Bologna – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 április 25.
Bologna
Teljesítmény:
D D N D V
  • Renato dall Ara
  • április 27. 20:15
Nézd élőben itt:
Rabona
Inter
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mostantól az Inter számára már minden meccs döntőnek bizonyul, de talán ez az, ami mind közül a legfontosabb. Anno mindig Zinedine Zidane szokta mondani a Real Madrid kispadján, hogy vár még rájuk a bajnokságban X darab döntő. Most Simone Inzaghi érezheti ezt. Öt forduló van – nekik – hátra a bajnokságból, hátrányuk két pont, de szerda este a Bologna otthonában beelőzhetik a Milant, és onnantól már csak négyet kell megnyerni. És akkor nincs kérdés.

Egyelőre tehát ez a legfontosabbnak tűnő találkozó Dzekoék számára. Nem gondoltam volna, hogy a mélyrepülést követően az Inter vissza tud kapaszkodni, de a riválisok sokat segítettek abban, hogy ez megtörténjen. A Napoli lényegében kiszállt a bajnoki címért folyó meccsből, maradt a két milánói együttes. Stefano Pioliék is lehetnének kényelmesebb helyzetben, és nem kellene azon agyalni, hogy ugyan nyernek-e Lautaro Martinezék vagy sem? Ez ilyen tyúk vagy tojás szituáció, hiszen az Inter sem lenne ebben a cipőben, ha nem szórt volna el pontokat olyan helyeken, mint a Stadio Olimpico di Torino, a Luigi Ferraris, de hazai pályán is kikaptak a Sassuolotól…

A Bologna a középmezőnyben foglal helyet, papíron jönnie kell Brozovicék győzelmének. Csakhogy a Bologna négy meccs óta veretlen, és amúgy is, általában megnehezítik az Inter dolgát. Idén mondjuk ez pont nem sikerült nekik…

A Bologna – Inter meccset követően már a következő játéknapra koncentrálunk, jön a Liverpool és a Villarreal csatája, jön az Európa-liga és az Európa Konferencia-liga is.

Bologna

Épp az imént került szóba a Bologna – az Udinese meccse kapcsán. A piros-kékek öt mérkőzésükből négyen nem találtak legyőzőre, utoljára az Atalanta verte őket hazai pályán. Azóta ikszeltek három csapattal, az AC Milannal, a Juventusszal, és legutóbb az Udinesével. Emellett pedig legyőzték a Sampdoria együttesét.

Nagyon hajtanak a játékosok, és biztosan bizonyítani akarnak mesterüknek, Sinisa Mihajlovicnak, aki ismét nagy meccset vív, csak nem a pályán, nem is a pálya szélén. Egyszer már legyőzte a betegséget, ő azt üzente, ideje móresre tanítania másodszor is. Hajrá, csak ezt tudjuk mondani.

Távollétében Miroslav Tanjga irányítja a Bolognát, akik a középmezőnyben foglalnak helyet. Megráncigálták párszor az oroszlán bajszát, szerintünk ez a legtöbb, amit ebből a keretből ki lehet hozni.

Hazai pályán 25 pontot gyűjtöttek, hétszer nyertek, négyszer ikszeltek és hatszor kaptak ki.

Legutóbbi öt meccsük mérlege – a Renato dall’Arában: Két győzelem, két döntetlen és egy vereség.

Nehezíti a csapat dolgát, hogy Marko Arnautovic megsérült, az osztrák majd csak májusra épül fel, mellette Kingsley Michael nem lehet pályán, valamint Gary Medel, akit a Juve ellen állítottak ki, és kétmeccses eltiltást kapott.

A várható kezdőcsapat:

Bardi – Bonifazi, Binks, Theate – De Silvestri, Soriano, Aebischer, Svanberg, Hickey – Barrow, Orsolini

Egymás elleni meccsek:

Szóval a Bologna általában megnehezíti az Inter dolgát, és azt is említettem, hogy ez idén nem sikerült. Méghozzá nagyon nem. A Giuseppe Meazzában rendezett mérkőzésen a hazaiak féltucat góllal terhelték meg Skorupski kapuját, amire a vendégek csak egyszer tudtak felelni. Csúnya meccs volt, és ilyen verésbe nem mostanában szaladt bele a Bologna együttese.

Korábban is többségében a milánói együttes győzött, de nem ennyire simán. A Bologna ötből négy alkalommal legalább egy gólig eljutott, az Inter rendre tudta ezt a lécet megugrani. Egyetlen Bologna-győzelmet tudunk mutatni, ami 2020. júliusában esett, akkor a San Siroban győztek Mihajlovicék 2-1-re. Hazai pályán 2002 óta nyeretlenek.

Előző 5 meccs eredménye
2021.09.18.Serie A
inter
6:1
bologna
Serie A
2021.04.03.Serie A
bologna
0:1
inter
Serie A
2020.12.05.Serie A
inter
3:1
bologna
Serie A
2020.07.05.Serie A
inter
1:2
bologna
Serie A
2019.11.02.Serie A
bologna
1:2
inter
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Inter

Nagyon belehúzott az Inter, ahogy jósoltuk, az AS Roma sem tudta őket megállítani. Simone Inzaghi csapatának volt egy gyengébb periódusa, akkor kerültek lépéshátrányba a Milannal szemben, de aztán jöttek a jó eredmények, és ismét esélyesek lettek arra, hogy megvédjék a címüket. Most a második helyen állnak, két pontra vannak lemaradva az AC Milannal szemben, de ha megnyerik ezt a találkozót, akkor az élre ugranak.

Az utolsó öt meccsét egyaránt nyerte a csapat, verték a Juventust, a kupában a Milant és legutóbb a Romát. Tehát mondhatjuk, hogy valóban visszataláltak önmagukhoz. José Mourinho csapata ellen magabiztos játékot mutattak, 3-1-re nyertek Denzel Dumfries, Marcelo Brozovic és Lautaro Martinez góljaival, a vendégek a meccs végén tudtak szépíteni.

Idegenben csak egy vereséget szenvedett a csapat, viszont nagyon sok döntetlenjük van, már hatszor ikszeltek le kisebb-nagyobb csapatok ellen. Egyébként kilenc meccset nyertek vendégségben.

A Bajnokok Ligájában szenvedték el utolsó vereségüket a Real Madridtól, aztán zsinórban négyszer is ikszeltek…

Mindössze egy sérültje van Simone Inzaghinak, ő nem más, mint Arturo Vidal, akit kulcsembernek nem lehet nevezni, inkább egy tökéletes beugrónak. Magyarul az alapcsapatán nem kell változtatnia az edzőnek.

A várható kezdőcsapat:

Handanovic – Skriniar, de Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic – Dzeko, Martinez

Tippelde

A szezon egyik legfontosabb meccse jön az Inter számára. Ha itt nyernek, saját maguk alakíthatják a sorsukat. Ha kikapnak, lépéshátrányba kerülnek pár fordulóval a vége előtt, és esélyeik a scudettora lecsökkennek.

A Bologna számára nem igazán van tétje a találkozónak, ha van is, nem akkora, mint az Internek. Ettől függetlenül dolgozik bennük az őszi 6-1, amit szeretnének jóvá tenni. Arnautovic nélkül viszont nem lesz könnyű dolguk.

Véleményem szerint az egyébként stabil Bologna ezúttal is megnehezíti a kék-feketék dolgát, olyannyira, hogy a kimenetelre nem is fogadnék, mert látok sanszot arra, hogy akár pontot is szerezzenek a hazaiak.

Maradnék annál, hogy a Bologna is be tud majd találni a hálóba, ahogy az Inter is.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.76 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.76 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.76 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső