Burnley – Watford: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 13.
Burnley
Teljesítmény:
N N N D N
  • Turf Moor
  • Február 14. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Watford
Teljesítmény:
D D V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A forduló rangadóját az angol másodosztályban majd kedden este 9-től rendezik. Ekkor lép pályára egymás ellen a Burnley és a Watford. Két olyan csapat, akik tavaly még a Premier League-ben küzdöttek, de végül (könnyedén vagy annyira nem könnyedén) kiestek onnan.

A másodosztályhoz sokkal jobban idomult a Burnley, amely lényegében bajnokcsapatnak mondható már most. Nem matematikailag, ahhoz még nagyon sokat kell várni, de Vincent Kompany együttese egyre nagyobb előnyt szerez magának az üldözőkkel szemben. Teljesen megváltoztatta a Burnley játékát, a felfogást, a taktikát, mindent. És ez nagyon jól is áll nekik.

A Watford ezzel szemben (és most lehet, hogy egy kicsit kritikusabb leszek, mint kellene) megint az ész nélküli igazolások mellett tette le a voksát, amellett, hogy az első adandó alkalommal le kell cserélni a menedzsert. De az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy vártnál gyengébb szereplésüket az elképesztő mértékű sérülések is befolyásolják. Nem is olyan régen volt, hogy egy teljes kezdőt ki tudtak volna állítani (három cserével) a sérültekből…

Ennek a mérkőzésnek rangadónak kéne lennie. Papíron az is, hiszen az első feszül neki a hatodiknak. Mi valahogy mégsem érezzük, hogy a lódarazsaknak reális esélye lehet. A sportfogadás egyik nagy szakértője, a Casinia tippmesterei is hasonló véleményen vannak. Meg egyébként úgy mindenki, aki az online sportfogadáshoz konyít valamennyit.

A Burnley győzelme 1.67-et ér, a döntetlen 3.80-at, a vendégek sikere 5.25-öt.

Következzen a Burnley – Watford találkozó!

Burnley

Ha ez így megy tovább, pár forduló, és kijelenthetjük, hogy a Burnley feljutott. Jelenleg úgy tizenhét pont az előnyük a harmadik helyen álló Middlesbroughval szemben, hogy ők – mármint a Burnley – egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Vincent Kompany együtteséről már nagyon sok jót mondtunk idén, és most sem tudunk semmi olyat írni, ami negatív lenne velük kapcsolatban. Remekelnek, van, hogy nehezen, de sorra nyerik meg a meccseiket. Pedig a szezon elején még nem hittük volna, hogy ott lesznek majd nemhogy az élen, de az első háromban sem.

A legjobb formában levő együttesről beszélünk a Championshipben, kereken tíz bajnoki óta csak nyernek, utoljára a Sheffield United verte őket 5-2-re novemberben. Belefért a vereség, hiszen a második helyen álló gárdával szemben is már tízpontos az előnyük.

A hétvégén a Preston együttesét is tükörsimán verték el, 3-0 lett az eredmény. A gárda hőse ezúttal a Southamptontól kölcsönkapott Nathan Tella volt, aki egymaga nyerte meg a mérkőzést, mindhárom gól neki köszönhető.

A csapat mindenhol, de főként otthon ellenállhatatlan. Olyannyira, hogy ők maradtak az egyedüliek, akik hazai környezetben még nem kaptak ki. Mérlegük jelen pillanatban 12-4-0.

Kompany kerete van olyan erős, hogy némi kis rotáció is benne lehet a pakliban. Az angolok leginkább azt várják, hogy Jack Cork és a télen igazolt Lyle Foster a kezdőbe kerüljön.

Három játékos viszont biztos, hogy nem kerülhet a kezdőbe: Jay Rodriguez, Benson Manuel és Taylor Harwood-Bellis, ők sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Muric – Roberts, Beyer, Ekdal, Maatsen – Cullen, Cork – Tella, Brownhill, Zaroury – Foster

Egymás elleni meccsek:

A Burnleynek az idei bajnokságban összesen két veresége van. Az egyiket a Sheffield United ellen szenvedték el, a másikat a Watford ellen. A harmadik fordulóban a Watford otthonában 1-0-ra nyert a hazai csapat, Tom Cleverley szerezte a győztes gólt.

Ezzel a győzelemmel a Watford egy 2018 óta tartó nyeretlenségi sorozatot tudott megszakítani, a két meccs között többnyire a Burnley nyert, valamint volt két döntetlen is.

A Turf Moorban is inkább a hazai csapat dominál, főleg, ha az utóbbi öt mérkőzést nézzük. Ezek mindegyike egyébként a Premier League-ben volt, hiszen a Burnley már nagyon régóta a PL-csapatok mezőnyét erősítette, egészen a tavalyi évig.

Szóval, ezeken a meccseken háromszor nyertek a hazaiak, egyszer a vendégek, valamint volt még egy döntetlenjük is.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.12.Championship
watford
1:0
burnley
Championship
2022.04.30.Premier League
watford
1:2
burnley
Premier League
2022.02.05.Premier League
burnley
0:0
watford
Premier League
2020.06.25.Premier League
burnley
1:0
watford
Premier League
2019.11.23.Premier League
watford
0:3
burnley
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Watford

Annak ellenére, hogy a lódarazsak győzelmét vártuk, az nem jött. Szombaton a Blackburn csapatát fogadták, akik egyrészt nincsenek jó formában, másrészt idegenben nagyon kiszámíthatatlanok, de semmiképp nem a jó értelemben.

A tartalékos, ezer sebből vérző Slaven Bilic-fiúk mindössze egy döntetlent tudtak összehozni, ami hazai pályán ez ellen a Blackburn ellen talán csalódás. De ott a mentőöv számukra, hogy továbbra is egy egész csapatnyi hiányzójuk van. Erről mindjárt.

A Rovers elleni mérkőzésen csak a hajrában sikerült egyenlíteniük, Wesley Hoedt talált be a hálóba, aki egy új igazolás, a védőt az Anderlechttől vásárolták meg, első meccsén pedig rögtön betalált. Mint ahogy védőtársa, a szintén új fiú, Ryan Porteous is betalált első mérkőzésén.

A Watford egyelőre tartja az osztályozós helyét, ám nem biztos, hogy sokáig. Eggyel több meccset játszottak le, mint a mögöttük levő Sunderland – Blackburn – West Brom trió, szóval akár a 9. helyig is visszaeshetnek.

Utolsó négy meccsükön nem sikerült nyerni, három döntetlen mellett egy vereséget hoztak össze. Otthon egy fokkal jobbak, idegenben 5-6-5-öt hoztak össze.

Nézzük a sérülteket!

Ezúttal sem lesz Joao Ferreira, Tom Dele-Bashiru, Francisco Sierralta, Dan Gosling, Edo Kayembe, Kortney Hause, valamint kiesett Craig Cathcart is.

Keinan Davis viszont felépült, és a kezdőbe várjuk őt holnap este.

A várható kezdőcsapat:

Bachmann – Gaspar, Porteous, Hoedt, Kamara – Koné, Choudhury – Martins, J. Pedro, Sarr – Davis

Tippelde

Legyen bármilyen jó a vendégek kerete, jöhet bármennyi visszatérő, ezt a Burnley-t most nagyon nehéz elkapni.

A Watfordnak idegenben nem megy olyan jól, Kompanyék viszont nagyon jók otthon. Adja magát, hogy a meccset a bajnokesélyes hazai csapat fogja megnyerni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.68 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.69 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.69 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső