Arsenal – Liverpool: Fogadási Tippek és Angol Ligakupa Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 19.
Arsenal
Teljesítmény:
D V V N N
  • Emirates Stadium
  • Január 20. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Liverpool
Teljesítmény:
N D N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy angol Ligakupa mérkőzéssel folytatjuk a napot, ahol az Emirates Stadionba látogat a Liverpool. Ezt a mérkőzést már le kellett volna játszani, ám a rengeteg hiányzó miatt végül ez nem valósult meg. Az odavágóból lett így a visszavágó.

A két együttes az Anfield Roadon 0-0-s döntetlent játszott, ami azért meglepetés, mert az ágyúsok már a 24. percben megfogyatkoztak, Granit Xhaka utolsó emberként durváskodott (annyira azért nem), a játékvezető pedig gondolkodás nélkül kiállította.

Az emberelőnyt a tartalékos, legjobbjai nélkül felálló Pool nem tudta kihasználni, így a visszavágóra némiképp hátrányban érkeznek.

Benne van a pakliban, hogy a mérkőzés ismét halasztásra kerül, az Arsenal hétvégi bajnokiját sem tudták megrendezni a Tottenham ellen, annyi hiányzó volt Mikel Arteta keretében. Sérültek, eltiltottak, és olyanok, akik az Afrikai Nemzetek Kupáján vannak…

Ó, és mivel ez egy elődöntő, azért említsük meg azt is, hogy az ellenfél a döntőben már megvan, a Chelsea csapata kettős győzelemmel jutott át a Tottenham együttesén.

No, kezdjük az Arsenal – Liverpool mérkőzést!

Arsenal

Rájár a rúd mostanában Mikel Artetára. A csapaton, az öltözőn belül is van némi széthúzás, közben mindenképp a mester csatárt akar igazolni (Vlahovic érkezése mindent megváltoztathatna), rengeteg a sérült, kiestek az FA Kupából, szóval nem idilli most a helyzet Londonban.

Ahogy említettem, a Tottenham elleni meccset nem is tudták lejátszani, így az együttes utolsó meccsét épp a Pool ellen játszotta, az odavágó óta az együttes csak az edzőpályán futballozott.

Az FA Kupa kiesés szintén nem jött kellemesen, főleg, hogy a másodosztályú Nottingham Forrest ejtette ki őket. Megint…

Előtte vereséget szenvedtek a Manchester City csapatától, szóval most már három mérkőzés óta nem sikerült nyerniük.

Az elődöntőig nagyon simán jutottak el egyébként, a Wimbledon gárdája nem okozott problémát, majd az élvonalbeli Leeds United sem. Végül a Sunderland, vagyis a fekete macskák érkeztek hozzájuk, és egy ötössel távoztak.

A halasztás megtette a hatását, elvileg egy csokornyi játékos épült fel. Ha lehet hinni a sajtóban szállingózó híreknek, akkor Takehiro Tomiyasu, Emile Smith Rowe, Martin Ödegaard, Cedric Soares, Bukayo Saka és Calum Chambers is bevethető lesz. Ez azt jelenti, hogy már „csak” Granit Xhaka, Thomas Partey, Mohamed Elneny, Nicolas Pépé és Pierre-Emerick Aubameyang marad ki. Egyikük sem sérülés miatt.

A csapattal kapcsolatos információ, hogy Sead Kolasinac közös megegyezéssel szerződést bontott, már az Olympique Marseille futballistája.

A várható kezdőcsapat:

Ramsdale – Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney – Ödegaard, Lokonga – Saka, Smith Rowe, Martinelli – Lacazette

Egymás elleni meccsek:

Az Arsenal és a Liverpool mérkőzéseinek majdnem harmada ért véget döntetlennel, a múltkori 0-0 már a 21. alkalom volt. Ugyanennyiszer győzött egyébként az Arsenal, és a Liverpool 25-ször örülhetett.

Amikor a két csapat legutóbb az Emirates-ben játszott, akkor a Pool nagyon-nagyon simán, 3-0-ra nyert. Viszont akkor nem hiányoztak azok, akik most igen. Gondolunk itt Mo Szalahra vagy Sadio Manéra…

Előző 5 meccs eredménye
2022.01.13.Angol Ligakupa
liverpool
0:0
arsenal
Angol Ligakupa
2021.11.20.Premier League
liverpool
4:0
arsenal
Premier League
2021.04.03.Premier League
arsenal
0:3
liverpool
Premier League
2020.10.01.Angol Ligakupa
liverpool
0:1
arsenal
Angol Ligakupa
2020.09.28.Premier League
liverpool
3:1
arsenal
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Liverpool

Jól alakult a Liverpool számára a hétvége. Meg nem is olyan jól. Abból a szempontból örülhettek, hogy a City megverte a Chelsea-t, és úgy van egypontos előnyük a kékekkel szemben, hogy közben két mérkőzéssel kevesebbet játszottak. Viszont annak nem lehet örülni, hogy nyert a City, mert nem tudták közelebb hozni magukat az éllovashoz.

Úgy tűnik, a Premier League kétcsapatosra olvad, szerintünk a Chelsea már akármekkora hajrát nyom le, bajnok már nem lehet. És a Liverpoolnak is kicsi az esélye a győzelemre.

A Ligakupában elért eredményük miatt Jürgen Klopp annyira nem lehet boldog, de semmi sincs még veszve. Igaz, ha az Anfileden, az egész mérkőzésen szinte emberelőnyben nem tudtak előnyt szerezni, akkor hogyan fognak tudni győzni Londonban?

Bár, a kemény csatákhoz nagy valószínűséggel már hozzá vannak szokva, az előző körben a Leicester ellen is megszenvedtek.

A szokásos sérültek még mindig sérültek: Nat Phillips, Divock Origi, Thiago Alcantara és Harvey Elliott. Hozzájuk csatlakozott most Alex Oxlade-Chamberlain, aki bizonyára kezdőként kapott volna szerepet az Arsenal ellen. És ott az ANK-sok névsora, ők hiányoznak majd igazán Kloppnak: Naby Keita, Mohamed Szalah és Sadio Mané.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Jones – Minamino, Firmino, Diogo Jota

Tippelde

Hát, kemény meccs lesz, az biztos. A felépült játékosokkal az Arsenal sokat erősödött, biztos jót tett a lelkeknek, hogy az első meccset megúszták gól nélkül.

Itt viszont már nincs hova tartalékolni, nincs hova védekezni, menni kell előre. A bukik a Poolt tartják favoritnak, mi nem vagyunk ebben annyira biztosak. Viszont azt kinézzük, hogy mindkét csapat szerez majd gólt a találkozón.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.67 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.66 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.66 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső