Birmingham – Watford: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 15.
Birmingham
Teljesítmény:
V V N D V
  • St. Andrew Trillion Trophy Stadium
  • Augusztus 16. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Watford
Teljesítmény:
N D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Premier League-ből kiesők közül eddig egyedül a Watford nyújtja azt, amit valójában a szurkolók vártak volna ezen csapatoktól. A Norwich épp sereghajtó, ami talán a legnagyobb meglepetés, a Burnley a középmezőnyben helyezkedik el, a Watford viszont a harmadik helyen. Korai lenne még bármit mondani, de egyelőre úgy tűnik, hogy a Vicarage Roadon gondolják a legkomolyabban azt, hogy azonnal visszajutnak az első osztályba. A Premier League-ben szintén jártas Birmingham lesz most az ellenfelük, bár ez a csapat már nagyon régen tapasztalta meg azt, milyen is nem a másodosztályban szerepelni.

Itt is javarészt csak a középmezőnyban, annak a hátulján foglalnak helyet, de most három fordulót követően a 11.-ek. Ez nyilván gyorsan változni fog.

A fogagdóirodák úgy gondolják, hogy Ismaila Sarrék megnyerhetik a mérkőzést, kétszeres összeget fizetnek azoknak, akik a Watford sikerére fogadnak. A Birmingham győzelme majdnem négyszeres, mígy a döntlen három és félszeres pénzt ér.

Véleményünk szerint a vártnál könnyebb összecsapás következik, mi úgy gondoljuk, hogy a Birmingham és a Watford nem egészen vannak egy súlycsoportban.

Birmingham

Már most látni, hogy milyen teljesítményre számíthatunk a szezon során majd a Birmingham csapatától. Három forduló után egy győzelmük van, egy döntetlenjük és egy vereségük. A szezont az iksszel kezdték, a Luton otthonában játszottak döntetlent, ami csak azért volt meglepetés, mert sokan hazai győzelmet, erősebb hazai csapatot vártak. Azóta már tudjuk, nem egyszeri kisiklásról van szó…

Ezt követően még nagyobb meglepetést okoztak, ugyanis hazai pályán verték a Huddersfieldet. Mivel ismerjük, mi történt a vendégekkel, különösebben ez sem lehet meglepetés…

A gárda aztán a Ligakupából kiesett, miután a Norwich ellen tizenegyesekkel kikaptak. 2-2-re végeztek, a góljaikat Jonathan Leko, valamint James Tomkinson szerezték, utóbbi öngól volt.

A tizenegyespárbajban ketten is hibáztak, Sam Cosgrove, valamint az első találatot elérő Leko.

És a rossz sorozat folytatódott a hétvégén, a Cardiff otthonában szűk vereséget szenvedtek, de az eredmény nem tükrözi hűen a mutatott játékot, a Birmingham abszolúte veszélytelenül játszott, kaput eltaláló lövésük sem volt.

Ami a keretet illeti, előfordulhatnak változások. Gary Gardner és Harlee Dean továbbra is sérültek, nem is lépnek pályára holnap, a középpálya közepén pedig Alfie Chang, egy saját nevelés léphet pályára, miután Ryan Woods el fogja hagyni a klubot.

A várható kezdőcsapat:

Ruddy – Trusty, Roberts, Sanderson – Colin, James, Chang, Placheta – Bacuna – Hogan, Deeney

Egymás elleni meccsek:

Legutóbb, mikor találkoztak, a Watford feljutott a szezon végén az első osztályba, míg a Birmingham közel állt ahhoz, hogy a harmadosztályba kerüljön. Ennek megfelelően alakultak az eredmények, otthon és idegenben is az akkor még Xisco által irányított Watford bizonyult jobbnak.

De összességében is ők vezetnek, az elmúlt öt mérkőzésből négyet nyertek meg, legyen szó hazai vagy idegenbeli találkozókról, általában jobbak, mint ellenfelük.

Hozzá kell tennem, hogy a St. Andrew’s Stadionban valamelyest kiegyenlített a kép, itt a korábbi öt meccset elnézve csak 3-2-re vezet a Watford, kétszer is otthon tudták tartani mindhárom pontot a birminghamiek. Teszem hozzá, hogy a Watford szintlépései miatt gyakran évek teltek el úgy, hogy a két együttes nem játszott egymással…

Előző 5 meccs eredménye
2021.03.20.Championship
watford
3:0
birmingham
Championship
2020.12.12.Championship
birmingham
0:1
watford
Championship
2015.04.18.Championship
watford
1:0
birmingham
Championship
2014.11.04.Championship
birmingham
2:1
watford
Championship
2014.02.11.Championship
watford
1:0
birmingham
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Watford

Ahogy a Burnley, úgy ők sem léptek pályára a Ligakupa első fordulójában, tudtak pihenni a rangadóra, melyet a Burnley ellen játszottak. Mielőtt arra a meccsre rátérünk, nézzük meg, előtte mit játszottak. Kezdjük azzal, hogy egy gólnál többet még nem szereztek, ez azonban hét ponthoz segítette őket hozzá. A Sheffield United elleni mérkőzést 1-0-ra húzták be Joao Pedro góljával, majd a West Brom ellen 1-1-et értek el, itt Ismaila Sarr gólja jelentett pontot.

És akkor következett a pénteki mérkőzés, két olyan csapat között, akik tavaly a PL-ben játszottak. Mi két és fél gól alatti eredményt vártunk, amit meg is kaptunk, a Watford úgy nyert Tom Cleverley góljával, hogy Hassane Kamarát kiállították a hajrában.

A Watford az a csapat, amelyik a nyáron sok tekintetben megváltozott, talán gyengültek is, mégis úgy hisszük, hogy a feljutás egyik legnagyobb várományosa Rob Edwards csapata. Ehhez nyerni kell a rangadókat, és főleg nyerni kell a kötelező összecsapásokat.

Hassane Kamara a kiállítása miatt nem léphet pályára holnap, az ő helyén majd Jeremy Ngakia játszhat. Tom Cleverley játéka kérdéses, de vannak biztató hírek, úgy hírlik, hogy vtudja majd vállalni a játékot. Imran Louza és Tom Dele-Bashiru viszont nem, ők fognak még Kamara mellett hiányozni.

A felállásban nem lesz változás, nagyon a kezdőben sem, hiszen eddig mindenki hozza, amit elvárnak tőle. A Watford kispadja egészen erős, így bele lehet nyúlni adott esetben a csapatba.

A várható kezdőcsapat:

Bachmann – M. Gaspar, Sierralta, Cathcart, Ngakia – Choudhury, Cleverley, Kayembe – Sarr, J. Pedro, Sema

Tippelde

Talán mi vagyunk túlontúl szigorúak a Birmingham csapatával, de akkor sem tudtak meggyőzni minket. A Watford is csak azért, mert veretlenek és ott vannak a harmadik helyen, e a mutatott játék azért még erősen hiányos.

Sokat veszítenek azzal a hazaiak, ha Woods tényleg eligazol, és egy újabb pont, ami miatt inkább a vendégek lesznek favoritok. Nálunk mindenképpen. Szerintünk nullára hozzák le a Birmingham elleni mérkőzést, tehát úgy nyernek, hogy közben gólt sem fognak kapni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.07 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.08 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.08 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső