Montpellier – Troyes: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 18.
Montpellier
Teljesítmény:
V N N N N
  • Stade de la Mosson et du Mondial 98
  • Január 19. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Troyes
Teljesítmény:
V D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai másik francia mérkőzésünk a Montpellier – Troyes találkozó lesz. A hazai együttes annak ellenére nem tört össze, hogy a nyáron két kulcsjátékosát is eladta. Gaetan Laborde és Andy Delort immáron másik francia együttesben rúgják a bőrt, a csapat viszont nélkülük is megy előre. Lehet, hogy bajnokságot nem mostanában fognak nyerni, de ez a középmezőnybeli helyezés bőven megfelelő a számukra.

Hazai pályán fogadják a Troyes csapatát, akik újoncként kerültek fel a másodosztályból, miután nagy csatában, de relatíve a végén simán megnyerték a Ligue 2 küzdelmeit. A Clermont-hoz hasonlóan nekik is nehéz lesz majd megakadni az első osztályban, gyakorlatilag ugyanúgy állnak, mint előző tippünk főszereplői.

Véleményünk szerint ez az elmaradt mérkőzés a 20. fordulóból tartogathat egy kis plusz pénzt számunkra, így nem is húzom tovább az időt, kezdjünk neki!

Montpellier

Az elmúlt időben nagyot ment a Montpellier együttese. November legvégén kaptak ki a Lyontól, azóta viszont minden egyes meccsüket (legyen szó kupáról vagy bajnokiról) egytől egyig megnyerték. És a jó lendület ezen hétvégéig tartott. De egy picit időzzünk el a győztes sorozatukon. Merthogy lehet mondani, hogy gyenge csapatok ellen játszottak, és ez így is van, mindegyik együttes mögöttük volt. De akkor is nagy szó, hogy ezeken a találkozókon összesen kétszer találtak be a hálójukba.

Egyszóval a védelemre nem lehetett panasza Olivier Dall’Oglionak. Vasárnap viszont a Strasbourg otthonában sima, 3-1-es vereséget szenvedtek úgy, hogy az előny egyébként náluk volt.

A hazai mérlegük pozitív, nagyon is pozitív: Hat alkalommal nyertek, kétszer ikszeltek és kétszer szenvedtek vereséget. Ezen 10 találkozón összesen 19 gólt szereztek, és az ő hálójukba csak 10-szer találtak be. Utolsó öt meccsükből négyet megnyertek, a már említett Lyon elleni 0-1 volt az egyetlen, amely után szomorúan battyogtak le a pályáról Wahiék.

Ha már szóba került Elye Wahi: A 19 esztendős csatárt öt perc játék után küldték le a pályáról a Strasbourg ellen, így a Troyes ellen nem játszhat. Rajta kívül Maxime Estéve, Thibault Tamas és Pedro Mendes marad ki sérülés, Ambroise Oyongo ANK-szereplés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Omlin – Souquet, Cozza, Sakho, Ristic – Ferri, Chotard – Mollet, Savanier, Mavididi – Germain

Egymás elleni meccsek:

A két együttes szeptemberben csapott össze, akkor a Troyes hazai pályán kiharcolt egy 1-1-es döntetlent. Amúgy ez nevezhető slágereredménynek, az utóbbi időben háromszor is így végeztek a felek.

Meglepően kiegyenlített az örökmérleg, a Montpellier nyolcszor, a Troyes ötször nyert, és hét döntetlen született a találkozóikon.

Előző 5 meccs eredménye
2021.09.19.Ligue 1
troyes
1:1
montpellier
Ligue 1
2018.05.12.Ligue 1
montpellier
1:1
troyes
Ligue 1
2017.09.16.Ligue 1
troyes
0:1
montpellier
Ligue 1
2016.04.24.Ligue 1
montpellier
4:1
troyes
Ligue 1
2015.08.29.Ligue 1
troyes
0:0
montpellier
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Troyes

Csak a sereghajtó St. Etienne kapott ki többször az idei szezonban, mint a Troyes. A zöldek 12 vereséget gyűjtöttek eddig 20 meccs alatt, a Troyes 11-et. Igaz, nagy különbség a két együttes között, hogy a St. Etienne már 42 gólt kapott, a főszereplőink kevesebbet, csak 29-et.

Egyelőre a legrosszabb bennmaradást érő hely az övék, de egyáltalán nem lehetnek nyugodtak, csak jobb gólkülönbségük miatt vannak ott, a mögöttük levő Lorient – Bordeaux is 17-17 pontot gyűjtött be.

Helyzetük rossz, de nem reménytelen. Három vereséget, egy döntetlent és egy győzelmet gyűjtöttek be az elmúlt öt fordulóban. Ők is vasárnap játszottak legutóbb meccset, a Lyont fogadták hazai pályán, és bár nagyot küzdöttek, nem sikerült egy pontot sem otthon tartani.

Idegenben gyengék, hét gólt szereztek, 16-ot kaptak, mindössze kilencből három meccsen tudtak pontot vagy pontokat szerezni.

Viszonylag sok hiányzóval kell majd számolniuk: Yoann Touzghar, Mama Baldé, Rominigue Kouarné és Issa Kabore az Afrikai Nemzetek Kupáján van, Philippe Sandler, Karim Azamoum, Metinho, Youssouf Koné és Suk Hyun-jun pedig sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Gallon – Salmier, Rami, Palmer-Brown – Ripart, Tardieu, Chavalerin, Chambost, Conte – Dingome, Rodrigues

Tippelde

Ez az a mérkőzés, amit Cozzáéknak kötelező lenne hoznia. A Troyes idegenben eszméletlenül gyengén futballozik, míg a Montpellier nagyon jó otthon.

Nem is mondunk mást, mint hazai sikert. Az odds a legtöbb helyen eléri az 1.70-et, meg is haladja néhol, tökéletes kis meccs lehet ez a bankroll szempontjából.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.77 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.77 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.77 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső