Bayer Leverkusen – RB Leipzig: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 22.
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N D D N N
  • BayArena
  • április 23. 17:30
Nézd élőben itt:
Rabona
RB Leipzig
Teljesítmény:
N N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai harmadik meccsünket a németektől hoztuk. Ez is a maga módján egy igazi rangadó, amely sok kérdésre adhat választ. A negyedik helyen álló, dobogóért hajtó Lipcse utazik a bombaformában levő, az EL-ben elődöntőbe jutó Bayer Leverkusenhez. Szóval nem kis meccs ez, dörzsölhetik a jó futballt és az online sportfogadást kedvelők a tenyerüket.

A mérkőzésre frissebben érkezik a Leipzig, de nem ők számítanak esélyesnek a Powbet szakemberei szerint. Igaz, a különbség nem túl sok, a bukik is egy kiélezett, szoros meccset vetítenek előre. 2.50 a hazai győzelem, 3.60 a döntetlen és 263 a vendégsiker.

Következzen a Bayer Leverkusen – RB Leipzig találkozó!

Bayer Leverkusen

Nem számítottak rá sokan, de a Bayer Leverkusen kiütötte ellenfelét az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágóján. A Royale Union Saint Gilloise elleni első meccsen csak egy döntetlenre futotta, félő volt, hogy a visszavágón a belgák elintézik őket, ahogy elintézték az Union Berlint is.

Itt azonban Xabi Alonso felkészült volt, és már az első félidőben kétgólos előnybe került a Leverkusen, Moussa Diaby és Mitchel Bakker találtak a hálóba. A folytatásban a másik szélső védő, Jeremie Frimpong is betalált, majd Adam Hlozek zárt. 4-1-re győzött a német együttes, és az elődöntőbe jutott.

Szárnyalnak, mióta Alonso megérkezett, és nem csak az EL-ben, hanem a bajnokságban is. Az edző az alsóházban vette át az együttest, azóta nagyot fejlődtek, és most már a hatodik helyen állnak. Ez az, amit mindenképp szeretnének megőrizni, de úgy gondolom, ennél feljebb ennyi idő alatt már nem kerülhetnek.

A bajnokságban legutóbb botlottak, csak ikszelni tudtak a Wolfsburg otthonában.

Hazai mérlegük 7-2-5, az utolsó három meccsüket egyaránt győztesen fejezték be.

Andrey Lunev még mindig sérült, Patrik Schick szintén, de közeleg a visszatérés. Kisebb sérülést szenvedett Exequiel Palacios, Amine Adli és Nadiem Amiri, ami miatt játékuk mellé kérdőjel került.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Tapsoba, Tah, Kossounou – Frimpong, Palacios, Andrich, Hincapié – Diaby, Wirtz – Hlozek

Egymás elleni meccsek:

Fölényben a Leipzig, ami az egymás elleni meccseket illeti. A legutóbbi öt alkalomból hármat nyertek meg Gulácsiék, míg a Leverkusen egyszer volt jobb. Az utolsó meccsük lényegében sima hazai sikert hozott, Szoboszlai Dominik egy gólpasszal vette ki a részét a győzelemből.

Fölényben a Lipcse idegenben is, a Leverkusen ugyanis még soha nem nyert hazai pályán ellenük. Hat meccsből hármon kikaptak, háromszor pedig ikszelni tudtak csak.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.29.Bundesliga
leipzig
2:0
bayer leverkusen
Bundesliga
2022.04.17.Bundesliga
bayer leverkusen
0:1
leipzig
Bundesliga
2021.11.28.Bundesliga
leipzig
1:3
bayer leverkusen
Bundesliga
2021.01.30.Bundesliga
bayer leverkusen
1:0
leipzig
Bundesliga
2020.09.26.Bundesliga
leipzig
1:1
bayer leverkusen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

RB Leipzig

A napokban dőlt el, amit már mindenki jó ideje pletykált: Konrad Laimer aláírt a Bayern Münchenhez, egyik legjobbját veszíti el a Lipcse jövőre.

Ennyit az átigazolásokról, nézzük, hogyan szerepel mostanság a Leipzig. Nehezen heverték ki a BL-kudarcot, amikor hetet kaptak a Manchester Citytől, de úgy néz ki, hogy most már magukra találtak.

A Borussia Dortmund elleni kupameccs előtt a játékosok válságértekezletet szerveztek, amin csak ők vettek részt, Marco Rose nem. Bejött a beszélgetés, mert a Dortmundot 2-0-ra verték, azóta pedig legyőzték a Herthát és a hétvégén az Augsburgot is. Mondjuk a kiscsapat megint majdnem borsot tört az orruk alá, a találkozó 3-2 lett. Betalált Kevin Kampl, majd Timo Werner kétszer.

A Lipcse negyedik, egy pontra vannak az Union Berlintől, hatra a Dortmundtól, nyolcra a Bayern Münchentől. Mögöttük viszont ott jön a Freiburg, nekik egy ponttal van kevesebb.

Egészen hosszú a hiányzók listája az együttesnél: David Raum eltiltott, Emil Forsberg, Mohamed Simakan és Christopher Nkunku játéka kétséges, Xaver Schläger és Gulácsi Péter sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Blaswich – Henrichs, Orbán, Gvardiol, Klostermann – Laimer, Haidara – Forsberg, Szoboszlai, D. Olmo – Werner

Tippelde

Vannak rangadók, amikről már az elején tudjuk, hogy akármekkora nevek alkotják a csapatokat, egyszerűen nem lesznek szórakoztatók. Na most ez nem ilyen. Úgy gondolom, mindkét csapat ki fog tenni magáért, és egy jó kis gólgazdag csatát fogunk látni.

Mi a két és fél gól feletti eredményt gondoljuk a legjobb ötletnek.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.74 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.75 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső