Chicago Fire – Philadelphia Union: Fogadási Tippek és MLS Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 június 27.
Chicago Fire
Teljesítmény:
V N V V D
  • Soldier Field
  • Június 30. 02:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Philadelphia Union
Teljesítmény:
N D D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az előző cikkben említettem meg, most ismétlek: Nem sikerült jól a hétvége, amiért elnézést kérek, a célunk az, hogy a következő héten valahogy ezt kijavítsuk. A Chicago Fire – Philadelphia Union mérkőzést vesszük ezúttal górcső alá, egy olyan mérkőzést, ami papíron simának tűnik, hiszen a Keleti Konferencia utolsó helyezettjéhez látogat az első. És az elsőnek nem mellesleg tagja egy magyar válogatott játékos, Gazdag Dániel. Úgyhogy ezért is kiemelt figyelemmel követjük a Union menetelését.

A mai napra csak amerikai meccsekkel készültem, szám szerint hatot olvashattok majd az oldalon. Holnap is sanszos, hogy ők lesznek előtérben, meg némi svéd kalanddal is találkozhattok, a norvégok – akik egész eddig különleges helyet foglaltak el a szívemben, de a hétvégi után kissé zátonyra futott a szerelmünk – majd a hét vége felé következnek, mivel ott a hétközi kupameccsek miatt nem akarunk még a hétvégi bajnokikkal foglalkozni.

Visszakanyarodva, a Fire, miután legyőzte a DC Unitedet úgy tűnt, magára talált, ám a hétvégén újabb vereséget szenvedett el, emiatt nem tudott előzni, közben a döntetlenkirály, a Philly nyert és kihasználta azt, hogy a New York City – akik eddig az élen álltak – kikapott.

A tét most az, hogy a Union maradhasson az élen, illetve az, hogy a Fire elkerüljön az utolsó helyről. Mindkét együttesnek van miért előre mennie.

Chicago Fire

Nem sikerült meglovagolni a DC United felett aratott győzelmet, pedig én hittem a Fire játékosaiban. Nagyon is hittem. Erre tessék. A Houston Dynamo elleni mérkőzésen egyébként akár még nyerhettek is volna, ha a kapu előtt jobbak. De hát nem voltak, így hiába játszottak fölényben, hiába voltak helyzeteik, 2-0-ra kikaptak. Xherdan Shaqiri nem léphetett pályára, és azt mondják, hogy csütörtök éjjel sem lesz a pályán, ha igen, akkor sem kezdőként, mert nincs olyan állapotban, hogy 90 percet bírjon játszani. A legmagasabb fizetéssel rendelkező MLS-játékos hiánya pedig nagy érvágás a Chicagonak, még akkor is, ha amúgy Brian Gutiérrez jól pótolja.

A Chicago maradt az utolsó helyen három győzelemmel, öt döntetlennel és nyolc vereséggel, 14:22-es gólaránnyal.

Azt hiszem, hogy féltávnál már mondhatjuk, hogy ebből idén nem lesz rájátszás, habár hét pontot 18 forduló alatt bőven le lehet dolgozni, ám ahhoz nagy javulást fel kellene mutatnia az együttesnek.

Hazai pályán négy nyeretlen meccset követően tudták legyőzni a DC United csapatát, az mindössze a második sikerük volt otthon. Egyébként van még három döntetlenjük és két vereségük.

Shaqiri játéka tehát erősen kérdéses, és mellette is lesznek hiányzók. Miguel Ángel Navarro elkapta a koronavírust, Kendall Burks, Wyatt Omsberg, Jairo Torres és Chris Brady pedig sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Slonina – Sekulic, Teran, Czichos, Bornstein – F. Navarro, Giménez – Ivanov, Gutiérrez, Mueller – Przybylko

Egymás elleni meccsek:

A tavalyi alapszakaszban nem bírt egymással a két együttes, a Chicago otthonában 3-3-at játszottak, Philadelphiában pedig 1-1-et. Az iksz addig nem igazán volt jellemző a két együttesre, 2014 után minden meccsen volt győztes, legyen az bajnoki találkozó vagy felkészülési meccs. Mi most annyira régre nem megyünk vissza, csak az utolsó öt meccsről lesz szó. A két döntetlen előtt a Philadelphia volt az a csapat, amelyik nyerni tudott utoljára, a Fire otthonában 2-0-ra, ez 2021 májusában történt.

Előtte volt egy bartáságos meccsük, itt a Chicago volt jobb, viszont bajnoki meccsen már régóta, 2019 óta nem tudtak nyerni. Ha csak a bajnoki meccseket nézzük, akkor kétszer a Philly nyert, kétszer ikszeltek és a Fire egy alkalommal győzött.

A Chicago otthonában a mérleg: Két Union-győzelem, két Chicago-siker és egy iksz…

Előző 5 meccs eredménye
2021.08.02.MLS
philadelphia
1:1
chicago fire
MLS
2021.06.27.MLS
chicago fire
3:3
philadelphia
MLS
2021.05.08.MLS
chicago fire
0:2
philadelphia
MLS
2020.10.29.MLS
philadelphia
2:1
chicago fire
MLS
2020.02.01.Barátságos Mérkőzés
chicago fire
0:3
philadelphia
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Philadelphia Union

Az ikszkirály végre nyerni tudott, és ezzel az élre is kerültek, mivel a New York City vereséget szenvedett. És egyébként épp tőlük… Nem biztos, hogy az előny sokáig megmarad, mivel egy mérkőzéssel többet játszottak, mint a második, de ez azért már pofásan néz ki, és jó, hogy ebből a sikerből Gazdag Dániel is kiveszi a részét.

A magyar támadó középpályás a New York City ellen is a kezdőben kapott helyet, végig pályán is volt, gólt ezúttal nem szerzett. Szerzett viszont Mikael Uhre és Corey Burke, ezzel sikerült a három pontot megszerezni. Burke gólja a 96. percben esett, drámából tehát nem volt hiány.

A Philly tehát az első, hét győzelmük mellett nyolcszor ikszeltek, viszont csak egyszer kaptak ki, ez figyelemre méltó teljesítmény.

Huszonkét gólt rúgtak, ebből hetet Gazdag Dániel… Aki mellette még három gólpasszt is kiosztott, így egyébként a kilencedik helyen áll a góllövőlistán. A kapott gólokat is említsük meg, mert az is eléggé említésre méltó. Tizenkétszer vették be a kapujukat, ami a Keleti Konferenciában a legkevesebb.

Idegenben 3-3-1-es mérlegük van, 11:7-es gólaránnyal.

Nagyszerű hír Jim Curtin számára, hogy egyetlen hiányzója sincs a Chicago elleni mérkőzés előtt.

A várható kezdőcsapat:

Blake – Harriel, Glesnes, Elliott, Wagner – Bedoya, Martinez, Flach – Gazdag – Uhre, Carranza

Tippelde

Legutóbb hittünk a Chicagoban, ezúttal viszont nem tudunk. Shaqirire mondhatjuk, hogy egy fecske nem csinál nyarat, de látjuk, hogy mégis, a Fire akkor játszik jól, ha a svájci is a pályán van. De most nem valószínű, hogy ott lesz.

A Philly hozott már érdekes eredményeket, most azonban arra gondolunk, hogy függetlenül az idegenbeli fellépéstől, simán nyerni fognak. Úgy, hogy közben Blake még gólt sem fog kapni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.97 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.95 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.95 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső