Stoke – Blackburn: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 08.
Stoke
Teljesítmény:
N V V N V
  • bet365 Arena
  • Március 10. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Blackburn
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jöjjön egy mérkőzés az angol másodosztályból is! Lehet, lesznek, akiket nem érdekel a Stoke és a Blackburn találkozója, de mi úgy gondoltuk, egy igazán érdekes összecsapás is kerekedhet ebből. A Rovers ugyebár a feljutásra hajt, a Stoke pedig beletörődött, hogy jövőre is legfeljebb a másodosztályban lehet. Legfeljebb, mert azért teljesen még nincsenek biztonságban.

Könnyen lehet, hogy Jon Dahl Tomasson csapata is a Championship tagja lesz, egyre kevesebb esély mutatkozik arra, hogy automatikusan ki tudják vívni a feljutást, a rájátszás pedig azért egy nagy lutri, mindig az volt, és idén is hatalmas meccseket láthatunk majd, bárki végezzen a 3-6. helyeken.

A vendégek nem tehetnek mást, minthogy megpróbálják saját mérkőzéseiket hozni, és bízni abban, hogy a Middlesbrough és a Sheffield United is hullajt el pontokat a maradék fordulókban.

A bukik, az online sportfogadás szakértői, érdekes módon hazai győzelmet várnak, ennek is megvan az oka, amit lent majd ki fogok fejteni. A FEZbetnél 2.10 a hazai siker, 3.40 a döntetlen és 3.75 a vendéggyőzelem.

Jöjjön a Stoke City – Blackburn Rovers találkozó!

Stoke City

Igazán talányos, ahogy a Stoke City játszik idén (is), nehéz őket kiismerni. A piros-fehérek idén is főként az alsóházban voltak megtalálhatók és több mint valószínű, hogy ott is fognak végezni. Viszont, nagyon úgy néz ki, hogy a kiesés miatt nem kell már aggódniuk, az utóbbi hetek győzelmeinek köszönhetően megfelelően biztonságos helyre kerültek.

A legutóbbi fordulóban is nyerni tudtak, méghozzá fölényesen. Nem hiszem, hogy bárki is gondolta volna, hogy a Sunderlandet fogják idegenben kiütni. Márpedig ez történt, 5-1-re nyertek… Betalált Josh Laurent, illetve Tyrese Campbell és Dwight Gayle kétszer.

Ezúttal hazai pályán fognak pályára lépni, ahol annyira azért nem megy nekik, a 24 csapatos mezőnyben a 20. helyet foglalnák el, ha csak hazai meccsekből állna a bajnokság. Öt győzelmük van, négy döntetlenjük és nyolc vereségük.

Matija Sarkic, Ben Wilmot, Ben Pearson és Nick Powell az a négy játékos, aki nem tudja vállalni a játékot. Sarkicot (és amúgy Wilmotot és Pearsont is) a Sunderland elleni mérkőzésen kellett lehozni, a helyére Jack Bonham került, aki minden bizonnyal pénteken is a kapuban fog állni.

A várható kezdőcsapat:

Bonham – Hoever, Fox, Jagielka, Sterling – Thompson, Laurent – Brown, Smallbone, Campbell – Gayle

Egymás elleni meccsek:

Bármennyire is fölényben van a Blackburn a tabellát nézve, az egymás elleni találkozók tekintetében jobban áll ellenfelük. A Stoke a legutóbbi ötből három találkozót is megnyert egy döntetlen és egy vereség mellett.

Legutóbb idén nyertek, az első fordulókban találkoztak, és a Blackburn otthonában sikerült 1-0-ra nyerni.

Érdekes módon, a Stoke otthonában meg a Blackburn van fölényben, ötből hármat nyertek meg, kétszer pedig kikaptak.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.27.Championship
blackburn rovers
0:1
stoke
Championship
2022.04.18.Championship
blackburn rovers
0:1
stoke
Championship
2021.11.27.Championship
stoke
0:1
blackburn rovers
Championship
2021.01.16.Championship
blackburn rovers
1:1
stoke
Championship
2020.12.19.Championship
stoke
1:0
blackburn rovers
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Blackburn

Nagyon fontos, bár nem túl szép győzelmet aratott a Blackburn pár nappal ezelőtt, a feljutásra esélyes Sheffield United együttesét fogadták. Bár a fogadóirodák inkább a vendégek győzelmét várták, tudtuk, hogy a Rovers otthon nagyon jó, és képesek lehetnek a sikerre. Ez így is lett, 1-0-ra nyertek Harry Pickering találatával. Az mondjuk gyönyörű gól volt, egy szép akció végén.

A Blackburn ismét magára talált, és őrzik negyedik helyöket a Luton, a Norwich, a Millwall és a többiek előtt. A Middlesbrough sincs messze, mindössze két pontra, viszont a Sheffielddel szemben hétpontos a hátrányuk. A legjobb, amit elérhetnek, az szerintem a rájátszás, a harmadik hely.

A csapat főként hazai pályán jó, idegenben azért voltak már kínos eredményeik. Vendégségben már kilenc vereségnél járnak, három döntetlen és hat győzelem mellett.

A sérültlista ugyanolyan hosszú, senki nem esett ki, de senki nem is épült fel. Tehát nem játszhat Thomas Kaminski, Clinton Mola, Scott Wharton, Daniel Ayala, Adam Wharton, Bradley Dack és Sam Barnes sem.

A várható kezdőcsapat:

Pears – Rankin-Costello, Carter, Hyam, Pickering – Travis, Buckley – Thomas, Szmodics, Dolan – Gallagher

Tippelde

A két csapat szeretné a három pontot megszerezni, kettejük közül a Roversnek kéne ez jobban. A nagy akarásnak sokszor nyögés a vége. Előfordulhat, hogy ezúttal egyikük sem szerzi meg az áhított sikert.

Kevésgólos döntetlenre számítunk a meccsen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.67 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.70 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső