Arsenal – Bournemouth: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 02.
Arsenal
Teljesítmény:
N N N V D
  • Emirates Stadium
  • Március 04. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Bournemouth
Teljesítmény:
V N D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mára is nyolc tippel érkeztünk, ahogy nagyjából ezt már meg is szokhattátok mostanában. Néha előfordult a kevesebb, de azért ezt a napi nyolcat igyekszünk teljesíteni. Ma nagyjából végig az angol futballal fogunk foglalkozni, a Premier League mellett a Championship is szerepet kap ma nálunk. Meg egy kis francia és olasz futball szintén.

A bajnoki címre törő Arsenallal kezdünk, akik a kiesés elől menekülő Bournemouth csapatát fogadják. Az ágyúsok tegnap magabiztosan intéztek el egy kiesőjelöltet otthon, és nem számíthat sok jóra a Bournemouth sem. Az online sportfogadás kedvelői nem biztos, hogy erre a meccsre várnak leginkább, ugyanis a bukik is nagyon visszafogottak voltak, amikor a szorzókra került sor.

A bet365 a hazai győzelemre mindössze 1.20-at ad, a döntetlenre 7.00-t, míg a vendégekre 13.00-t.

Következzen az Arsenal – Bournemouth találkozó!

Arsenal

Tegnap egy hetedik fordulóból elmaradt mérkőzést pótolt Mikel Arteta csapata. Az ellenfél az Everton volt. Előzetesen biztos hazaira vettem ezt a mérkőzést, a múltkori botlás a Goodison Parkban elég indok volt. És be is jöttek a számításaim – noha nem írtam róla, így most vagy elhiszitek, amit mondok, vagy nem -, az Arsenal simán, 4-0-ra győzött, lemosták a pályáról az Evertont. Betalált Bukayo Saka, Martin Ödegaard, valamint Gabriel Martinelli kétszer, az Arsenal pedig öt pontra meglépett az őket üldöző Manchester Citytől.

60 pontjuk van most, a mélyrepülésnek hivatalosan is vége, három nyeretlen meccs után három győzelem következett. Mérlegük 19-3-3, és ezúttal is hazai pályán fogadnak egy kiesés elől menekülő együttest. Az Emiratesben ritkán nem tudtak nyerni, otthon 9-2-1-gyel állnak, ami a második legjobb hazai teljesítmény a Man City mögött.

Az Everton ellen kisebb sérülést szenvedett Eddie Nketiah, azonban a mérkőzés utáni nyilatkozatában Mikel Arteta megnyugtatott mindenkit, hogy nem komoly a helyzet, és várhatóan már a Bournemouth ellen is játszhat, ám nem kizárt, hogy csak a kispadon kezd. Szintén friss kiesés Jorginho, aki megfázott, valószínűleg ő is ott lehet szombaton. Nem lesz ott viszont Gabriel Jesus és Mohamed Elneny.

A várható kezdőcsapat:

Ramsdale – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Partey, Xhaka – Saka, Ödegaard, Martinelli – Trossard

Egymás elleni meccsek:

Teljesen érthető, hogy a fogadóirodák inkább Artetáék mellett állnak, és az is, hogy ennyire. Ugyanis a két együttes egymás elleni meccsein főként a fővárosiak szerepelnek jól, a legutóbbi öt meccsből négyet is megnyertek. Az ősszel a Vitality Stadiumban simán, 3-0-ra győztek, de előtte is voltak egészen sima sikerek. A Bournemouth legjobb eredménye mostanában egy 2019-es iksz, utolsó győzelmükre pedig 2018-ban került sor.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.20.Premier League
bournemouth
0:3
arsenal
Premier League
2020.01.27.FA Kupa
bournemouth
1:2
arsenal
FA Kupa
2019.12.26.Premier League
bournemouth
1:1
arsenal
Premier League
2019.10.06.Premier League
arsenal
1:0
bournemouth
Premier League
2019.02.27.Premier League
arsenal
5:1
bournemouth
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bournemouth

Menekül a Bournemouth, de csak nem akarnak elszakadni állandó jelleggel a kiesőhelyektől. Miután megverték a Wolverhamptont, egy kis időre a piros vonal fölé kerültek, ám a hétvégi, Manchester City elleni vereség után visszakerültek, mivel a Leeds és a West Ham is győzni tudott.

Nagy csata lesz a kiesésre esélyes csapatok között, folyton változik a tabella. A City ellen egyébként 4-1-re kaptak ki, a csapat egyetlen gólját Jefferson Lerma szerezte, de az semmit nem számított, akkor már 4-0 volt a vendégeknek.

Utolsó előttiek, egy győzelemmel valószínűleg megint meglenne a bennmaradást érő valamelyik hely, de azért sok esélyük a bajnoki cím várományosa ellen nincs. Főleg azért, mert az Arsenalról beszélünk, másrészt viszont azért is, mert idegenben 2-2-8-as mérleggel szerénykednek, és a bajnokság legtöbb kapott góljával.

A sérültek nem csökkennek, hanem nőnek, továbbra is hiányzik David Brooks, Ilya Zabarni, Lloyd Kelly, Lewis Cook, Marcus Tavernier, illetve újból kiesett Junior Stanislas és most Matias Vina.

A várható kezdőcsapat:

Neto – Smith, Stephens, Mepham, Senesi, Zemura – Ouattara, Lerma, Billing, Traoré – Solanke

Tippelde

Defenzív, mindent a védekezésre fektető vendégcsapat érkezik majd szombaton, az Arsenal legfőbb feladata, hogy minél hamarabb feltörjék a csapat védelmét, és megszerezzék az első gólt. A győzelem felől kétségem nincs, azonban a lőtt gólok már problémát okozhatnak.

A legutóbbi teljesítményüket látva azonban nem lepődnék meg, ha két és fél gól felett végeznének.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.56 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.54 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.58 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső