Häcken – TNS: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.07.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 11.
Häcken
Teljesítmény:
N D V N N
  • Bravida Arena
  • Július 12. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
TNS
Teljesítmény:
N V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szokták volt mondani, hogy úriember biztosra nem fogad, de hát az online sportfogadás és a „biztos” szó azért elég messze állnak egymástól. Minden csapatnak 90 perce, 11 játékosa és 1 labdája van arra, hogy megnyerje a meccset.

De azért vannak kapaszkodók, ami alapján mégis könnyedén ki lehet jelenteni: A mostani meccsünk egy nagyon biztos mérkőzés.

A svéd bajnokcsapat, a Häcken hazai pályán fogadja a walesi bajnokot, a TNS-t. Utóbbi minden évben itt van szinte, a Häckennel viszont még nem találkozhattunk. Fura, hogy nem a Malmö, esetleg a Djurgarden vagy az Elfsborg szerepel itt.

Minimális a szorzó a svédek sikerére, 1.11 a Betinia szerint. A döntetlen 7.50, a vendégsiker 21.00.

Következzen a Häcken – TNS találkozó!

Häcken

Az első fordulóban szereplő csapatokat igyekeztünk bemutatni, hiszen még nem találkoztunk velük ebben a szezonban, és lesznek, akikkel már nem is fogunk többet. De a Häcken kicsit más, ugyanis a svéd bajnokságról szoktunk beszélni, és már szóba került a címvédő is. Aki nem olvasta ezeket, egy gyorstalpalón keresztül bemutatjuk, hogy mi a helyzet velük, de tényleg csak röviden.

Szóval a Häcken megnyerte tavaly a bajnokságot, a Malmö gyengélkedése, és az ő kiváló teljesítményük összességében ezt okozta. A mostani idényben már nem tűnik annyira valószínűnek, hogy felülhetnek a trónra, mert Svédország legsikeresebb együttese visszatalált a helyes útra, plusz még ott van a nagyszerű Elfsborg is, akik a hétvégén átvették a vezetést.

Most épp a harmadik helyen áll a Häcken, két pontra a Malmö, háromra az Elfsborg, de Högmo együttese egy mérkőzéssel többet játszott.

A hétvégén nyerni tudtak az AIK Stockholm otthonában 2-1-re, Jensen Mikkel Rygard és Ibrahim Sadiq góljaival.

Nagy erősítésekről nem számolhatok be, az újak többségét az U19-es csapat adja. Tobias Sana, Simon Sandberg és Simon Gustafson érkezett más klubból, miközben eladták többek között az Allsvenskan gólkirályát, Alexander Jeremejeffet.

Négy sérült volt a hétvégén, Johan Hammar, Amane Romeo, Blair Turgott és Ali Youssef.

További gondot okoz, hogy Bénie Traoré, a Häcken talán legjobbja személyes okok miatt hetekig nem fog pályára lépni. Bár állítólag a Sheffield United akarja őt megszerezni, így lehet, már nem is lesz látható a Häcken mezében…

A várható kezdőcsapat:

Abrahamsson – Friðriksson, Sandberg, Hovland, Lund – Rygaard, Samuel Gustafson, Simon Gustafson – Uddenas, Sana, Sadiq

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

TNS

Sorozatban második alkalommal nyerte meg a TNS a bajnokságot, így idén is megpróbálhatják a Bajnokok Ligája selejtezőjét. A cél persze a realitás talaján kell, hogy mozogjon. Tisztes helytállás, ennyiben bízhatnak véleményem szerint a Häcken ellen.

A walesi bajnokság nem tartozik a legerősebbek közé, az élvonalban összesen 12 csapat szerepel, és senki még csak nem tudta megközelíteni a gárdát. Nem csak a bajnoki címnek örülhettek, a kupagyőzelemnek is, a finálé nem volt fináléhoz méltó, ugyanis a The New Saints lemosta a pályáról az ellenfelét, a Bala Townt. Az eredmény 6-0 lett…

Craig Harrison a nyár folyamán hat embert igazolt. Vagyis csak hármat, mert a másik három az utánpótlásból került fel az első csapathoz.

Rory Holden a Port Vale-től, Daniel Williams a Swansea-tól, míg Reece Thompson a Shrewsburytől érkezett.

Három távozó van, de egyikük sem számított meghatározó játékosnak.

Augusztusban kezdődik a bajnokság, a TNS így barátságos meccsekkel igyekezett felkészülni a Häckenre. Négy meccsükből kettőt megnyertek (Crusaders, Macclesfield), kettőt elvesztettek (Hamilton, Cardiff).

A várható kezdőcsapat:

Roberts – Marriott, Hudson, Davies, Astles, Routledge, Brobbel, Smith, McManus, Daniels

Tippelde

Már az is csoda lenne, ha a TNS gólt tudna szerezni Svédországban. A Häcken jó eséllyel már az első mérkőzésen eldönti a továbbjutás sorsát, minden mellettük szól.

Mi arra tippelünk, hogy legalább két és fél gól születik majd a találkozón, de azt mind a hazaiak rúgják. Tipperősség: 3/5; 4/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.42 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.40 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.42 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső