Fulham – Nottingham Forest: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 április 25.
Fulham
Teljesítmény:
D N V V N
  • Craven Cottage
  • április 26. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Nottingham
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Matematikailag még mindig nem bajnok a Fulham. Bár előnyük tetemes, azért még nem bonthatnak pezsgőt, a Bournemouth még behozhatja őket. Más már nem, az már a múlt hét hétfőjén kiderült, hogy minimum ezüstérmesek lesznek, ami azt jelenti, hogy egy év után visszakerülnek a Premier League-be.

Ha most nyernek, akkor már senki nem veheti el tőlük az aranyérmet. Nem lesz egyszerű a feladatuk, mivel a Nottingham Forest érkezik, akiknek nagyon nem mindegy, hogy hogyan térnek haza Craven Cottage-ről. A Forest osztályozós helyen van, de még akár a második helyen is kiköthet, ha úgy alakulnak az események.

A három kieső már megvan a Championshipben, a feljutókról, play-offosokról még semmit nem tudunk. Nagyon sok a nyitott kérdés, bár itt is egyre inkább tisztulni látszik a kép.

Annak ellenére, hogy a Nottingham remek formában van, annak ellenére, hogy a Fulham már feljutott, a fogadóirodák a hazaiak mellett vannak, a vendégsikerre majdnem ötszörös az odds. Pedig ekkora különbség nincs a két csapat között. Talán arra gondolnak a tippmesterek, hogy a Fulham otthon szeretne bajnok lenni? Meglehet…

Következzen a Fulham – Nottingham Forest találkozó!

Fulham

Ha jól számolom, akkor egy győzelemmel a Fulham bajnok lesz. A második helyen álló Bournemouthnak négy elmaradt meccse van (egyébként ők is pályára lépnek a héten, és velük is foglalkozni fogunk), tehát beérhetik őket Parkerék, de akkor meg jobb gólarányának köszönhetően fognak győzedelmeskedni Carvalhoék. Az egyik legnehezebb ellenfelet kéne megverni, és bár az ősszel ez sikerült, most a Nottingham nagy lendületbe jött.

A hétvégén már pontot tehettek volna a bajnoki címre, akkor idegenben kellett volna nyerniük a Bournemouth ellen. Nem sikerült, csak 1-1-et játszottak, a londoniak gólját Aleksandar Mitrovic szerezte. Akinek nem először sikerül elhódítania a gólkirályi címet, ez a mostani volt a negyvenegyedik találata. Ha Dominic Solanke nem rúg 15-öt a hátralévő pár fordulóban… Nem is folytatom. Tudjátok, hogy nem fog. Szóval a szerb lett a gólkirály.

A Bournemouth elleni csatában a hazaiak győzelmével számoltunk, és amúgy a játék képe alapján picit erősebbek is voltak…

Otthon a Fulhamet mostanában kétszer is elkapták, a Coventry négyet vágott nekik, míg előtte a Huddersfield tudott itt 2-1-re nyerni.

A mérleg egyébként 13-4-4

Marco Silva megúszta, az idényben nem igazán sújtották őt sérülések, hetek óta csak egy hiányzója van, Terence Kongolo.

A várható kezdőcsapat:

Rodak – Williams, Adarabioyo, Ream, Bryan – Cairney, Reed – Wilson, Carvalho, Kebano – Mitrovic

Egymás elleni meccsek:

Még egy olyan bajnokit biztos nem akar a Nottingham, mint az őszi meccsük volt. Akkor ugyanis saját szurkolóik előtt kapták szét őket apró darabokra a londoniak, a végeredmény 4-0 lett a Fulhamnek. Aleksandar Mitrovic ebből a győzelemből is kivette a részét, méghozzá két góllal, rajta kívül Kebano talált még be, az első találat pedig egy öngól volt, amit Spence jegyzett.

Ilyen nagy arányban ugyan nem, de általában a Fulham megverte a Forestet. Az Utolsó öt meccsükből négyen nyerni tudtak, 2019-ben sikerült egyedül győznie a Nottinghamnek. Igaz, akkor Londonban, az pedig most egy jó előjel lehet.

Ha a Craven Cottage-ban lejátszott meccseket nézzük, akkor két nottinghami győzelmet láthatunk három londoni mellett, döntetlent utoljára 2000-ben láthatott a közönség.

Előző 5 meccs eredménye
2021.10.24.Championship
nottingham
0:4
fulham
Championship
2020.07.07.Championship
nottingham
0:1
fulham
Championship
2019.08.24.Championship
fulham
1:2
nottingham
Championship
2018.02.03.Championship
fulham
2:0
nottingham
Championship
2017.09.26.Championship
nottingham
1:3
fulham
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Nottingham Forest

Az utóbbi idők egyik leginkább fejlődő csapata a Nottingham volt. Az együttesről és az FA Kupa-menetelésükről már sokszor írtunk, igazából ezzel egyidőben indultak meg felfelé a bajnokságban is. És most ott vannak a feljutás kapujában. A play-off már biztos, de még akár az automatikus feljutás is meglehet. Szerintünk ugyanis a Bournemouthra nem a Huddersfield a leginkább veszélyes, hanem a Nottingham. Ők ugyanis ugyanannyi meccset játszottak le, mint a Bournemouth, hátrányuk öt pont, és még fognak egymás ellen játszani… Az egy nagyon izgalmas meccs lesz.

A hétvégén a gárda ismét győzelmet aratott, ezúttal a Peterborough otthonában. A meccs 1-0 lett, Sam Surridge szerezte a győztes gólt. Ez lényegében megpecsételte Grant McCann csapatának sorsát, a Peterborough a feljutás után azonnal ki is esett…

A Luton elleni botlás – ami egyébként nagyon nem kellett volna – óta két meccset nyertek, mérlegük az utolsó öt meccsen négy győzelem és egy vereség. Idegenben is nagyon hatékonyak, 9 meccset nyertek, hatszor ikszeltek és ötször kaptak ki, ez a negyedik legjobb mérleg vendégségben.

Rossz hír, hogy Keinan Davis megsérült, az Aston Villától kölcsönkapott támadó bejátszotta magát a kezdőbe, viszont csak május közepén térhet vissza. A rájátszásra – ha úgy alakul – bevethető lesz.

Szintén sérült még Max Lowe, más hiányzója nincs a Forestnek.

A várható kezdőcsapat:

Samba – Worrall, Figueiredo, McKenna – Spence, Yates, Garner, Colback – Zinckernagel – Johnson, Surridge

Tippelde

A két csapat céljai egyértelműek: Egyiküknek a bajnoki cím, másikuknak a feljutás szerepel a fejében. Mivel a Fulham most szeretne bajnok lenni, hazai közönség előtt, így nem fogják félvállról venni a meccset, mi azonban úgy érezzük, hogy inkább a vendégek játszanak majd nagyobb elánnal.

Az őszi 0-4 után duplán is bizonyítani akarnak majd Yates-ék. Hatalmas csata lesz, mi pedig úgy gondoljuk, hogy ez gólokban is meg fog mutatkozni. Mindkét csapat a hálóba talál, mi erre fogadunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.78 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.75 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső