnokságban is egyre lejjebb kerülnek. De a vezetőség egyelőre kitart a francia mellett. Azonban nem hiszem, hogy már sokáig meg tudják védeni őt.

A Palace igazi döntetlen-specialista lett az utóbbi időben, hat bajnokijukon ötször is megosztoztak a pontokon, legutóbb a Liverpool ellen. Ez mondjuk nem rossz eredmény, még ha a Pool idén nem is annyira jó, mint tavaly.

A tabellán a 12. helyen vannak, tehát közvetlenül a Villa mögött, 6-9-9-es mérleggel. Egy győzelemmel nem tudják megelőzni őket, csak csökkenteni a hátrányukat.

Idegenben a győzelem elég idegenül hat számukra, 2-4-5-öt hoztak idén össze, mikor nem a Selhurst Parkban játszottak.

Ahhoz képest, hogy Wilfried Zaha visszatérését belengették, a támadó még mindig sérült, ám a legfrissebb hírek szerint szombaton már ott lehet a keretben, és talán pályára is fog lépni. Nem úgy, mint Nathan Ferguson és Sam Johnstone.

A várható kezdőcsapat:

Guaita – Clyne, Andersen, Guéhi, Mitchell – Olise, Doucouré, Sambi Lokonga, Schlupp – Ayew, Mateta

Tippelde

Elnézve a Palace mostani formáját, egy újabb döntetlen nem lenne meglepetés. Ahogy a Villából sem nézném ki, hogy simán jutnak majd túl Andersenéken.

Szóval ezúttal mi az iksz mellett tesszük le a voksunkat.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 3.40 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 3.45 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 3.40 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső