Celta Vigo – Osasuna: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 18.
Celta Vigo
Teljesítmény:
V V N N N
  • Abanca Balaídos
  • Január 19. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Osasuna
Teljesítmény:
N V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Harmadik meccsünk már Spanyolországból, a La Ligából érkezik, a Celta Vigo – Osasuna találkozót tűzzük műsorra. Egyébként majd a negyedik találkozót is spanyol csapatok játsszák, de az már egy kupameccs lesz, hiszen a bajnoksággal párhuzamosan a Király Kupa küzdelmei is zajlanak.

Mindkét gárda a középmezőnyhöz tartozik, a Celta Vigo jelen pillanatban a 14. pozíciót foglalja el, míg az Osasuna a 12. helyen áll. Összesen két pont köztük a különbség, így adott esetben a galíciaiak előzhetnek is.

No de reális-e ez? Ahhoz ugyebár győzni kell, és ez ősszel Iago Aspaséknak nem jött össze. Igaz, azt a meccset nem hazai környezetben játszották le.

Mindkét csapat túl van egy kupa-kudarcon, mindkettejüket egy alacsonyabb ligás csapat ejtett ki, a hazaiakat a Baleares, a vendégeket a Girona. Így hát jó lenne a bajnokságban vigasztalódni.

Meglátjuk, melyiküknek sikerül ez…

Celta Vigo

A Iago Aspas nevével fémjelzett Celtának tavaly jó idénye volt. Végre nem a kiesés elleni harccal kellett törődniük, ám most újra a tabella hátsó harmadában vannak, noha az ősz folyamán voltak kifejezetten jó mérkőzéseik is.

Vegyük csak a Barca elleni mérkőzést, ahol 3-0-s hátrányból álltak fel, és lett a meccs vége 3-3, aztán ott van a Betis elleni siker, ahhoz még nem is kell sokat visszamenni az időben.

De valami nem stimmel az együttessel, néha olyan eredményeket érnek el, hogy szurkolóik a hajukat tépik.

Egyébként a kupában a csapatnak nagyon nem ment, az első körükben még nagy magabiztossággal nyertek, majd az Andorra ellen már hosszabbításra kényszerültek, végül a Baleares ki is fogott rajtuk.

Hazai pályán a Celtánál csak a Cadiz tud felmutatni rosszabb eredményeket. Két győzelemmel, két döntetlennel és hat vereséggel állnak Hugo Malloék, 11-szer találtak be és 15-ször kapituláltak.

Utolsó meccsüket nyolcadikán játszották, a Real Sociedad otthonában helyt álltak, végül azonban 1-0-ra Oyarzabalék nyertek.

Három olyan játékosról tudunk, akiknek kérdéses a szereplése: Augusto Solari, Renato Tapia és Ruben Blanco.

A várható kezdőcsapat:

Dituro – H. Mallo, Aidoo, Araujo, Galán – Beltrán – Mendez, Suárez, Cervi – I. Aspas, S. Mina

Egymás elleni meccsek:

Nagy fölényben az egymással vívott meccsek tekintetében a Celta Vigo, a 25 lejátszott mérkőzés több mint felét, 13-at ők nyertek meg. A pamplonaiak összesen hatszor örülhettek, és hat döntetlen is született.

Augusztusban csaptak össze legutóbb, a mérkőzés 0-0-val zárult. A vendég győzelem ritkaságszámba megy, utoljára az idegenben játszó csapat 2014-ben tudott nyerni. Az a Celta Vigo volt…

Előző 5 meccs eredménye
2021.08.23.La Liga
osasuna
0:0
celta vigo
La Liga
2021.04.25.La Liga
celta vigo
2:1
osasuna
La Liga
2020.10.04.La Liga
osasuna
2:0
celta vigo
La Liga
2020.07.11.La Liga
osasuna
2:1
celta vigo
La Liga
2020.01.05.La Liga
celta vigo
1:1
osasuna
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Osasuna

Jagoba Arrasate mester az Osasuna legutóbbi bajnoki mérkőzésén nem tudott a kispad mellől segíteni, elkapta a koronavírust még az év elején. Azonban a csapat távollétében is győzni tudott, hazai pályán fogadták és verték meg a Cadizt 2-0-ra. Ezzel tudott előzni az Osasuna, és fellépni egy kicsit biztonságosabb helyre.

Kellett ez a siker, a bajnokságban ugyanis már október közepe óta nem tudtak nyerni. Akkor a La Cerámicából hozták el a három pontot, és sikerélmény csak a kupában érte őket. No persze az sem rossz, hogy a Real Madrid ellen ikszeltek, igazából annak is lehet örülni.

Most a kupakaland is véget ért, a Girona sikeresen jutott túl elsőosztályú ellenfelén. Annyira talán ezt a pamplonaiak nem is bánják, nekik elsősorban a bajnokságra kell koncentrálniuk.

Az a Villarreal elleni csata volt az utolsó, hogy idegenben nyerni tudtak volna, azóta ikszeltek a Reallal és a Levantéval, kikaptak a Sevilla – Atletico Madrid – Getafe hármastól.

Nem ártana egy jó eredmény, de mint említettük, 2014 óta nem volt rá példa, hogy az Osasuna három ponttal távozzon a Balaidosból.

A csapatból Jesús Areso biztosan hiányozni fog, míg Aridane Hernández kérdőjeles. Ami jó hír, hogy Chimy Avila eltiltása letelt, ő már minden bizonnyal ott lesz a pályán.

A várható kezdőcsapat:

Herrera – Vidal, D. Garcia, Cruz, Cote – Barja, Moncayola, Torro, R. Garcia – Budimir, Avila

Tippelde

Véleményünk szerint a Celta jobb erőkből áll, és a vendégeknek jellemzően nem megy Iago Aspasék ellen.

Ez még persze nem jelenti azt, hogy rohanunk és megfogadjuk a hazai sikert. De a forma miatt mégis így teszünk. Hazai sikert várunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.90 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.90 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.90 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső