Juventus – Napoli: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 22.
Juventus
Teljesítmény:
D V N V D
  • Allianz Stadium
  • április 23. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Napoli
Teljesítmény:
D D V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Napunkat az olasz első osztályban zárjuk, amely két dobogón levő csapat összecsapását szállítja nekünk vasárnap. A Napoli dobogós volt eddig is, sőt, az első helyen állnak, és nagy valószínűséggel meg is nyerik a szezont. A Juventus pedig a hétvégi, Sassuolo elleni vereséget követően ugrott a harmadik helyre. Nincs ennek értelme… Ja, igen, a levont tizenöt pontjukat kapták vissza, amely alaposan felforgatta az állóvizet Olaszországban.

Az Európa-ligában legjobb négy közé kerülő Juve hazai pályán elintézheti a mostanában egyre gyengébben játszó, BL-ből kieső leendő (?) bajnokot.

A sportfogadás szakemberei viszont nem az öreg hölgyet, hanem a dél-olaszokat preferálják. 2.60 a vendégsiker és 2.90 a hazai, míg a döntetlen 3.10 a Greatwinnél.

Jöjjön a Juventus – Napoli találkozó!

Juventus

Külön cikkben egyelőre nem foglalkoztunk a Juventus csapatánál történtekkel, ennek pedig egyszerűen az az oka, hogy a döntés még nem jogerős. De, aki nem tudja, mi történt, annak csak röviden: A Juventus a levont 15 pontját a héten visszakapta, így a tabella középmezőnyéből előre ugrottak a harmadikra, megelőzték az Atalantát, az Intert, a Milant és az AS Romát is, csak a Lazio és a Napoli van előttük.

Annak ellenére szerzett tizenöt pontot a Juve, hogy legutóbbi két bajnokiját elveszítette, előbb a Lazio, majd a Sassuolo verte meg őket.

Legalább az EL-ben megy a játék, a Sporting elleni hazai 1-0-t egy idegenbeli 1-1 követte, nem sokon múlt, hogy a portugálok fordítsanak, végül azonban a vendégvédelem megúszta.

Jelen pillanatban nincs jobb csapat a Juventusnál hazai pályán a Serie A-ban, tizenegy győzelmük van, három döntetlenjük és csak egy vereségük, amit még a Monzától szenvedtek el.

Ha igazak a hírek, akkor csak Bremer és Moise Keane nem tudja vállalni a játékot, no meg a régóta kieső Kaio Jorge. És még most sem lehet pályán Wojciecz Szczesny.

A várható kezdőcsapat:

Perin – Danilo, Gatti, Alex Sandro – De Sciglio, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic – Di Maria, Milik

Egymás elleni meccsek:

Nem is olyan régen a Juve még teljesen össze volt esve, most meg már a Bajnokok Ligájáért harcol. Mindegy is, ezt már fentebb kitárgyaltuk, nézzük, hogy milyen eredményeket értek el egymás ellen. Amikor legutóbb összefutottak, már gyülekeztek a viharfelhők Torino felett, és a Napoli erre csak rátett egy lapáttal, hiszen 5-1-re verték meg az öreg hölgyet.

Előtte messze nem volt ennyi gól, viszont nem ez volt az első Napoli-győzelem. A legutóbbi öt meccsből hármat is az égszínkékek nyertek meg, a Juventusnak egyszer sikerült győznie.

Az Allianzban viszont nem olyan nagylegény a Napoli, 2018 óta nyeretlenek, azóta háromszor kikaptak és egyszer ikszeltek.

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.13.Serie A
napoli
5:1
juventus
Serie A
2022.01.06.Serie A
juventus
1:1
napoli
Serie A
2021.09.11.Serie A
napoli
2:1
juventus
Serie A
2021.04.07.Serie A
juventus
2:1
napoli
Serie A
2021.02.13.Serie A
napoli
1:0
juventus
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Napoli

Hiába Victor Osimhen visszatérése a pályára, a Napoli nem tudta megfordítani a Milan elleni BL-negyeddöntőt. A piros-feketék otthon 1-0-ra nyertek, idegenben pedig 1-1-es döntetlent harcoltak ki. Hiába volt hatalmas mezőnyfölényben Luciano Spalletti csapata, a kapu előtt elfogyott a tudomány.

Ráadásul a hajrában Khvicha Kvaratskhelia még egy tizenegyest is hibázott…

Marad így a bajnokság a csapat számára, ott azonban csoda lenne, ha nem ők nyernének. Az előnyük 15 pont a második Lazioval, 17 a harmadik Juventusszal szemben.

Matematikailag még bukhatnak, de akkor egy egész régió szívét törnék össze Mereték.

A csapat igazán veszélyes nem csak otthon, de idegenben is. A bajnokságban 13 győzelmet arattak eddig, 1-szer ikszeltek és 1 vereségük van. Ezzel pedig az övék a legerősebb mérleg az olasz első osztályban.

A Milan ellen Spalletti kettő kényszerű cserét hajtott végre, és sem Mario Rui, sem pedig Matteo Politano sérülése nem jött helyre. Ahogy Giovanni Simeone is marad a pályán kívül.

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Jesus, Kim, M. Olivera – Lobotka, Zambo Anguissa, Zielinski – Lozano, Osimhen, Kvaratskhelia

Tippelde

Attól, hogy a Juve visszakapta a pontjait, varázsütésre még nem javult meg semmi. A mostani játékkal azért akadnak gondok, ne feledjük, az együttes az utolsó öt meccséből csak egyet nyert meg. Igaz, a Napolinál ugyanez a helyzet.

Az a motiváló erő azonban, amit a zebracsíkosok most kaptak, az segíthet abban, hogy a listavezető ellen nyerjenek. Mentálisan tény, hogy a hazaiak állnak jobban, ez pedig elegendő különbséget jelenthet.

Mi szűk hazai győzelemre tippelünk, emellett pedig két és fél gól alatti eredményre.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.82 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.80 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.85 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső