Birmingham – Cardiff: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 13.
Birmingham
Teljesítmény:
N N V D V
  • St. Andrew Trillion Trophy Stadium
  • Február 14. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Cardiff
Teljesítmény:
V V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Meg is volnánk a csúcsfutballal, következzen valami egészen más. Ugyan a Championship színvonalát nem lehet a Bajnokok Ligájáéhoz mérni, izgalmakban mégis egy lapon említeném az angol másodosztályt és a világ legismertebb és legnépszerűbb kupasorozatát.

Amit ugyanis ezek a csapatok művelnek egymás ellen, az már nem is normális. Hihetetlen izgalmak a feljutás kapcsán, még nagyobb izgalmak a kiesőjelöltek között. És most egy teljes hétközi kör következik, a fordulóban megint minden egyes csapat pályára lép, mi pedig itt leszünk.

A terv az, hogy a teljes fordulóról beszéljünk, mivel a másodosztály nem csak a mi kedvenceink közé tartozik, nagyon népszerű a sportfogadás szerelmesei között is. Mégpedig azért, mert nagyon jó szorzókat kínálnak a meccsekre a bukik. Igaz, nem mindig könnyű kihámozni a megfelelő tippet, van, hogy nem érvényesül a papírforma, van, hogy hatalmas meglepetések tarkítanak egy-egy fordulót, de a sikerért meg kell dolgozni.

Mostani szereplőink a Birmingham, valamint a Cardiff együttese. Utóbbi a Championship egyik legrosszabb formában levő együttese, egész idényben csak lézengenek a mezőnyben, és nagy múlt ide vagy oda, könnyen előfordulhat, hogy a következő idényt már a League One-ban kezdik.

Ezzel szemben a Birmingham, ha sikerült valóban elkapni a fonalat, még akár a feljutásért is ringbe szállhat. Sokkal valószínűbb, hogy valahol a középmezőnyben kényelmesen ellesznek, amíg át nem haladnak a célvonalon, de valójában nyolc pont a hátrányuk a play-offos helyen levő Watforddal szemben. Az nem annyira sok…

A fogadóirodák tudják, milyen cefet a szitu a Cardiffnál, nagyon mégsem bíznak a Birminghamben. Az Ivibetnél 2.20 a hazai siker, 3.40 a vendég, a döntetlen pedig 3.20.

Következzen a Birmingham – Cardiff találkozó!

Birmingham

Abszolút meglepetésnek mondható, amit a Birmingham együttese elért a hétvégén. Mi sem hittük volna, hogy képesek lesznek Carlos Corberán együttesét megverni, szűk vendégsikert vártunk, de John Eustace csapata a világot és minket meglepve 2-0-ra legyőzte a feljutásra vágyó WBA-t.

A gárda góljait Hannibal Mejbri és Krystian Bielik szerezték. A meccsről röviden annyit, hogy a Birmingham sokkal veszélyesebb volt, bár a labda nem igazán volt náluk. Amikor mégis, akkor folyamatosan munkát adtak a vendégek védelmének.

A Birmingham sorozatban második győzelmének köszönhetően előzni tudott, a Reading elé léptek jobb gólarányuknak, és Paul Ince-ék újabb vereségének köszönhetően.

A 17. helyen állnak, kiesési gondjaik úgy gondolom, nem lesznek, ami a feljutást illeti… Jelenleg úgy látom, hogy bár hektikus a bajnokság, ezt a hátrányt nem fogják tudni ledolgozni. Szóval marad idén is a középmezőny.

10-8-12 a mérlegük az összesítést tekintve, hazai pályán pedig 5-5-6.

A sérültlistájuk továbbra is kifejezetten hosszú. Nincs Reda Khadra, Josh Williams, Tate Campbell és Marc Roberts sem, valamint Jude Bellingham öccse, a fiatal Jobe Bellingham is sérült.

Visszatérhetett a pályára Troy Deeney, Harlee Dean és George Hall is. Deeney-re a kezdőben számítunk, egy másik rutinos veteránt, Lukasz Jutkiewiczet szoríthatja ki.

A várható kezdőcsapat:

Ruddy – Colin, Sanderson, Long, Trusty – Bielik, Bacuna, Chong, Mejbri – Deeney, Hogan

Egymás elleni meccsek:

Bár a Birmingham áll előrébb a tabellán, a Cardiff meglehetősen szenved, viszont amennyiben csak az egymás elleni mérkőzések alapján kellene dönteni, fixen a walesiek mellett tenném le a voksom. Az utolsó öt mérkőzésből hármat is ők nyertek meg, a másik kettő döntetlen lett, tehát a Birmingham jó régóta nem tudott nyerni. Hat évvel ezelőtt sikerült hazai pályán 1-0-ra megverni őket, azóta viszont sok sikerélményük nem volt.

Nem volt ősszel sem, amikor a Cardiff hazai pályán fogadta a Birmingham csapatát. A harmadik fordulóban megrendezett mérkőzésen egy gól döntött, melyet a hazaiak részéről Jaden Philogene-Bidace szerzett, az Aston Villától érkező fiatal támadó.

A Birmingham pályáján a mérleg az utolsó öt mérkőzés alapján: egy hazai siker, egy vendéggyőzelem, három döntetlen.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.13.Championship
cardiff city
1:0
birmingham
Championship
2022.04.30.Championship
cardiff city
1:1
birmingham
Championship
2021.12.11.Championship
birmingham
2:2
cardiff city
Championship
2021.05.01.Championship
birmingham
0:4
cardiff city
Championship
2020.12.16.Championship
cardiff city
3:2
birmingham
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cardiff

Sabri Lamouchi, a január óta a csapatot irányító francia edző kemény fába vágta a fejszéjét, amikor elvállalta a Cardiff együttesét. Egy mentálisan abszolút padlón levő, nem túl erős játékoskerettel rendelkező gárdát vett át, és egyelőre nem tudott csodát tenni.

Mióta ő az edző, a csapat három vereséget szenvedett el. Előbb a Luton, majd a Hull City, végül (a mostani hétvégi meccsen) a Middlesbrough verte őket meglehetősen simán.

A 3-1-es eredmény hatására, valamint, mivel a Wigan nyerni tudott, a Cardiff körül elfogyott a levegő. Ugyanannyi pontjuk van, mint a legjobb kiesőnek, de a sereghajtó Blackpool is csak egy pontra van tőlük.

A fociban nem mindig úgy jön ki a lépés, ahogy azt a csapat szeretné, de a Cardiff most már nagyon régóta letért a helyes útról, és sanszos, hogy búcsúzni fognak. Hacsak nem változik valami hamar.

Idegenben 3-3-9-es mérlegük van, ez nem túl jó, a harmadik legrosszabb a teljes mezőnyt nézve.

Ráadásul régóta nem tudtak győzni, és ennek fejében még továbbra sincs Jamilu Collins és Ebou Adams.

Lamouchi legalább három játékost vissza fog tenni a kezdőbe, Perry Ng, Ryan Wintle és Jack Simpson is ott lesz a pályán a kezdő sípszó alkalmával.

A várható kezdőcsapat:

Allsop – Ng, Kipré, McGuinness, Simpson – Philogene-Bidace, Sawyers, Wintle, O’Dowda – Robinson, Kaba

Tippelde

Nem bízom én már a Cardiffban. Főleg most nem, hogy a Birmingham ennyire beindult.

Sokan döntetlent várnak a meccstől inkább, én azonban azt mondom, a hazaiak megszerzik zsinórban harmadik győzelmüket is.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.29 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.30 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.30 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső