Chelsea – Everton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 17.
Chelsea
Teljesítmény:
N N N V V
  • Stamford Bridge
  • Március 18. 18:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Everton
Teljesítmény:
N D V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Harmadik, egyben utolsó meccsünk jön az angol első osztályú bajnokságból. Mint azt már említettem, meg bizonyára nagyon sokan tudjátok is, a hétvégén FA Kupa-negyeddöntőket rendeznek, ami miatt a PL-forduló egy kicsit visszafogottabb lesz, mint szokott.

A kissé magára találó Chelsea fogadja majd a kiesés ellen küzdő Evertont, két kékmezes csapat feszül egymásnak a Stamford Bridge-en. Graham Potter úgy gondolom, a szakadék széléről rántotta vissza a csapatát és saját magát is, Boehly már közel járt hozzá, hogy menessze az edzőt, aki egyébként még egy petíciót is kapott a nyakába, több tízezren írták alá, hogy rúgják végre ki.

Viszont most jönnek az eredmények, ellentétben az Evertonnál. Igaz, ami igaz, az utolsó meccsét meg tudta nyerni a csapat, de ez még nagyon kevés…

Az online sportfogadás egyik szakértőjénél, az Unibetnél nem kérdés, hogy ki a jobb, melyikük fog nyerni. Szerintük a Chelsea. Azpilicuetáékra 1.50 a szorzó, a döntetlenre 4.35, a vendégekre 8.00.

Következzen a Chelsea – Everton mérkőzés!

Chelsea

Fent már sok mindent leírtam a Chelsea-ről és arról, hogy milyen állapotok uralkodtak a csapatnál. Még most sincsenek kint a vízből, de legalább az utóbbi időben elkezdtek győzni. Félő, hogy ez a szezon már nem hoz túl sok sikert, hacsak meg nem nyerik a Bajnokok Ligáját. De arra azért sok pénzt én nem tennék.

Az együttes egy hosszú nyeretlenségi sorozatnak vetett véget a Leeds United elleni győzelemmel, majd a Bajnokok Ligájában sikerült fordítani a Borussia Dortmund ellen. Végül pedig egy könnyebb ellenfél ellen tudtak ismét nyerni, a Leicester sem okozott akadályt. A meccs 1-3 lett a kékeknek, a góljaikat Ben Chilwell, Kai Havertz és Mateo Kovacic szerezték.

A gárda még így is csak a 10. helyen áll, ezért is mondtam, hogy nagyon nehéz lesz ebből sikeres szezont kreálni. Hazai pályán fognak játszani, ahol 6-3-3-as mérlegük van. Ez nem rossz, de… nem is jó.

Kezdenek felépülni a sérültek, de még mindig sokan lesznek kénytelenek az oldalvonal mellől nézni a következő meccset. Ha néhányan keretbe is kerülnek, kezdetésükre nem sok esély mutatkozik.

Ami biztos, hogy Armando Broja és Thiago Silva kimarad. Lehet, hogy Reece James is, valamint az alábbi ötös: Raheem Sterling, Mason Mount, N’Golo Kanté, César Azpilicueta, Pierre-Emerick Aubameyang.

A várható kezdőcsapat:

Kepa – Fofana, Koulibaly, Badiashile – James, Fernández, Kovacic, Chilwell – Havertz, Mudryk, Joao Félix

Egymás elleni meccsek:

Ha egy élcsapat, valamint egy – mostanában – kiesés elől menekülő csapat találkozik egymással, annak általában nincs szép vége a kicsi számára. Valami ilyesmit várna az ember a Chelsea-től és az Evertontól is, de a helyzet az, hogy a két együttes nagyon sok szoros mérkőzés játszott egymással a közelmúltban, és bizony Sean Dyche elődjeinek volt sikerélménye.

Az elmúlt öt találkozóból kettőt is megnyert az Everton, jellemzően egygólos mérkőzéseken sikerül begyűjteni a pontokat. A másik három meccsből kettőt a Chelsea nyert meg – szintén azért nem könnyen – egyszer pedig ikszeltek.

A Stamford Bridge-en régóta nem láthattunk vendéggyőzelmet, harminckét mérkőzés óta veretlen a Chelsea az Everton ellen hazai pályán…

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.06.Premier League
everton
0:1
chelsea
Premier League
2022.05.01.Premier League
everton
1:0
chelsea
Premier League
2021.12.16.Premier League
chelsea
1:1
everton
Premier League
2021.03.08.Premier League
chelsea
2:0
everton
Premier League
2020.12.12.Premier League
everton
1:0
chelsea
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Everton

Nem adja fel az Everton, ameddig van reális esély a bentmaradásra, ők küzdeni fognak érte. Sean Dyche jó választásnak bizonyult, de azért ebből a keretből ő sem tud pillanatok alatt csapatot építeni. Igyekszik az erősségeiket kihasználni, és az utóbbi évek egyik legunalmasabb célfutballját szállítják. Mert a cél szentesíti az eszközt…

Van, amikor bejön ez a játék, mint például a múlt hétvégén, amikor a Brentfordot tudták megverni 1-0-ra. A győztes gólt Dwight McNeil szerezte.

A győzelemnek köszönhetően most nincsenek is kiesőhelyen, de a Bournemouth csak egy pontra tőlük. Idegenben az Everton a PL egyik leggyengébb csapata, összesen 13 meccsen 8 pontot szereztek, mindezt 1-5-7-es mérleggel hozták össze.

Rövidebb a sérültek listája, mint a Chelsea csapatánál, itt Andros Townsendre, Nathan Pattersonra és Dominic Calvert-Lewinra nem lehet számítani.

A várható kezdőcsapat:

Pickford – Coleman, Coady, Tarkowski, Mykolenko – Iwobi, Doucouré, Onana, Gueye, McNeil – Gray

Tippelde

Nem várok meglepetést ettől a mérkőzéstől. A Chelsea ugyan a csúcsformától messze, de saját stadionban, saját közönség előtt, egy idegenben gyenge Everton nem okozhat problémát.

Én hazai győzelmet várok a meccstől.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.47 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.50 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.52 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső