FC Astana – Dinamo Tbilisi: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.07.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 10.
FC Astana
Teljesítmény:
V N N N D
  • Astana Arena
  • Július 12. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Dinamo Tbilisi
Teljesítmény:
N N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szerdáról is hoztunk pár meccset, ez a kör bemelegítésnek pont jó lesz. Kilenc meccs összesen, aztán majd meglátjuk, hogy a visszavágók idején hány találkozóról tudunk beszélni.

Kétségtelenül az egyik leginkább várt mérkőzés – az online sportfogadás kedvelői számára – az FC Astana – Dinamo Tbilisi meccs.

A kazah bajnok a grúz bajnokkal, két viszonylag erős együttes, akik sokáig juthatnak. Véleményünk szerint – és ez nem csak a mi véleményünk – a kazahok az erősebbek, és tovább is fognak jutni, de sok függ attól, mennyire sikerült felkészülni az előttük álló küzdelmekre, hogyan szuperálnak az új igazolások, és hogy hazai pályán sikerül-e, és ha sikerül, mekkora előnyre tesznek szert?

A Librabet oldalán 1.80 most a hazai siker, 3.85 a vendég, 3.70 a döntetlen.

FC Astana

Egyre nagyobb figyelem övezi a kazah labdarúgást, köszönhetően annak, hogy a klubcsapataik egyre többször megmutatják magukat Európának, és a válogatott is tud felmutatni szép eredményeket. Nem is kell annyira ezen törni a fejünket: Nemrég 0-2-ről 3-2-re fordítottak Dánia ellen…

Az Astana csapata pedig szinte minden évben itt van, hogy feljebb és feljebb jusson Európában. Na, ezt mondjuk pont jókor mondom, sem tavaly, sem azelőtt nem tudták megnyerni a bajnokságot. A Tobol és a Kajrat Almati pedig hamar elköszöntek a BL-től…

A tavalyi bajnokságban már helyreállt a rend, és az Astana egy ponttal jobbnak bizonyult, mint a második helyen levő Aktobe. Az utolsó előtti fordulóban sikerült visszavenniük a vezetést, akkor botlott riválisuk, az utolsó körben pedig már egyikük sem hibázott.

Az idei pontvadászat is megy már, az Astana újfent első, de az Ordabaszi csak egyetlen győzelemnyire van tőlük, és két meccsel le vannak ők maradva…

Grigoriy Babayan a szezon előtt egy játékosért fizetett nagyobb összeget, a 30 éves francia, Fabien Ourega Litvániából csatlakozott. Elcsábították a nagy tapasztalattal bíró Varazdat Haroyant, valamint a Soligorsk szélsőjét, Igor Ivanovicot.

Illetve ellopták a Tobol több játékosát is, Dusan Jovancic, Zarko Tomasevic és Aleksa Amanovic is tőlük érkezett.

A fontosabb játékosaik többségét meg tudták tartani, de Pedro Eugénio, Rai Vloet, Denis Plyakov és Rangelo Janga távozása érzékenyen érintheti őket.

Legutóbbi meccsüket a Kaspij Aktau ellen idegenben megnyerték, Aymbetov és Darboe volt a gólok szerzője. Igen, az a Darboe, aki tavaly a belorusz liga gólkirálya lett.

A várható kezdőcsapat:

Zarutskiy – Haroyan, Dosmagambetov, Gabyshev, Amanovic – Hovhannisyan, Jovancic, Ivanovic, Astanov – Prokopenko, Darboe

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Dinamo Tbilisi

Decemberben ért véget a grúz Crystalbet Erovnuli Liga 2022-es idénye, melyet a Dinamo Tbilisi nyert meg a Dila Gori és a Dinamo Batumi csapatai előtt. Utóbbival szemben végül hárompontos különbséget harcoltak ki, tehát a végéig szoros volt a bajnokság.

Azóta már az új pontvadászat is elindult, és a Tbilisi egyelőre a negyedik helyen áll, ami azért nagy visszaesés. Előttük van a Samgurali, a Saburtalo Tbilisi és a Dinamo Batumi is, velük szemben nyolc pont a különbség.

Ezeknek annyira nem lehet, örülni, annak viszont igen, hogy a csapat megnyerte a Szuperkupát: Az elődöntőben a Dila Gorit, majd a döntőben a Dinamo Batumit is tizenegyesekkel győzték le.

Egyébként az 1-1-es találkozón Gabriel Sigua szerezte az egyetlen gólt, majd a tizenegyespárbajnak úgy mentek neki, hogy Skhirtladze és Camara is hibázott, mégis nyertek.

Két olyan játékos is van a Tbilisinél, akiknek van egy kis magyar kötődése, Luka Lakvekhelianit a Mezőkövesd, Giorgi Kharaishvilit pedig a Fradi adta nekik kölcsön.

A játékoskeretből Ousmane Camara, Imran Oulad Omar, Jemal Tabidze és Anzor Mekvabishvili az, akikre érdemes odafigyelni.

A várható kezdőcsapat:

Loria – Margvelashvili, Tabidze, Kobouri, Mali – Omar, Osikmashvili, Skhirtladze – Kharaishvilli, Osei, Camara

Tippelde

Jobb csapatnak tartom az Astanát, és főleg hazai pályán meg kell verniük a grúzokat. Nem lesz sétagalopp, de a végén ők örülhetnek majd.

A hazai győzelem mellett a két és fél gól alatti eredmény is szimpatikus nekem. Tipperősség: 3/5; 4/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.70 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső