Reading – Rotherham: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 13.
Reading
Teljesítmény:
V D V V D
  • Madejski Stadium
  • Február 14. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Rotherham
Teljesítmény:
D D D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Zárjuk a mai napot egy olyan mérkőzéssel, amely… hogy is mondjam… kiélezett csatát hozhat. A Reading ismételten nem tudta véglegesen levetkőzni a tavaly, valamint az előtt mutatottakat. Egy kicsit becsaliztak minket, hogy Paul Ince érkezésével minden megváltozott, ám ez a Reading még mindig ugyanaz, mint volt. Annyiban fejlődtek, hogy talán idén a kiesés miatt nem kell aggódniuk, míg tavaly csak az utolsó fordulókban tudták bebiztosítani a bennmaradásukat. Ám megint közel járnak a kiesőhelyekhez.

Lehet, azért látom őket ennyire negatívan, mert jó magasról estek le, és ez mindig feltűnő. Lehet, hogy az zavar össze, hogy ránézek a táblázatra, és a 18. helyen látom őket. Lehet, hogy a mostanában mutatott formájuk miatt. Vagy ezek egésze alkotja meg a képet az elmémben. Ezt nem lehet megmondani, csak azt tudom, hogy csalódást keltő teljesítménnyel rukkolnak elő. És ebben biztos vagyok.

Ellenfelük az a Rotherham, amelyik azért meccsel hétről hétre, hogy megtartsák a köztük, és a kiesőhelyen álló csapatok között levő különbséget. Nem könnyű a helyzetük, maradjunk annyiban. Négy pont választja el őket a 22. helyen álló Wigantől, ami egy győzelem meg egy döntetlen, szóval nem nagy kaland.

És még van hátra 16 mérkőzés. Mellettük szól, hogy négy mérkőzés óta veretlenek, ám ebből a négyből csak egyet nyertek meg, a döntetlenek halmozásával (amiben a legjobbak a mezőnyben) nem jutnak egyről a kettőre.

Mondjuk úgy, hogy ez sem a legkönnyebb meccs, mi mégis adunk neki egy esélyt, mert az online sportfogadás nem csak a könnyű, 1.30-as mérkőzések megtippeléséről szól. Arra gyakorlatilag bárki képes, aki egy picit több időt feccöl a munkába.

A bukiknál a Reading a favorit, 1.90-et fizetnek a FEZbetnél az együttesre, 4.20-at a Rotherhamre, az iksz pedig 3.30.

Következzen a Reading – Rotherham találkozó!

Reading

Egyelőre kitartanak Paul Ince mellett, amit én speciel megértek. A korábbi remek játékos tavaly megmentette a Readinget a kieséstől, és idén is voltak nagyon szép eredményeik. Tény, hogy most gödörbe kerültek, azonban még innen is van kiút. A Reading a play-offot véleményem szerint elfelejtheti, azonban jöhetnek még ki sikeresen ebből az idényből, véleményem szerint már az hatalmas siker, ha nem kell a hátuk mögé lesni folyamatosan. Most még kell, hiszen a Reading az újabb hétvégi veresége miatt már csak a 18. Ráadásul mostani ellenfelük alig öt pontra van csak tőlük.

Mérlegük 11-5-14, az utóbbi időben alaposan elrontották ezt az eredménysort. Nyerni utoljára decemberben sikerült, lehozták a januárt egyetlen győzelem nélkül. A hétvégén a Sunderland otthonában kaptak ki 1-0-ra.

Ezúttal viszont hazai pályán lesznek, ahol sokkal jobban megy nekik a játék. Mérlegük még mindig nagyon jó, 8-3-3, négy mérkőzés óta veretlenek. Mahamadou Loum, mivel tíz sárgát szedett össze, így kétmeccses eltiltásban részesült, ebből egyet letöltött, a Rotherham ellen lesz a második. Thomas Holmes talán már visszatérhet, azonban Dejan Tetek és Sam Hutchinson biztosan nem.

Liam Moore az utánpótlásban már pályára lépett, az ő játékára is jó esély van.

Véleményünk szerint Yakou Meite és Cesare Casadei is a kezdőben köt ki, ennyi változás lesz a szombati csapathoz képest.

A várható kezdőcsapat:

Lumley – Mbengue, Sarr, McIntyre – Yiadom, Ince, Hendrick, Casadei, Hoilett – Carroll, Meite

Egymás elleni meccsek:

Egészen váratlan pofont kapott a Reading augusztus elején, amikor a Rotherham otthonába utaztak egy bajnokira. A mérkőzésen a hazaiak lemosták a pályáról a vendégeket, az eredmény 4-0 lett a Rotherham javára. Az első félidőben betalált már Richard Wood, Conor Washington, Jamie Lindsey és Chiedozie Ogbene is. Lényegében negyedóra alatt eldöntötték a meccset, érthető, hogy a Reading innentől már nem tudott kapcsolni. az utolsó öt meccsen ezen kívül még egy alkalom volt, ahol a két és fél gólt elérték.

Ami meg az eredményeket illeti, a Rotherham 2015 után az első győzelmét aratta.

A Reading otthonában öt mérkőzésből négyet nyert meg a hazai csapat, egy meccs döntetlen lett. Itt a Rotherhamnek még sosem sikerült győznie, a kilenc lejátszott meccsből hetet a Reading nyert meg, kettő döntetlen lett.

A gólzápor nem jellemző a csapatokra,

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.13.Championship
rotherham
4:0
reading
Championship
2021.02.27.Championship
rotherham
0:1
reading
Championship
2020.10.24.Championship
reading
3:0
rotherham
Championship
2019.02.23.Championship
reading
1:1
rotherham
Championship
2018.12.15.Championship
rotherham
1:1
reading
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Rotherham

Mint mondtam, négy mérkőzés óta veretlen a Rotherham, legyőzték a Blackburnt 4-0-ra, majd iksz a Watford – Sheffield United – Blackpool trió ellen. Ez utóbbit talán bánhatják, hiszen egy kiesőjelölt otthonában nem tudtak nyerni. De az összképet tekintve igazságos eredmény született.

A gárda most a 18. helyen áll, és nagyon nincsenek biztonságban, hiszen négy pont választja el őket a Wigantől, öt pedig a Blackpool – Huddersfield duótól.

Hazai pályán másfélszer annyi pontot gyűjtöttek, mint idegenben, a saját pályájuktól messze csak kétszer nyertek, hétszer ikszeltek, hétszer kaptak ki. Ja, és mindössze 9 gólt rúgtak, miközben 23-at kaptak.

Bailey Wright, Josh Vickers és Tom Eaves ismét edzésbe álltak, de még így is lesznek hiányzóiak, ráadásul fontos hiányzóik. A Leeds Unitedtől érkezett Leo Führ Hjelde szereplése kérdéses, várhatóan Cohen Bramall lép a helyére, míg Sean Morrison, Ben Wiles és Georgie Kelly biztosan nem játszik.

A várható kezdőcsapat:

Johansson – Peltier, Hall, Humphreys, Bramall – Coventry, Odoffin, Rathbone – Ogbene, Hugill, Fosu-Henry

Tippelde

Gólzáporos meccset semmiképp nem várok a srácoktól, két nem túl jó formában levő csapat feszül egymásnak, és a hiányzók egy nem túl magas színvonalú, küzdős meccsre számítok.

Ahol egyetlen gól fog dönteni, azt pedig szerezheti bármelyik csapat. Épp ezért mi csak a gólok számát tippelnénk most meg: Két és fél találat alatt végeznek a fiúk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.64 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.66 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső