Charlotte – Seattle Sounders: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.06.11.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 09.
Charlotte FC
Teljesítmény:
V V N V V
  • Bank of America Stadium
  • Június 11. 01:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Seattle Sounders
Teljesítmény:
D V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Második meccsünkön két olyan csapat következik, akik nagyon messze vannak a jó formától. A Charlotte – Seattle Sounders mérkőzés feladja a leckét az online sportfogadás kedvelőinek és a bukmékereknek egyaránt.

A Seattle a Nyugati Konferencia második helyén, annak ellenére, hogy győzni nem sűrűn sikerül mostanság, a Charlotte keleten a rájátszásra hajt. Egyelőre még jól állnak, de ez már ebben a fordulóban megváltozhat.

Az Unibetnél 2.35 a hazai győzelem, 3.40 a döntetlen és 2.88 a vendégsiker.

Charlotte

Friss csapat a Charlotte, tavaly csatlakoztak az MLS küzdelmeihez. Első idényük nem volt akkora durranás, de senki nem is várta, hogy az lesz. Az együttes a kilencedik lett keleten, ami azt jelentette, hogy számukra harminc meccs után véget ért a bajnokság.

Idén ezen változtatnának, és több rutinnal, több tudással és jobb játékoskerettel azon vannak, hogy idén már túljussanak az első akadályon. Christian Lattanzio maradt a kispadon, miután Miguel Ángel Ramírezt váltotta még 2022 májusában.

A mester és a vezetőség ne mtétlenkedett, és szépen bevásároltak. A draft mellett három játékost hoztak ingyen, köztük a Burnley egyik meghatározó középpályását, Ashley Westwoodot, mellette Nuno Santos, a Benfica támadója csatlakozott, illetve nem sajnáltak hatmillió eurót sem Enzo Copettire, aki Argentínában játszott eddig.

Távozó is volt bőven, mi azonban csak egyetlen játékost emelnénk ki: Christian Fuchs, a 36 esztendős balbekk, aki korábban a Leicester csapatában angol bajnok lett, visszavonult.

A Charlotte szereplése a rájátszásban idén sem biztosított. Most a 9. helyen állnak, ergo egyfajta osztályozó keretein belül csatlakozhatnak a többiekhez, de mindössze két pontra a DC United.

A forma nem jó, öt meccs, két győzelem, három vereség. Utoljára a Columbus Crew csapatától kaptak ki 4-2-re, Karol Swiderski és Justin Meram találtak a kapuba. Utóbbi kétszer, ám csak egy gólját adták meg.

Hazai mérlegük a konferenciában a második leggyengébb, három győzelem, két döntetlen, három vereség.

Hiányzóik: Kamil Jozwiak, Hamady Diop és Enzo Copetti.

A várható kezdőcsapat:

Kahlina – Byrne, Tuiloma, Sobocinski, Afful – Westwood, Bronico, Swiderski – Calderon Vargas, Bender Ben, Meram

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2022.05.30.MLS
seattle
2:1
charlotte
MLS
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Seattle Sounders

Az együttest 2016 óta irányító Brian Schmetzer annak ellenére maradt a kispadon, hogy tavaly a Seattle az alapszakaszból kiesett. A gárda csak a 11. helyet szerezte meg nyugaton, rövidke kis szezon volt számukra.

Nem túl sok nagy név csatlakozott, egyvalakit azonban ki kell emelni: Héber, a New York City brazilja költözött a Grey’s Anatomy városába, lehetséges, hogy ez lesz karrierje utolsó állomása.

Távozott Samuel Adeniran és Jimmy Medranda többek között, és még ketten távozhatnak. Az angol Wolverhampton vetett szemet két ifjoncra, a 16 esztendős Obed Vargasra és a 18 éves Reed Baker-Whitingra.

Fent már említettem, a Seattle nyugaton a második helyen áll, ám a mostani formájuk alapján nem sokáig maradnak ott. A mögöttük levő Los Angeles egyébként is nemsokára előz, bármilyen formában is legyenek Schmetzerék, lévén, hogy négy meccsel kevesebbet játszottak, mint a Seattle.

Az utolsó öt bajnoki meccsből egyet nyertek meg, hármat elveszítettek, és közben még a kupából is kiestek. Utoljára a két évvel ezelőtti döntőssel, a Portland Timbers csapatával játszottak ikszet, gól nem volt a meccsen.

Idegenben felemásan játszanak, háromszor nyertek, egyszer ikszeltek, háromszor kikaptak.

Két játékosuk is agyrázkódás miatt marad ki, Cody Baker és Cristian Roldan. Ethan Dobbelaere szereplése kérdéses, Obed Vargas az U20-as vb-n volt, ami miatt kimarad, Jordan Morris és Sota Kitahara sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Frei – Atencio, Gomez Andrade, Ragen, Baker – Joao Paulo, Rusnak – Teves, Lodeiro, Chu – Héber

Tippelde

Bennünket nem téveszt meg ez a második helyezés, hamarosan sokkal lejjebb találhatjuk majd meg a Seattle együttesét.

A Charlotte sem világverő csapat, nem is megy nekik mostanság.

Így mi ezúttal csak annyit mondunk, két és fél gól alatt marad az eredmény.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.82 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.81 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső