Szabad Internetet – Kerüld Ki a Weboldalak Blokkolását!

Olvasd el 2 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 09.

Nem egyszerű manapság magyar sportfogadónak lenni. A kormány ugyanis tűzzel-vassal „védekezik” a külföldi fogadóirodák ellen. Ez azt jelenti, hogy minden olyan weboldalt letilthatnak (és általában le is tiltanak), amelyiknek egy picit is köze van ezekhez a külföldi illetőségű bukmékerekhez. Így jártunk mi is, így az alábbiakban felsorolnánk pár olyan alkalmazást és programot, melynek segítségével ez a blokkolás kikerülhető. Az informatika világában nem jártas olvasók se aggódjanak, pár gombnyomással megoldható az internetes cenzúra eltörlése.

Megoldások asztali számítógépekre és mobilra

1. Cloudflare WARP – Letöltés

Jelen pillanatban teljesen ingyenes VPN szolgáltatás, amely titkosítja az adatforgalmad. Nyílt WIFI hálózatokon abszolút ajánlott a használata. Telepítése pofonegyszerű, kattints a linkre, nyisd meg a letöltött fájlt, telepítsd, majd a csúszka segítségével ki-be kapcsolhatod a titkosítást.

Cloudflare WARP

2. Lantern – Letöltés

Szintén egy nyílt forráskódú program, mely asztali számítógépekre – és mobilra – érhető el. Ingyenesen elérhető, és ami miatt különleges, hogy Oroszországban és Kínában előszeretettel használják a blokkolások kikerüléséhez.

Lantern

3. VPN szolgáltatók

A VPN segítségével teljes mértékben elrejthetjük a forgalmunkat és az eredeti IP címünket. Több ingyenes szolgáltatás is létezik, de nem szabad megfeledkezni a fizetős verziókról sem. Az általunk ajánlott VPN-szolgáltatókkal külön cikkben foglalkoztunk, melyet itt találhattok:

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső