Burnley – Norwich: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 24.
Burnley
Teljesítmény:
N D N N D
  • Turf Moor
  • Október 25. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Norwich
Teljesítmény:
D V V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A szezon elején úgy tűnt, a Norwich harcban lesz az automatikus feljutásért idén. Gyengén kezdte meg az idényt Dean Smith együttese, aztán egy erős veretlenségi sorozatba kezdtek, aminek következtében voltak a második pozícióban is. Ennek már vége, a jó sorozatot egy gyenge követte, és a kanárik már csak a hetedik helyen vannak, „köszönhetően” annak, hogy az elmúlt öt meccsük közül egyet sem tudtak megnyerni.

A Burnley lesz az ellenfél, akik szintén nem kezdtek valami erősen, de végig ott voltak az élmezőnyben, és most Vincent Kompany csapata ott van az első hely közelében. Egy pontra vannak a QPR-tól és a Blackburntől, nemsokára vezethetik a másodosztályt. A forma remek, eddig csak egyetlen bajnoki meccsüket bukták el.

Hétről hétre változnak az erőviszonyok, az első és a nyolcadik helyezett között csak öt pont van, és ebben a bajnokságban egyébként is sok a körbeverés, tehát itt még lesznek nagy változások.

A Burnley – Norwich mérkőzést a kilencedik fordulóból halasztották el, amikor egyik meccset sem rendezték meg a királynő halála miatt.

A két, tavaly még első osztályban szereplő együttes számára ez presztízskérdés is, hiszen a nyertes egy lépéssel közelebb kerül a feljutáshoz (vagy legalább a play-offhoz), mellette pedig egy visszajelzés, hogy jó úton járnak.

A mostani forma miatt a Burnley tűnik esélyesnek, nem csak szerintem, a fogadóirodák szerint is. A hazai győzelem 2.20-on fut most, a döntetlen 3.30-ért fogadható meg, míg a Norwich győzelmére 3.50-et is fizet némelyik bukméker.

Burnley

Szép csendben a Burnley felmászott a harmadik helyig, és ahogy mondtam, már csak egy lépés az él. Vincent Kompanyék nyögvenyelősen kezdték a bajnokságot, nagyon sok volt a döntetlen, ez igazából még most is sok, de közben a győzelmek is szépen elkezdtek jönni.

A Burnley hiába adta el a játékosállomány fontosabb részét, az újak eddig jól pótolják azokat, akik tavaly még a Premier Leauge-ben játszottak. Vincent Kompany kinevezése is jó döntésnek bizonyult, bár lehet, hogy ezt még Mike Jackson is tudta volna hozni.

A Burnley hosszú ideje veretlen, a legutóbbi tizennégy meccsükön sikerült a bravúr, hogy nem kaptak ki. Ebből 13 bajnoki meccs volt.

Az együttes hazai pályán még veretlen, három győzelem mellett négy meccsen ikszeltek. Tizennégy gólt rúgtak és hetet kaptak.

Utolsó meccsükön a Sunderlandhez utaztak, és bár kétgólos hátrányban voltak, egy félidő alatt fordítottak, 4-2-re nyertek aztán. Betalált Nathan Tella, Manuel Benson, Anass Zaroury és Josh Brownhill is.

A csapat tehát egyben van, és a mesternek alig van sérültje, ami szintén jó hír. Ashley Westwood már lassan egy szezon óta nem játszhat, Scott Twine és Darko Churlinov a másik két sérült.

A kezdő tekintetében úgy gondolom, hogy lesz változás, Jay Rodriguez és Manuel Benson is a kezdőbe kerülhet, gólja ellenére Zaroury kispadra kell, hogy üljön.

A várható kezdőcsapat:

Muric – Roberts, Harwood-Bellis, Taylor, Vitinho – Cullen, Brownhill, Bastien – Benson, Rodriguez, Tella

Egymás elleni meccsek:

Az utóbbi években a két csapat a Premier League-ben mérkőzött meg egymással, a Norwich ugyan sokat liftezgetett az első meg a másodosztály között, de a Burnley stabilan tartotta magát a legjobbak között. A tavalyi szezonban egy pontot szereztek a kanárik ellen, hazai pályán nem született gól a két csapat bajnokiján, tavasszal pedig a Norwich 2-0-ra tudott nyerni. Ez sem volt elég viszont a bentmaradáshoz.

Az utolsó öt meccs kiegyenlített mérleget hozott: Kétszer a Burnley győzött, kétszer a Norwich, egyszer meg döntetlent értek el.

A Turf Moorban hosszú éveken keresztül a hazai csapatnak jött ki jobban a lépés, aztán 2020 januárjában a Norwich az FA Kupában megszakított egy tizenhat éves nyeretlenségi sorozatot. Utolsó mérkőzésük pedig a már említett 0-0 lett.

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.10.Premier League
norwich city
2:0
burnley
Premier League
2021.10.02.Premier League
burnley
0:0
norwich city
Premier League
2020.07.18.Premier League
norwich city
0:2
burnley
Premier League
2020.01.25.FA Kupa
burnley
1:2
norwich city
FA Kupa
2019.09.21.Premier League
burnley
2:0
norwich city
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Norwich

Valami nagyon nem stimmel a Norwichnál. Az eddig remeklő sárga-zöldek hetek óta nem képesek meccset nyerni, és így folyamatosan kerülnek lejjebb a tabellán. Nyeretlenségi sorozatuk már öt mérkőzés óta tart, ikszeltek a Readinggel, majd háromszor kikaptak (Preston, Watford, Luton), most hétvégén ismét csak döntetlent játszott az együttes, a Sheffield United stadionjában értek el 2-2-t.

Pedig Teemu Pukki duplájával már negyedóra után 2-0-ra vezettek, de a Blades egyenlített a második félidőben.

Hab lett volna a tortán, hogy a finn csatár a 88. percben büntetőt végezhetett el, de nem lett meg a mesterhármas, kimaradt a tizi, és így nem tudott nyerni a csapat.

A Norwich most a hetedik, ennek a rossz szériának köszönhetően, pedig nemrég még a második helyen álltak. 7-4-5-ös mérlegük van, a Carrow Roadtól távol három győzelmet, két döntetlent és három vereséget értek el.

Kenny McLean továbbra sem játszhat, mivel három meccsre tiltották el, ebből még csak egyet töltött le. Liam Gibbs kerülhet a kezdőcsapatba, Smithnek pedig a balhátvéd pozíción is gondolkoznia kell, Dimitris Giannoulis ugyanis kapott egyet a lábára a Sheffield ellen. Adam Idah, Scott McCallum, Jon Rowe és Jacob Sörensen szintén sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Gunn – Aarons, Hanley, Gibson, Springett – Ramsey, Hayden, Núnez – Sargent, Pukki, Cantwell

Tippelde

Nincs jó formában a vendégcsapat, míg a Burnley, ha nem is csúcsformában van, de jobban játsszanak, mint ellenfelük. Ráadásul hazai pályán léphetnek pályára.

A Norwich eddig sem mutatott sokat távol a saját pályájától, és benne van a pakliban, hogy ezúttal is vereséget szenvednek. Szerintünk ez így lesz, kevésgólos összecsapáson hazai győzelmet várunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.18 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.16 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.16 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső