Cheltenham – Sheffield Wednesday: Fogadási Tippek és League One Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 27.
Cheltenham
Teljesítmény:
N N D N V
  • The Completely-Suzuki Stadium
  • Március 29. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Sheffield Wednesday
Teljesítmény:
V V D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai klubfoci kizárólag az angolokra korlátozódik, de ahogy megyünk előre, úgy jönnek majd a többiek is. Hiszen a héten már számtalan jó kis meccs lesz, de mivel tartanak még az Eb-selejtezők, jobbnak láttam az alacsonyabb ligákra fókuszálni, ahol nincs annyi válogatott játékos, ergo nincs akkora befolyással, hogy hétfőn és kedden mi történik az Eb-selejtezőben.

A Cheltenham – Sheffield Wednesday mérkőzés következik, jó ideig az utolsó League One-meccs. Jó kis bajnokság ez, tényleg nagyon rá lehet függeni, de azért vannak ennél jobbak. A Sheffield egész eddig magabiztosan feljutó helyen állt, azonban a lehető legrosszabbkor kerültek gyenge formába. Az előnyük már csak három pont a megtáltosodó Ipswichcsel szemben, nagy izgalmak lesznek itt.

Épp ezért lenne kötelező nyerni a Cheltenham ellen, amely csak a táblázat alsó harmadában szerénykedik, viszont ők meg épp most kapták össze magukat.

Szerintem abszolút háromesélyes mérkőzés ez. Nehéz ilyenkor az online sportfogadás Magyarországon levő tagjainak élete, de talán valamennyit tudunk segíteni. A bukik a formát most félre tették, nem nagyon foglalkoznak vele. A Sheffieldre a Powbetnél 1.70-et fizetnek, a hazaiakra 5.40-et, a döntetlenre 3.30-at.

Cheltenham

A Cheltenham csapatáról a múlt hét végén nem esett szó, ennek az oka nagyon is egyszerű: Nem léptek pályára. A középmezőny végében elhelyezkedő együttes utoljára 18-án játszott, akkor az Exeter együttesét múlták felül 3-1-re. Aiden Keena, Caleb Taylor és Alfie May találatai döntőnek bizonyultak, valamint ki kell emelni Southwoodot, a kapuvédőt, aki még a meccs elején Sam Nombe tizenegyesét kivédte. Nem vagyok teljesen meggyőződve róla, hogy a Cheltenham már elérte a bennmaradást, de nagyon jó úton haladnak felé.

Ugyanis az utolsó öt meccsükből csak egyet veszítettek el, négy mérkőzés óta veretlenek, három győzelmük és egy döntetlenjük van. Az Exeter előtt megverték a Peterborought és a Fleetwoodot is, ikszeltek a Lincoln Cityvel.

Hazai pályán 7-4-7-tel állnak.

A várható kezdőcsapat:

Southwood – Long, Taylor, Bradbury – Perry, Bonds, Sercombe, Ferry – Broom – Keena, May

Egymás elleni meccsek:

Ez a két csapat összesen háromszor találkozott egymással, a Cheltenhamnél talán egy kicsit idegesek, hogy még egyik összecsapást sem tudták megnyerni. Első találkozójukat tavaly rendezték, akkor ikszeltek, majd tavasszal a Sheffield hazai pályán győzni tudott. Ahogy győzni tudtak idén is, akkor is elég simán. Ám a forma most nem a vendégek mellett szól.

Előző meccs eredménye
2022.10.08.League One
sheffield wednesday
3:0
cheltenham
League One
2022.03.26.League One
sheffield wednesday
4:1
cheltenham
League One
2021.10.30.League One
cheltenham
2:2
sheffield wednesday
League One
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sheffield Wednesday

Na, most van gond. Ez már hivatalos. A Sheffield Wednesday az egész szezonban remekül haladt a feljutás felé, és most, ennyire közel a célszalaghoz, elbukhatnak mindent. Na jó, nem mindent, de kényelmesebb a második helyről automatikusan feljutni, mint a rájátszás révén, ahol két ellenfelet kell legyőzni, összesen három meccsen. Nem akkora buli az, akár a Wembley-ben játszhatnának, akár nem.

Azonban a Sheffield most gondban van. Tényleg. Az utolsó három meccsükön csak egy pontot szereztek. A Bolton elleni döntetlen még belefért, a Barnsley elleni 4-2-es vereség már azért egy kicsit ciki, de a vasárnapi, Forest Green elleni 1-0-s bukta vérciki. A Forest Green ugyanis az egyetlen csapat, amelyikről bátran ki lehet jelenteni, hogy ki fog esni a negyedosztályba. És ezen még ez a győzelem sem változtat részemről.

A Sheffield előnye az őket üldöző Ipswichcsel szemben már csak három pont, a Barnsley hat pontra van (de ők egy meccsel kevesebbet játszottak). És van még hátra kilenc forduló. Egyszerűen nem lehet hibázni.

A várható kezdőcsapat:

Dawson – Iorfa, Flint, Famewo – Palmer, Adeniran, Vaulks, Bannan, Johnson – Gregory, Smith

Tippelde

Nehéz téma. Nagyon nehéz. A Cheltenham jó formában, azonban gyengébb képességű játékosokból áll. A Sheffieldnek még most van ideje visszatérni a helyes útra. Nem lesz könnyű dolguk.

Mindkét oldaltól gólt vagy gólokat várunk, ennyit merünk mondani erről a mérkőzésről.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.00 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.03 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.05 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső