Chelsea – Aston Villa: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 29.
Chelsea
Teljesítmény:
D N N N V
  • Stamford Bridge
  • április 01. 18:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Aston Villa
Teljesítmény:
N D N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napra két mérkőzést terveztünk az angol első osztályból. Egy találkozón már túl is vagyunk, most jöjjön a másik. A Chelsea és az Aston Villa meccséről lesz szó, ha nagyon szigorú akarok lenni, akkor azt mondanám, hogy két középcsapat rangadója ez, és nagyon nem is állnék távol a valóságtól. Hiszen az egyikük a 10. a másik meg a 11. Mi mást lehet erre mondani? Mondjuk azt, hogy a Chelsea igazából nem egy középcsapat, csak épp nem megy nekik. De a tények meg makacs dolgok, ez van…

A kékek egyetlen esélye egy sikeres szezonra a BL-győzelem volna, a Premier League-ben már nagy sikereket nem fognak elérni.

Unai Emery Villája azon van, hogy meglepetést okozzon a Stamford Bridge-en, ami nem lesz egyszerű. Így gondolják ezt az online sportfogadás szakértői is. Az OhMySpinsnél 1.60 a hazai győzelem, 5.30 a vendég, 3.90 a döntetlen.

Következzen a Chelsea – Aston Villa találkozó!

Chelsea

Persze az ember tisztában van azzal, hogy jó forma ide vagy oda, néha becsúsznak kínosabb eredmények. De épp úgy akartam kezdeni, hogy a Chelsea összeszedte magát, amikor eszembe jutott, hogy a szünet előtti utolsó meccsüket mennyire elszúrták. Ugyanis a kiesőhely közelében levő Evertont nem tudták elintézni, és ez egyébként nem is az első eset volt a liverpooliak ellen. A meccs 2-2 lett, a csapatból ezúttal Joao Félix és Kai Havertz volt eredményes, és a 90. percig győzelemre álltak. Mégsem nyertek.

Graham Potter szénája akkor sem áll jól, ha a Chelsea a BL-ből továbbjutott, a bajnokságban akkor is csak a 10. helyen tartózkodnak, az FA Kupában pedig már nem áll az együttes. Nem ehhez vannak hozzászokva a szurkolók, és Ted Boehly sem erre számított 600 millió euró elköltése után.

A gárda egy győzelem esetén a Fulham csapatát előzheti, viszont a 8. helytől felfelé a csapatok még egy picikét messzebb vannak. És lehet, hogy messze is maradnak.

Hazai pályán 6-4-3-as mérlege van a Chelsea-nek, ami egy középcsapattól szép teljesítmény, egy élcsapattól viszont nem jó.

A sérültek száma ugyan magas, de a hírek szerint a legtöbbjük szombatra már játszhat. Reece James, Wesley Fofana, Pierre-Emerick Aubameyang, Raheem Sterling, Edouard Mendy, Mason Mount, Cesar Azpilicueta és Kai Havertz is bevethető lesz, aki biztosan kimarad, az Armando Broja és Thiago Silva.

A várható kezdőcsapat:

Kepa – Fofana, Koulibaly, Badiashile – James, Fernández, Kovacic, Chilwell – Mudryk, Havertz, Joao Félix

Egymás elleni meccsek:

A Chelsea és a Villa idén már harmadszor fognak egymás ellen játszani. Egy találkozó éles meccs volt, egy viszont csak egy felkészülési mérkőzés. Amúgy azt a Villa 1-0-ra megnyerte, de komoly következtetést nem kell ebből levonni, mert a fél Chelsea a Vb-n volt. A bajnokin viszont a kékek voltak jobbak, 2-0-ra győztek az Aston Villa otthonában.

Ez egyébként a jellemző, tétmérkőzésen a birminghamiek nem igazán tudnak nyerni, erre utoljára 2021-ben került sor, viszont előtte és utána folyton a Chelsea bizonyult jobbnak.

A fővárosba sem nyerni járnak, 2011 óta nyeretlenek.

Előző 5 meccs eredménye
2022.12.11.Barátságos Mérkőzés
aston villa
1:0
chelsea
Barátságos Mérkőzés
2022.10.16.Premier League
aston villa
0:2
chelsea
Premier League
2021.12.26.Premier League
aston villa
1:3
chelsea
Premier League
2021.09.22.Angol Ligakupa
chelsea
4:3
aston villa
Angol Ligakupa
2021.09.11.Premier League
chelsea
3:0
aston villa
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Aston Villa

Számomra a Premier League egyik legszimpatikusabb csapata az Aston Villa. Ez persze egyéni preferencia, nem érdemes mély értelmet keresni benne, egyszerűen csak tetszik a játékoskeret, ennyire egyszerű a dolog. Mégsem hozzák azt, ami szerintem bennük van. Hiába az edzőcsere, Unai Emery csak annyit ért el idén, hogy legalább a kiesők között nem számolhatunk velük.

Ők jelentik a választóvonalat, az alattuk levő összes csapat esélyes arra, hogy a következő évben a másodosztályban legyenek.

A Villa kifejezetten jó formát mutat mostanában, utolsó öt meccsükből négyen veretlenek maradtak, ebből hármat megnyertek. A szünet előtt 3-0-ra intézték el a Bournemouth együttesét, Douglas Luiz, Jacob Ramsey és Emiliano Buendía találtak a kapuba.

Idegenben az együttes 4-3-6-os mérleggel rendelkezik, alig rúg gólt, cserébe többet kap, és ha valahol, hát itt képesek a gyengébb teljesítményre. Bár mostanság itt is megy a szekér, 3-1-1-es mérlegük van az utolsó öt meccsen.

Sérült Matty Cash, Philippe Coutinho, Leander Dendoncker, Boubacar Kamara és Jed Steer, azonban Steer kivételével a többiek szombaton már pályán lehetnek.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Cash, Konsa, Mings, Digne – Douglas Luiz, McGinn – Bailey, Bundía, Ramsey – Watkins

Tippelde

Nem olyan erős a Chelsea, mint arra számítottunk, de legalább mostanában hozzák a pontokat. A Villa simán megnehezítheti a dolgukat, az elmúlt hetekben ritkán fordult elő, hogy a kékek kapott gól nélkül megúsznak egy meccset.

Én azt mondom, nyerhetnek a hazaiak, de hogy a Villa is legalább egyszer be fog találni, az elég valószínű.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.83 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.84 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.87 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső