Elche – Real Madrid: Fogadási Tippek és Spanyol Kupa Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 19.
Elche
Teljesítmény:
N N N D V
  • Estadio Manuel Martínez Valero
  • Január 20. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Real Madrid
Teljesítmény:
N N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Spanyol Kupából érkezik a szerdai nap első meccse. Az Elche – Real Madrid találkozóról fogunk beszélgetni, ahol a Real Madrid számára amúgy is kötelező lenne a győzelem, de most pláne. Tegnap szomorú hírt kaptak a játékosok és a szurkolók: 88 esztendős korában elhunyt Francisco „Paco” Gento, a klub korábbi játékosa, tiszteletbeli elnöke, valóságos ikonja és legendája, aki hat egymást követő alkalommal nyerte meg a BEK-et. Ő volt az a játékos, aki játszott Puskás Ferenc és Alfredo di Stefano oldalán, annak a Real Madridnak a tagja volt, amely uralta Európát. Később sem tudott elszakadni a csapattól, saját bevallása szerint a Real Madrid nélkül ő csak egy senki volt… A klubnál megbecsülték, és végig a királyiak kötelékében maradt az egykori legendás futballista. Isten nyugosztalja!

Térjünk rá a kupára! A királyi gárda friss szuperkupa-győztesnek mondhatja magát, így érkezik majd az Elche otthonába, akiknek viszont kisebb bajuk is nagyobb, mint a Király Kupa. Gondolok itt arra, hogy a bajnokság természetesen prioritást élvez, és ott kell megvívniuk a bent maradásért.

Országos kettes? Meglátjuk…

Elche

Az együttesnek eddig elég rázós útja volt a Király Kupában. Már három mérkőzésen túl vannak, első körben a Leioa együttesén verekedték túl magukat, 2-0-s győzelem lett annak a meccsnek a vége. Következett a szintén alacsonyabb ligábann játszó Unionistas. Itt már neccesebb eredmény született, csak egy góllal bizonyultak jobbnak Kiko Casilláék. Az is egy öngól volt a 93. percben… És a teljes meccs képét nézve az Unionistas megérdemelte volna, hogy továbbjusson.

A harmadik meccsüket pedig az Almeria ellen vívták meg a srácok, ez a meccs is csak a végén dőlt el, 1-1-es állásnál Raúl Guti volt az a 84. percben, aki továbblőtte az Elchét.

Itt tartunk most, a mutatott forma kiváló: 3-2-re kaptak ki a Barca ellen, ezt követte egy 0-0 a Granada ellen, majd zsinórban három győzelem: Almeria, Espanyol, Villarreal.

Otthoni mérlegük változatos, főként az ikszek uralják, viszont három mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatban vannak.

Ha minden igaz, a covid miatt vannak problémák a csapatnál: Pablo Piatti, Fidel, Helibelton Palacios és Kiko Casilla is megfertőződött. Mellettük Enzo Roco sérült.

A várható kezdőcsapat:

Badia – Barragan, Verdu, González, Mojica – Tete Morente, Guti, Mascarell, Milla – Pastore, Perez

Egymás elleni meccsek:

Sok sikerélménye még nem volt az Elchének, leszámítva egyetlen ikszet, amit anno még 2020. decemberében harcoltak ki. A csapat egyébként sorra bukja el a meccseket a királyi gárda ellen, a többi (6) mérkőzést a fehérek nyerték. Két meccs kivételével (5-1, 3-0) mindig szorosak voltak a találkozók, a slágereredmény a 2-1-es madridi siker volt.

Tehát látszik, hogy felszívják magukat a favorit csapat ellen, hétből öt meccsen be is találtak a hálójukba, de az első győzelem, a nagy eredmény várat még magára.

Előző 5 meccs eredménye
2021.10.30.La Liga
elche
1:2
real madrid
La Liga
2021.03.13.La Liga
real madrid
2:1
elche
La Liga
2020.12.30.La Liga
elche
1:1
real madrid
La Liga
2015.02.22.La Liga
elche
0:2
real madrid
La Liga
2014.09.23.La Liga
real madrid
5:1
elche
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Real Madrid

A csapatnak alapvetően jól megy a sora, vezetik a tabellát a La Ligában, megnyerték a Spanyol Szuperkupát, továbbjutottak első helyen a Bajnokok Ligájában, egyszóval nem lehet panasza a szurkolóiknak.

Négymeccses győzelmi sorozatban vannak a blancók: Először a kupában első (és eddigi egyetlen) meccsükön az Alcoyanon jutottak túl, majd leigázták a Valenciát, a Barcelona hosszabbítás után kellett, hogy fejet hajtson, és jött a döntő, ahol az Athletic Bilbaon is viszonylag könnyedén jutottak tovább.

Carlo Ancelotti stabilitást hozott a csapatba, viszont a mester most már sokkal kevésbé rotál, még az Alcoyano ellen is játszottak kulcsjátékosok. Sokat köszönhet Viniciusnak, Benzemának és a CKM középpályának. Viszont a padon ülőket is be kellene vetnie, különben elfáradnak a szezné végére.

Négy hiányzóval küzdenek a blancók jelen pillanatban: Dani Carvajal elkapta a koronavírust, ahogy Sergio Arribas is (bár ő még a padra sem ült volna le), Mariano Díaz és Marco Asensio pedig megsérültek.

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Vazquez, Nacho, Militao, Marcelo – Valverde, Casemiro, Kroos – Rodrygo, Jovic, Hazard

Tippelde

Azért még megvárnám a hivatalos kezdőt, de szerintem az öreg Carlonak muszáj lesz rotálnia egy kicsit, és így azok is játékba kerülhetnek, akik eddig nem igazán. Mi megnéznénk egy ilyet a pályán, és bár szimpi az Elche együttese, szerintünk most elbúcsúznak a sorozattól.

A Real Madrid győzelme mellett – a múltból kiindulva – megtesszük némi pénzzel azt is, hogy mindkét csapat a hálóba talál. A Real mostanában nem hozott le kupameccset kapott gól nélkül, láthatóan nem ezen a sorozaton van a legnagyobb fókusz…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.50 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.48 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.48 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső