Fiorentina – Udinese: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 április 25.
Fiorentina
Teljesítmény:
V V N N N
  • Artemio Franchi
  • április 27. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Udinese
Teljesítmény:
D V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szerintem senki nem gondolt arra, hogy a Fiorentina majd épp a Salernitana miatt kerül lépéshátrányba. Ez volt a violák nagy lehetősége arra, hogy megelőzzék a hatodik helyen álló Laziot, ám ez nem sikerült. Lehetett sejteni, hogy a Milant nem tudják legyőzni Sarriék, mégsem tudtak élni vele. Elmaradt meccsükön viszont újra megpróbálhatják, az Udinese elleni találkozó még a múlt évből maradt el a koronavírus miatt, akkortájt elég sok meccset nem tudtak megrendezni.

Az udineiek számára nincs különösebb tétje a találkozónak, a bennmaradás megvan – mondjuk efelől voltak kétségeim az edzőváltásig -, maximum arra hajthat a gárda, hogy a felsőházba kerüljenek. Amire sok esélyük nincsen. Meg különben is… Nem sokat oszt vagy szoroz.

Mondanánk, hogy toronymagas esélyes a Fiorentina csapata, de épp a Salernitana elleni mérkőzés mondatja azt velünk, hogy azért legyünk óvatosak. Attól viszont még a tények tények maradnak, és a violáké az erősebb csapat.

A Fiorentina – Udinese összecsapás következik.

Fiorentina

Nem sok energiát feccöltem a Salernitana – Fiorentina mérkőzésbe, nem is írtunk róla, annyira egyértelműnek tűnt, hogy a Fiorentina megnyeri a találkozót. Még úgy is, hogy az újonc nagy menekülésbe kezdett, és zsinórban két mérkőzést nyert meg. A meccs nem úgy alakult, ahogy azt a vendégek eltervezték, a Salernitana mindent egy lapra tett fel, látható, hogy őket most a szívük viszi előre. És ez egyelőre eredményes. Miután vezetést szereztek, a violák még egyenlíteni tudtak, pár perccel később viszont a salernóiak másodszor is gólt szereztek, előnyüket pedig meg tudták tartani a lefújásig. A firenzeiek gólját egyébként Riccardo Saponara szerezte.

Kihagyott egy ziccert a Fiorentina, a Milan ellen vereséget szenvedő Laziot megelőzhették volna. Helyette a nyakukba kapták az Atalantát…

Ez az a meccs, amit meg kell nyernie a hazaiaknak, így bőséggel marad esélyük arra, hogy jövőre az Európa Konferencia-ligában vagy az Európa-ligában induljanak el.

Erre minden esélyük megvan, egyrészt az Udinese nem egy világverő együttes, másrészt az Artemio Franchiban idén már 11 győzelmet arattak. Csak öt együttes tudott itt pontot rabolni, és az sem mostanában volt, hazai környezetben a violák immáron öt meccs óta veretlenek.

Egyébként Vincenzo Italiano együttese a kupadöntőről lemaradt, a március eleji, hazai első meccs után a torinói másodikon is kikaptak a Juventustól.

A középpálya két motorja, Gaetano Castrovilli és Lucas Torreira sérültek, rájuk most sem lehet számítani, más hiányzója viszont nem lesz Italianonak. Mivel az elmúlt három fordulóban Arthur Cabral nem tudott hálóba találni, esélyes, hogy Krzysztof Piatek visszakerül a kezdőbe.

A várható kezdőcsapat:

Terracciano – Odriozola, Milenkovic, Igor, Biraghi – Bonaventura, Amrabat, Duncan – González, Piatek, Saponara

Egymás elleni meccsek:

Támadó csapat a Fiorentina, az Udinese ellen valahogy mégsem megy a gólszerzés. A legutóbbi öt meccsükből csak egy olyan volt, ami két és fél gólnál többet mutatott volna, általában egygólos mérkőzéseken dől el, hogy melyikük a jobb csapat. A győzelmek megoszlanak, kétszer a violák voltak jobbak, egyszer az Udinese, két meccsük pedig döntetlenre végződött.

Az idei őszi találkozójukat a Dacia Arénában a Fiorentina nyerte meg, nagy csatában, szűken, egy góllal. Mint általában. A győztes találatot tizenegyesből szerezte Dusan Vlahovic, aki azóta már Torinóba költözött, és a Juventus játékosa lett.

Az Artemio Franchiban sokkal egyértelműbb a két csapat helyzete, a legutóbbi tizenöt meccsből tizennégyet nyert meg sorozatban a Fiorentina, 2007-ben sikerült itt az Udinese csapatának nyernie…

Előző 5 meccs eredménye
2021.09.26.Serie A
udinese
0:1
fiorentina
Serie A
2021.02.28.Serie A
udinese
1:0
fiorentina
Serie A
2020.11.25.Olasz Kupa
udinese
0:1
fiorentina
Olasz Kupa
2020.10.25.Serie A
fiorentina
3:2
udinese
Serie A
2020.03.08.Serie A
udinese
0:0
fiorentina
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Udinese

Gabriele Cioffi kinevezésekor voltak azért olyan hangok az udineiek között, miszerint nem a megfelelő embert találták meg, maximum tűzoltásra lesz jó, de inkább még arra sem. Ám az olasz mester nagyon összekapta a csapatot. A kiesőhely környékéről egészen a felsőház széléig mentek fel, most a 11. helyen állnak, van stílusa a csapatnak, jönnek az eredmények, elégedettek lehetnek a szurkolók. És persze már máshogy gondolkoznak az edzőről.

Néha azért becsúsznak kellemetlen eredmények, mint például a Salernitana elleni hazai vereség, vagy a legutóbbi döntetlen, amit a Bologna otthonában értek el. Mondjuk utóbbi nem feltétlenül számít rossz eredménynek, hiszen Hickey-ék is egy jó erős középcsapat…

A 2-2-re végződő mérkőzésen Udogie és Success talált a hálóba, vezettek is 2-1-re a vendégek, ám végül Sinisa Mihajlovic együttese egyenlíteni tudott. A mester nem volt ott a kispadon, hamarosan viszont újra ott fog ülni.

Aktuális hír az Udinesével kapcsolatban, hogy jövőre elveszítheti házi gólkirályát, Gerard Deulofeu több angol csapat radarján is rajta van. A Barcelona nevelése nagy reményekkel indult el, azonban – miután elküldték a Barcától – nem találta önmagát. Megjárta az angol bajnokságot, játszott a az Evertonban és a Watfordban is, de igazából sehol sem marasztalták. Az Udinesében viszont jól megy neki, nem tudom, megéri-e visszatérni a PL-be…

A csapat 3-6-7-es mérleget tud felmutatni idegenben, utolsó öt meccsükből kettő vereséggel ért véget, egyszer nyertek, és van itt még két döntetlen. Beto és Roberto Pereyra hiányzik a csapatból, ők szinte biztosan kezdtek volna, sérült még Antonio Santurro.

A várható kezdőcsapat:

Silvestri – Becao, Pablo Mari, Perez – Molina, Arslan, Walace, Makengo, Udogie – Deulofeu, Success

Tippelde

A Bolognánál keményebb diónak ígérkezik a Fiorentina, és idegenben a zebracsíkos Udinesének nem megy a játék. Egy meccslabdát már elbukott Vincenzo Italiano együttese, muszáj lesz most javítaniuk. A győzelemmel európai kupaszereplést érő helyre érhetnek. Nem hagyhatják ki.

Nem számítunk könnyű meccsre, de végül – azt gondoljuk, hogy – a violák fogják megnyerni a találkozót.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.71 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.75 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső