Coventry – Millwall: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 13.
Coventry
Teljesítmény:
D V N V V
  • Coventry Building Society Arena
  • Február 14. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Millwall
Teljesítmény:
N D N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napon már csak itt, az angol másodosztályban tevékenykedünk, és el kell mondjam, holnap is hasonló lesz a helyzet. A mérkőzéseink többségét innen hozzuk, mivel teljes fordulót rendeznek, és nagyon más, érdekes találkozó nem is lesz. Leszámítva persze a szerdai Bajnokok Ligája-találkozókat, no meg a friss klubvilágbajnok, a Real Madrid aktuális bajnoki mérkőzését. Nagyjából fel is vázoltam a holnapi napunkat, és arról sem szabad megfeledkezni, hogy csütörtökön EL-, és EKL-meccsek is lesznek.

Na jó, ne szaladjunk ennyire a hét vége felé, maradjunk egyelőre a keddi játéknapnál, a Championshipnél, illetve a Coventry – Millwall mérkőzésnél!

Gary Rowett együttese végre ott van, ahol már az előző, meg az azt megelőző, meg az azt megelőző szezonban is lenni akart: Rájátszást érő helyen. A Millwall évek hosszú sorát töltötte a másodosztályban, pedig a múltjuk alapján nekik a Premier League-ben lenne a helyük. Még nem biztos a feljutás, sőt, még az sem, hogy meg tudják tartani a play-offot érő helyüket, ezért kellene nyerniük a Coventry otthonában.

A Coventry biztosak lehetünk abban, hogy nem fogja magát könnyen adni, de, ahogy nézem, nem a legjobb formájukban várják majd Callum Stylesékat. Egészen érdekes szezont produkálnak Gyökeres Viktorék, hol elkapják a legnagyobbakat, hol kikapnak a leggyengébbektől. Ennél talán ebben a csapatban több van, ám ez egyelőre nem igazán látszik. Majd talán most megmutatják, miért tartották őket a Championship egyik sötét lovának őket.

Aki egy kicsit is járatos az online sportfogadás terén, az tudja, hogy az ilyen meccsekre nem egyszerű fogadni, tippelni. Most sem lesz az.

Ez a háromesélyes meccsek fordulója, itt is egészen közel vannak egymáshoz a szorzók. A Greatwin úgy hiszi, a hazaiak egy kicsit esélyesebbek (2.55) a vendégeknél (2.90), de az iksz sem lenne meglepetés (3.20).

Coventry

Az egész idényben a Coventry egy maszlag. Mármint, egyszerűen annyira nehezen ismerhetők ki, hogy talán a legtöbbet idén a Championship-meccseken rajtuk tévedtünk. Képesek a remek teljesítményre, képesek a borzalmasra. Ez mondjuk az angol másodosztályban nem olyan nagy meglepetés.

Az mindenesetre nem biztató, hogy a csapat az utolsó öt mérkőzéséből csak egyet, a Huddersfield ellenit tudta megnyerni.

A hétvégén a Luton volt az ellenfél. Győzni megint nem sikerült a hazaiaknak, de legalább nem kaptak ki. Pedig már az első percben hátrányba kerültek, de a félidő végén Matt Godden tizenegyesével egyenlíteni tudtak.

A Manchester City kölcsönjátékosa, Josh Esbrand-Wilson öt perc alatt két sárgát kapott, így a Coventry emberhátrányban fejezte be a mérkőzést. Emiatt a fiatal nem játszhat, és ez még csak a jéghegy csúcsa. Nem lesz ott Liam Kelly és Jonathan Panzo (várhatóan, de egyesek szerint már játszhatnak), viszont Callum O’Hare, Fabio Tavares, Fankaty Dabo és Ben Sheaf is sérült.

A Coventry hazai pályán fogadja a Millwallt, ahol azért jobban teljesítenek, mint idegenben. Hét meccsüket nyerték, ötön ikszeltek, négyszer kaptak ki.

A várható kezdőcsapat:

Wilson – McNally, Doyle, McFadzean – Norton-Cuffy, Allen, Hamer, Bidwell – Palmer – Godden, Gyökeres

Egymás elleni meccsek:

Milyen jó kis mérkőzések voltak itt a közelmúltban a csapatok között. Vegyük mindjárt az augusztusi meccsüket, amikor a Millwall hazai pályán fogadta a Coventryt. A vendégek Kyle McFadzean és Matt Godden találataival már 2-0-ra vezettek, amikor Rowették összeszedték magukat. Jake Cooper szépített, George Honeyman egyenlített, majd Gary Saville a meccs végén a harmadik hazai gólt is megrúgta.

Korábban a Coventrynek is volt egy nagy győzelme, amikor 2021-ben hat gólt lőttek az ellenfelüknek.

A mérleg kiegyenlített, az utolsó öt mérkőzésen két győzelme van a kékmezeseknek, kettő a Coventrynek, valamint van egy döntetlenjük.

Általában a gólok szépen potyognak, de nem a Coventry otthonában. Ott az utolsó öt meccsen kétszer lépték át a két és feles határt, háromszor nem. A mérleg itt egy kicsit a vendégek felé billen, háromszor győzött a Millwall, kétszer a Coventry.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.13.Championship
millwall
3:2
coventry
Championship
2021.12.29.Championship
coventry
0:1
millwall
Championship
2021.09.18.Championship
millwall
1:1
coventry
Championship
2021.05.08.Championship
coventry
6:1
millwall
Championship
2021.01.02.Championship
millwall
1:2
coventry
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Millwall

Gary Rowett együttese úgy áll az ötödik helyen, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint az előttük álló Luton, kettővel kevesebbet, mint a Middlesbrough. Ha a csapatnak mindkét mérkőzését sikerülne megnyerni, úgy harmadik helyre kerülhetnének. Ennyire közel még nem jártak a feljutáshoz mostanság…

A hétvégén ismét sikerült nyerniük, a gyenge QPR otthonában Duncan Watmore és Oliver Burke találatival tudtak győzni. Két téli igazolás szállította a győzelmet, Callum Styles ezúttal nem tudott pályára lépni, mert megsérült.

Jó formában van az együttes, az utolsó öt meccsük közül csak egyet veszítettek el, a Middlesbrough ellenit.

Idegenben kevésbé jók, mint otthon, ez egy kis bizonytalanságra ad okot, eddig 5-3-7-es mérleget hoztak össze.

A magyar válogatott középpályáson kívül Tyler Burey, Shaun Hutchinson és Mason Bennett nem játszhat, szintén sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Long – McNamara, Cresswell, Cooper, Wallace – Mitchell, Saville – Watmore, Flemming, Voglsammer – Bradshaw

Tippelde

Az idegenbeli mérleg miatt egy kicsit bizonytalanok vagyunk, de kétségtelen, hogy a Millwall jobb formában van, és a téli igazolásaiknak köszönhetően egyértelműen jobbak is.

Szórakoztató összecsapást várok, a két csapat támadói garanciát jelentenek a minőségre. Ráadásul a múltban is sok volt a két és fél gól feletti meccsük. Szóval mi most csak ennyit mondunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.20 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.14 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.14 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső