Exeter – Barnsley: Fogadási Tippek és League One Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 27.
Exeter
Teljesítmény:
N V N D N
  • St. James Park
  • Március 28. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Barnsley
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ennyi volt tehát a válogatott szünet, most már ismét a klubfutballé a főszerep. Tegyük hozzá, hogy az angol harmadosztállyal a múlt héten is foglalkoztunk, jobb híján. De nekem nagyon bejött, talán nektek is, szóval még hoztam két meccset, mielőtt a fő bajnokságainkra térünk rá. A múlt héten rendezett hét meccsből négyet találtunk el, a League One ezúttal is okozott meglepetéseket. Gondolok itt a vasárnapi Forest Green – Sheffield Wednesday meccsre, vagy a Peterborough – Derby Countyra.

Most ismét az Exeter kerül terítékre, az újonc együttes ezúttal is hazai pályán mutathatja meg a tudását, az ellenfél azonban most nem egy kiesés ellen menekülő kiscsapat lesz, hanem a feljutásra hajtó, a tavalyi évet még a Championshipben töltő Barnsley.

Ezúttal nem lesz olyan könnyű dolga az Exeternek, mint volt a hétvégén… A bukik azt mondják – a sportfogadás összes szereplője egyetért ebben -, hogy a meglepetés ott lóg a levegőben. Az Unibetnél 2.75 a hazai siker, 3.40 a döntetlen, 2.50 a vendéggyőzelem.

Jöjjön az Exeter – Barnsley mérkőzés!

Exeter

Szabáloy mészárlást hajtott végre az Exeter legénysége a hétvégén. Egy félidőnyi játék után még nem gondoltuk volna, hogy ennyire sima lesz az Accrington elleni találkozó. Már 45 perc után is látszott, hogy képzettebb, jobb és fejben is inkább ott levő csapat az Exeter, de az 5-0 nem volt benne a mérkőzésben. Akkor még. Demetri Mitchell bombagólja hozta meg a hazaiaknak a vezetést, majd a második félidőben egymás után jöttek a gólok. Betalált Josh Key, Sam Nombe, James Scott és Jay Stansfield is.

Az Exeter ezzel megelőzte a Charltont és fellépett a 11. helyre. Kiesési gondjaik már nem lesznek, és azt hiszem, hogy újoncként ennél többet nem is feltétlenül akartak. Ami innen jön, az már a tejszínhab a fagylalton, az extra, amit most kiélvezhetnek.

Nagyon előrébb lépni már nincs módjuk, még maximum két helyet léphetnek feljebb, véleményem szerint ennél több nem lehet bennük. Hátrébb viszont még bőven csúszhatnak…

Hazai pályán 8-5-5-ös mérleggel állnak, az utolsó három mérkőzésüket egyaránt megnyerték. Győztes csapaton ne változtass, gondolhatja Gary Caldwell, így ugyanarra a csapatra számítunk, mint szombaton.

A várható kezdőcsapat:

Blackman – Sweeney, Aimson, Hartridge – Key, Kite, McDonald, Collins, Mitchell – Stansfield, Nombe

Egymás elleni meccsek:

Miután a Barnsley tavaly még a Championshipben szerepelt, az Exeter pedig a League Two-ban, és a múltban sem volt soha egy osztályban, mindössze egyetlen meccsük van.

Fene gondolta volna, hogy azt az Exeter nyerte meg, főleg, hogy az őszi találkozójukat a Barnsley otthonában rendezték meg. Az újonc nem ijedt meg a nagyobb csapattól, és 2-0-ra győzött ellenük.

Előző meccs eredménye
2022.10.08.League One
barnsley
0:2
exeter
League One
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Barnsley

A Barnsley a hétvégén nem lépett pályára, a kis plusz pihenő nem is jött rosszul Michael Duff együttesének. A tavaly még a másodosztályban szereplő Barnsley nagyon szeretne visszajutni a Championshipbe, és nem is állnak rosszul. Arról szerintem le kell mondaniuk, hogy a feljutás rájátszás nélkül meglesz, hiszen a gárda jelenleg a negyedik helyen áll, hat pontra vannak lemaradva a Sheffield Wednesdaytől, de ott van még közöttük a nagyszerű formában játszó Ipswich is.

A legjobb, amit tehetnek, hogy megpróbálják elérni a harmadik helyet, erre látok reális esélyt. Sok forduló van még hátra, szóval nagyon azt sem tudom kimondani, hogy a Barnsley nem érheti el a második helyet…

A legutóbbi meccsükön épp azt a Sheffield Wednesdayt verték, akiket szeretnének megelőzni. A forduló rangadóján 4-2-re győztek a hazaiak, betalált Devante Cole, James Norwood, Max Watters és Liam Kitching.

A csapat a második legjobb formának örvendhet a League One-ban, szerencsétlenségükre épp az előttük levő Ipswich a legjobb.

A várható kezdőcsapat:

Isted – Thomas, Andersen, Kitching – Williams, Phillips, Connell, Kane, Cadden – Cole, Norwood

Tippelde

Ez egy olyan meccs lehet, ahol lesznek gólok. A Barnsleyt az őszi meccs pluszban motiválhatja, de ugyanúgy az Exetert is, akik immáron elhiszik, hogy egy feljutásra esélyes csapatot is meg tudnak verni.

Bár az Accrington védelme nem egyenlő a Barnsley csapatáéval (az egyik 31 gólt kapott, a másik 63-at), hiszem, hogy a hazaiak is kapuba tudnak találni. A fő tippünk azonban a két és fél gól feletti eredmény.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.87 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.90 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső