CF Montreal – Minnesota: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.06.11.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 09.
CF Montreal
Teljesítmény:
V V D N N
  • Saputo Stadium
  • Június 11. 01:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Minnesota
Teljesítmény:
D V D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ma egy picit rövidebbek leszünk tippek terén. Ez a helyzet, ha nincs nagyon alapanyag, amiből lehetne választani. Amerikai meccsek jönnek, szám szerint négy, majd a végén egy olasz és egy spanyol meccs, melyek a feljutásról döntenek az adott bajnokságban.

A Montreal csapata tegnap pályán volt, kis híján megnyerték a kanadai kupát, de végül a Vancouver ellen alul maradtak. Fogunk majd erről a meccsről beszélni.

Ellenfelük a Minnesota, akik tavalyhoz hasonlóan idén is szeretnének a rájátszásban szerepelni.

Az online sportfogadás szakemberei kicsit esélyesebbnek gondolják a hazaiakat, a bet365 2.15-öt ad a Montrealra, 3.40-et a döntetlenre, szintén 3.40-et a vendégek győzelmére.

Következzen a CF Montreal – Minnesota találkozó!

CF Montreal

Tegnap hajnalban játszották le a Canadian Championship döntőjét, melyen a CF Montreal mellett a Vancouver Whitecaps játszott. Említettem, hogy röviden összefoglalom a mérkőzés eseményeit. Tényleg csak nagyon röviden: 2-1-re nyert a Vancouver, a Montreal részéről Ibrahim Sunusi tudott gólt szerezni, de a találkozó legjobbja nem ő, nem is a győztes csapat egy tagja volt, hanem a montreali kapus, Jonathan Sirois. Hihetetlen bravúrokat mutatott be, de hogy milyen a kapussors, az első vancouveri gól mégis az ő lelkén szárad…

Térjünk rá a bajnokságra, hiszen most egy MLS-meccs következik. A Montreal a Keleti Konferencia 10. helyén áll, ergo nincsenek rájátszást érő helyen. Az utóbbi időben nem megy a játék, öt meccsükből hármat is elveszítettek, legutóbb a Philadelphiától kaptak ki 3-0-ra.

Hazai mérlegük viszont egészen kiváló: Öt meccsen négy győzelem és egy vereség, tíz rúgott, három kapott gól.

A gárda jelentősen meggyengült, három meghatározó játékosukat is eladták. Ismael Koné a Watford, Alistair Johnson a Celtic, míg Djordje Mihailovic az AZ Alkmaar játékosa lett.

Hernán Losada az MLS-ből pótolta a távozókat: Ariel Lassiter és Bryce Duke a Miamiból, George Campbell az Atlantából, Aarón Herrera a Salt Lake-ből érkezett.

A hírek szerint hamarosan nagyot dobbantanak, esélyt kínálnak ugyanis Eden Hazard-nak, aki dicstelenül távozott a Real Madridból.

Mason Toye, Samuel Piette és Romell Quioto nem játszhat vasárnap.

A várható kezdőcsapat:

Sirois – Waterman, Campbell, Corbo – Herrera, Choiniere, Wanyama, Lappalainen – Duke – Sunusi, Offor

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2019.07.07.MLS
montreal
2:3
minnesota
MLS
2018.05.27.MLS
minnesota
2:0
montreal
MLS
2017.09.17.MLS
montreal
2:3
minnesota
MLS
2011.08.28.Észak Amerikai Labdarúgó Liga
minnesota
0:2
montreal
Észak Amerikai Labdarúgó Liga
2011.08.20.Észak Amerikai Labdarúgó Liga
montreal
2:0
minnesota
Észak Amerikai Labdarúgó Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Minnesota

A Minnesota a tavalyi bajnokságban elég szürkén szerepelt, mondom ezt annak ellenére, hogy a rájátszást elérték. Ám az amint elkezdődött, kiestek, a Dallas ellen tizenegyesekkel.

A csapatot hét éve irányító mester, Adrian Heath ennek ellenére jelentősebb transzferekkel nem járult hozzá a csapat eredményesebb szerepléséhez. A svéd másodosztályból Mikael Marqués érkezett, mellette Doneil Henryt, Zarek Valentint, Joseph Rosalest és Miguel Tapiast emelhetjük ki.

Távozójuk sem igen volt, aki igazán fontos szerepet töltött volna be a klubnál.

Itt is készülőben egy nagyobb átigazolás, a Norwich csapatát elhagyó finn támadó, Teemu Pukki csatlakozhat hozzájuk.

Az idei bajnokságban ismét ott vannak a rájátszás közelében, de ez a hetedik pozíció eléggé instabil. Ugyanis mögöttük egy pontra az Austin és a Real Salt Lake is, két pontra a Houston, háromra a Portland és a Sporting Kansas.

Három forduló óta nyeretlenek, utoljára egy kanadai csapattal, a Torontóval ikszeltek. Góljukat Kervin Arriaga szerezte a rendes játékidő vége előtt.

Idegenben négy győzelmük van és öt vereségük, legutóbbi öt meccsükből négyet elveszítettek.

Az egyik legjobb játékosuk, Robin Lod sérült, ahogy az új fiú, Mikael Marqués is. Szintén nem lehet ott Bakaye Dibassy és Ryan Jiba, míg Kemar Lawrence szereplése kétséges.

A várható kezdőcsapat:

St. Clair – Taylor, Boxall, Tapias, Lawrence – Dotson, Trapp – Hlongwane, Fragapane, Rosales – Amarilla

Tippelde

Egyikük sincs a helyzet magaslatán mostanság, a Minnesota idegenben hiába áll a nyugati csoport élén, attól még nagyon gyengék.

A Montreal egy vesztes kupadöntő után javíthat hazai környezetben, és véleményünk szerint meg is fogják tenni. Még annak ellenére is ezt mondom, hogy az MLS-ben még sosem győzték le a Minnesotát…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.16 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.14 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.16 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső