Bristol City – Luton: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 15.
Bristol City
Teljesítmény:
D N V V N
  • Ashton Gate Stadium
  • Augusztus 16. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Luton
Teljesítmény:
V V D D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Na jó, ha egyszer minden meccsről írunk, akkor nem hagyhatom ki a Bristol City – Luton meccset. Egyébként füllentettem, mert nem mindegyik meccsről írunk, kedden rendezték volna a Coventry és a Wigan összecsapását, ám a hazai stadion állapota miatt a mérkőzést nem tudják megrendezni.

A Lutonnal már a múlt héten is foglalkoztunk, azonban Nagy Ádám korábbi csapatával csak egyszer, a nyitófordulóban. Amíg a Luton tavaly a feljutásért harcolt, addig a Bristol City inkább a középmezőny hátulján toporgott, közelebb jártak a kieséshez, mint mondjuk a playoffhoz. Idén – három mérkőzés alapján – nem sok változott, az együttes nyeretlen, ami miatt kiesőhelyen is állnak.

De gyengült a Luton is, akik szintén nem tudtak még győzni. Ők hazai pályán az igaziak, így félő – szurkolóik számára -, hogy ezúttal sem lesz meg az első siker.

Nem egyszerű meccs, annyi szent. A fogadóirodák is úgy látják, hogy a két csapatnak nagyjából egyenlő esélye van a győzelemre, egy kicsit kisebb a szorzó a hazai sikerre.

A döntetlennek van a legnagyobb odds, az majdnem eléri a három és félszerest.

Nem lesz könnyű dolgunk, de az angol másodosztályú bajnokságtól nem is vártunk mást…

Bristol City

Két nyeretlen csapat feszül tehát egymásnak, a Bristol előnye annyi, hogy ők nem estek ki a Ligakupából, van egy győzelmük. Méghozzá egy elég magabiztos siker, amit a Coventry felett arattak. A mérkőzést a Coventry saját pályáján nem lehetett megrendezni, így semleges helyszínen bonyolították le, és a Bristol végül 4-1-re tudott győzni.

Kellett egy ilyen siker, mivel a bajnokságot nem indították jól. Először a Hull City ellen kaptak ki 2-1-re, majd a Sunderlandtől 3-2-re.

A hétvégén következett a Wigan elleni mérkőzés, idegenben, kinézett egy újabb nem-győzelem. És így is lett, az újonc egy pontot otthon tartott, az eredmény után pedig elmondhatjuk, hogy a Bristol kiesőhelyen áll.

Ezen a legutóbbi összecsapáson egyébként boldogok lehetnek az egy ponttal is, mivel a Wigan közelebb állt a győzelemhez, sokat tettek azért, hogy egyenlíteni tudjanak. Merthogy Andreas Weimann találatával a Bristol korán vezetést szerzett, de ezt nem tudták meglovagolni, visszavettek, és a Wigan lényegében uralta a meccset sok tekintetben.

Itt tartunk most, jöjjön az a rész, amikor megnézzük, hogy mi a helyzet a kerettel:

Kezdjünk azzal, hogy sok a sérült, köztük olyan játékosokkal is, akik alapból a kezdőben kaphatnának helyet. Robert Atkinson szereplése az egyedüli kérdőjel, úgy tűnik, hogy Antoine Semenyo, Nathan Baker, Han-Noah Massengo és Tomás Kalas nem tud majd játszani.

Nigel Pearson a védelem közepén Timm Klosét állíthatja csatasorba, amennyiben Atkinson nem tud játszani.

A várható kezdőcsapat:

Bentley – Vyner, Klose, Naismith – Sykes, Scott, Williams, Dasilva – Weimann – Martin, Conway

Egymás elleni meccsek:

Első ránézésre az a dolog tűnt fel, hogy az utóbbi mérkőzéseiken szinte mindig voltak gólok. Mármint, mindkét oldal betalált. Ez alól egy kivétel van, 2019-ben 3-0-ra nyert a Bristol City. Az over 2,5-et is általában elérik, csak tavaly ősszel nem tudták megugrani ezt a lécet.

Apropó tavalyi év: A Bristol ősszel, otthon 1-1-et játszott a Lutonnal, viszont tavasszal 2-1-re kikaptak. Egyébként fölényben van a Luton együttese, akik 3-1-1-gyel állnak, ha csak az utolsó öt meccset nézzük. Viszont idegenben már kicsit más a leányzó fekvése. Kétszer nyertek ők, egyszer a Bristol, valamint született két döntetlen is.

Ezen öt mérkőzés közül kettő nagyon régen volt, a kétezres években, és akkor még csak nem is a Championshipben szerepeltek, hanem a League One-ban, vagyis a harmadosztályban. Tehát ezeket a statisztikákat illik óvatosan kezelni.

Előző 5 meccs eredménye
2022.01.25.Championship
luton
2:1
bristol city
Championship
2021.09.15.Championship
bristol city
1:1
luton
Championship
2021.04.25.Championship
bristol city
2:3
luton
Championship
2020.12.29.Championship
luton
2:1
bristol city
Championship
2019.12.29.Championship
bristol city
3:0
luton
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Luton

A tavalyi év talán legmeglepőbb fordulata a Luton szereplése volt. Addig sem szerepeltek rosszul, de tavaly nagyon kijött a lépés, és ez osztályozót ért. Ott ugyan elbuktak, de azt hittük, hogy ebből építkezve a következő szezonban is a feljutásért fognak majd meccselni. Lehet, hogy így lesz, most még nincs így. A Luton három bajnokin két pontot gyűjtött, közben kiestek a Ligakupából, mióta elindult az új szezon, még egyszer sem tudtak nyerni.

Elsőként ikszeltek a Birminghammel, majd a Burnley-vel. Ezután következett a Newport elleni kellemetlen kiesés, a hétvégén pedig a Preston elvitte mindhárom pontot a Kenilworth Roadról. Nem mondom, hogy rosszul játszott volna a csapat, de megint kiderült, hogy csatárügyileg gondok vannak, amit még addig kellene orvosolni, amíg az átigazolási időszak rendelkezésre áll.

Ráadásul most még Harry Cornick sem lehet ott, akit a legveszélyesebb támadónak tartunk a Lutonban. Megsérült, Jones meg is erősítette, hogy nem fog tudni pályára lépni, ahogy Luke Berry sem.

Sérült még Fred Onyedinma, Pelly-Ruddock Mpanzu, James Shea, míg az, hogy Alfie Doughty pályára lépjen, megint csak kérdőjeles.

A várható kezdőcsapat:

Horvath – Burke, Bradley, Lockyer – Bree, Freeman, Clark, Campbell, Bell – Woodrow, Adebayo

Tippelde

Cornickkal a kezdőben sem tudtak gólt szerezni a Preston ellen, pedig majdnem húsz alkalommal próbákoztak. Nem hiába keresték és szerették volna megszerezni Ádám Martint, aki viszont az EU-ból való kilépés miatt nem kapott volna munkavállalási engedélyt.

A Luton idegenben amúgy sem tündököl, sem most, sem tavaly, és ez esély a Bristol City számára. A két nyeretlen gárda összecsapásán kevés különbség lesz, nüanszok dönthetnek egyik vagy másik fél javára. Véleményünk szerint a Bristol City veszíti el a nyeretlenségét.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.55 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.54 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.54 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső