Bournemouth – Liverpool: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 08.
Bournemouth
Teljesítmény:
V V N D V
  • Vitality Stadium
  • Március 11. 13:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Liverpool
Teljesítmény:
N N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Maradunk az angoloknál, de osztályt váltunk. A Championship után jöjjön a Premier League. Nem ez lesz az egyetlen meccs az angol első osztályból, amiről beszélni fogunk, de kezdetnek ez is megteszi. A kiesés ellen menekülő Bournemouth fogadja hazai pályán a Liverpool együttesét. A két csapat legutóbbi mérkőzése valóságos gólfesztivált hozott, de ennek a Bournemouth játékosai és szurkolói nem igazán örültek. Valódi kiütés lett a vége, a mérkőzést követően a Bournemouth ki is rúgta edzőjét. Scott Parker azóta már Brugge-ben, bár, ahogy a tegnapi BL-eredményüket nézem, már nem sokáig.

Gondolhatták a hazaiak, oké, a Pool azóta sokat gyengült, nem lesz akkora gond… erre a Pool múlt héten hetet rúgott a MU-nak.

Kétségtelen, hogy a Liverpool a meccs esélyese, így gondolják ezt a sportfogadás kedvelői is, de azért ott motoszkálhat mindenkiben, hogy a múlt hétvégi meccs egyszeri eset volt, a Pooltól nem megszokott idén az ilyen jó játék. Vagy ez volt a fordulópont?

A Casiniánál 7.20 a hazai siker, 5.10 a döntetlen és 1.40 a vendégek győzelme.

Jöjjön a Bournemouth – Liverpool találkozó!

Bournemouth

Nagyon peches csapat a Bournemouth, ez már azért az eddigi fordulók alatt kiderült. Van, hogy tényleg gyengén játszanak, akkor tényleg jogosan buknak pontot vagy pontokat. De előfordul, hogy a jó játék ellenére vereséget szenvednek, mert nem tudnak végig fókuszban maradni. Vegyük csak a Brighton elleni mérkőzést, amikor az utolsó percekben kaptak gólt, de említhetnénk a hétvégi, Arsenal elleni meccsüket is. Philip Billing már kilenc másodperc után vezetést szerzett, majd Marcos Senesi tovább növelte a vendégek előnyét. Előbb az Arsenal szépített, majd egyenlített, végül a 97. percben a győztes gólt is megszerezték.

Mivel a Southamptonnak sikerült nyernie, így megelőzték Netoékat, és most a Bournemouth az utolsó helyen áll.

21 pontjuk van, mint a Sotonnak, eggyel kevesebb, mint az Evertonnak és a már bennmaradó Leeds Unitednak. Szóval van még esélyük…

Voltak jó meccseik a közelmúltban, de hazai pályán az elmúlt hetekben csak két vereségre meg két ikszre futotta. Mérlegük a Vitality Stadiumban 3-4-5.

A sérültek nem javulnak, és most még Hamed Traoré is kiesett, csatlakozott a Marcus Tavernier, Jefferson Lerma, Matias Vina, Illia Zabarnyi, Lloyd Kelly, David Brooks és Junior Stanislas alkotta sérült-sereghez.

A játékosok egy része hamarosan pályán lehet, de még egyáltalán nem biztos, hogy most, a Pool ellen ott tudnak lenni.

A várható kezdőcsapat:

Neto – Smith, Senesi, Mepham, Stephens, Zemura – Ouattara, Rothwell, Billing, Semenyo – Solanke

Egymás elleni meccsek:

Egyértelmű a Pool fölénye, a legutóbbi öt mérkőzésből ötöt ők nyertek meg. Általában könnyebben, nagyon kevés olyan mérkőzést találni, amikor a Cherries meg tudta nehezíteni a vörösök dolgát.

Fentebb már említettem, hogy az utolsó mérkőzés igazi gólparádét hozott, kilenc gólt vágott a Pool az ellenfélnek. Megsemmisítő vereség, az egyik legnagyobb, amit a Bournemouth valaha elszenvedett.

A kiscsapat most már hetedik éve nyeretlen, legjobb eredményüket 2017-ben érték el az utolsó győzelmük óta, akkor ikszeltek a Liverpoollal.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.27.Premier League
liverpool
9:0
bournemouth
Premier League
2020.03.07.Premier League
liverpool
2:1
bournemouth
Premier League
2019.12.07.Premier League
bournemouth
0:3
liverpool
Premier League
2019.02.09.Premier League
liverpool
3:0
bournemouth
Premier League
2018.12.08.Premier League
bournemouth
0:4
liverpool
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Liverpool

Őrületes meccsen verték meg a Manchester United csapatát a hétvégén Kloppék, régi formáját idézte a csapat. Egy olyan formát, amit ősz óta nem igazán láttunk. A Liverpoolban Cody Gakpo, Darwin Núnez és Mo Szalah is kétszer vette be de Gea kapuját, valamint a végén még Roberto Firmino is betalált, aki bejelentette, az idény végén elhagyja a Poolt.

A csapat elkezdte a tavaszi hadjáratot, visszatértek a régi játékukhoz, mintha most kovácsolódott volna össze az együttes. Az elmúlt hetekben szép győzelmeket arattak a PL-ben, ebbe kicsit belerondított a Bajnokok Ligája-vereség a Real Madrid ellen.

Feljöttek az ötödik helyre, megelőzték a Newcastle Unitedot, és lehet, hogy hamarosan már a Tottenham elé is kerülnek. És ezzel Klopp megint teljesítette a célt, a minimális elvárást, csapata ott lehet jövőre is a Bajnokok Ligájában. Legalább…

Idegenben bőven vannak problémák, a Pool 3-3-6-os mérleget hozott össze eddig.

Sérültek terén semmi változás, Calvin Ramsay, Luis Díaz, Thiago Alcantara, Joe Gomez, Naby Keita és Arthur Melo nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Elliott – Szalah, Gakpo, Núnez

Tippelde

Kötelező feladat a Pool előtt, de néha pont ezek a kötelező feladatok a legnehezebbek. A 9-0 miatt a játékosok bizonyára szeretnék megmutatni, hogy akkor csak megbotlottak, mindent meg fognak tenni a siker érdekében.

Úgy hiszem, a Pool nyerni fog, de nem lesz olyan egyszerű, mint az ősszel.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.45 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.46 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.48 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső