Barnsley – Blackpool: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 április 25.
Barnsley
Teljesítmény:
V V D V D
  • Oakwell Stadium
  • április 26. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Blackpool
Teljesítmény:
D N V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem sikerült a bravúr, szombaton délután Callum Styles együttese, a Barnsley kiesett a Championshipből. Nagyot hajráztak, de saját árnyékukon nem tudtak túllépni, nem tudták állandósítani a jó formát, és mostanra teljesen visszaestek, csak idő kérdése volt, hogy mikor vész el a matematikai esély a jövő évi másodosztályú tagságra.

Így ez már egy tétnélküli mérkőzés, de nem csak nekik, hanem a Blackpoolnak is. Ők pontosan tudják, milyen érzés kiesni a második vonalból, de azt is tudják, hogy vissza lehet kerülni. Bejárták ezt az ösvényt, és feljutásukat követően egyből megvetették a lábukat. Az egyik legkellemesebb csalódás a Championshipben a Blackpool volt, akiket az idény előtt egyértelműen kiesőhelyre vártak a legtöbben.

Számukra szintén nincs már tétje a mérkőzésnek, a középmezőnyben helyezkednek el, kijelenthető, hogy legrosszabb esetben is a 17. helyen végeznek.

Ilyen esetben nehezedik a fogadók dolga, hiszen a motiváció – mint olyan – teljesen kiesik. A Barnsleynál lehet arra gondolni, hogy szépen szeretnének búcsúzni, hogy nem akarnak sereghajtóként végezni…

Ez azonban a bukikat nem győzte meg, a Barnsley – Blackpool találkozón a vendégeket tartják esélyesebbnek.

Barnsley

Hát, ennyi volt. A Barnsley jövőre csak a harmadosztályban szerepelhet – megint -, miután szombaton délután kiestek. Bár a Reading – akik előttük állnak – kikapott, a Barnsley szintén nem tudott pontot szerezni, három mérkőzéssel a bajnokság befejezte előtt 11 pontos hátrányt kellene ledolgozniuk. Ami meg ugyebár lehetetlen.

Akármit is mondtok, ez hatással lehet a válogatottra is, mármint a magyarra. Nem hinném, hogy Marco Rossi majd a League One-ból behívná Callum Stylest. Aki egyébként gólt szerzett a hétvégén, csereként állt be, majd ő alakította ki a 2-1-es végeredményt.

A Barnsley-nak van egy elmaradt meccse, ezt játsszák le holnap, ezzel garantálhatják azt, hogy legalább ne utolsó helyen végezzenek a bajnokságban. Mert jelenleg ott állnak, és bár Poya Asbaghi csapatának volt egy nagyobb fellángolása, egyszer két pontra csökkenthették volna a különbséget köztük és a Reading között, ez nem sikerült. Onnan indultak meg megint lefelé.

Hazai és idegenbeli mérlegük egyaránt borzalmas, öt meccset nyertek, hét mérkőzésen ikszeltek és kilencszer kaptak ki sajátjaik előtt. Ez a második leggyengébb mérleg, idegenben pedig övék a legrosszabb… Így hát nem érdemtelen, hogy búcsúznak.

Ami azért kemény, mivel tavaly még a feljutásért játszottak a play-offban…

A hétvégéhez képest nem változott semmi, még mindig Aapo Halme és Michal Helik a csapat két sérültje, mindenki más elérhető.

Asbaghiék hajtani fognak arra, hogy legalább a becsületük megmaradjon, kétlem, hogy nagyon felforgatná az edző a csapatát.

A várható kezdőcsapat:

Walton – Brittain, Andersen, Kitching, Vita – Palmer, Wolfe – Styles, Bassi, Quina – Morris

Egymás elleni meccsek:

Tavaly a két csapat nem játszott egymás ellen, hiszen a Blackpool a harmadosztályban küzdött. Előtte viszont igen, méghozzá a League One-ban: Mindkét meccset a Barnsley nyerte, abban a szezonban ők fel is jutottak a másodosztályba. A hazai találkozót 2-1-re, az idegenbelit pedig 1-0-ra.

Idén ősszel viszont már a Blackpool volt a jobb, szűk győzelmet tudtak aratni saját közönségük előtt. A meccs egyetlen gólját fél óra elteltével Shayne Lavery szerezte.

A Barnsley otthonában a házigazda dominál, mivel az elmúlt öt meccsükből hármat ők nyertek meg. Igaz, ezen meccsek már elég régen voltak… Ahogy régen volt a Blackpool utolsó győzelme az Oakwellben, 2011-ben tudták legyőzni mostani ellenfelüket.

Előző 5 meccs eredménye
2021.09.25.Championship
blackpool
1:0
barnsley
Championship
2019.04.27.League One
barnsley
2:1
blackpool
League One
2018.12.22.League One
blackpool
0:1
barnsley
League One
2018.08.14.Angol Ligakupa
blackpool
3:1
barnsley
Angol Ligakupa
2017.01.17.FA Kupa
barnsley
1:2
blackpool
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Blackpool

Az újoncnak sincs nagyon már motivációja, még annyi sem, mint a Barnsley-nak. Visszajutásukat követően a középmezőnybe tudtak kerülni, ami még egyszer mondom: Nagy szó.

Neil Critchley együttese most a 16. helyen áll, és már csak a Bristol City előzheti őket. Arra sem sok esélyt látunk, hogy őszinték legyünk. Öt pont a lemaradásuk jelenleg. A Blackpool még léphet előrébb, emiatt nem fogják elengedni teljesen ezt a hátralévő pár meccset, és nem állnak neki a fiatalokat vagy a kevés játéklehetőséghez jutókat játszatni.

Nincsenek olyan nagy formában, utolsó öt meccsükből kettőt elveszítettek, kétszer ikszeltek és egyszer nyertek.

A Birmingham elleni találkozón nagyon odatették magukat, 6-1-re nyertek, de nem ez volt az utolsó meccsük, hanem a Luton elleni. Ami meglepetést rejtett magában, a feljutásra áhítozó hazaiak csak 1-1-et értek el.

Idegenben ez volt sorozatban a negyedik nyeretlen meccsük, utoljára a Stoke ellen nyertek… Az sem mostanában volt.

Négy olyan játékosuk van, akik biztosan nem tudnak játszani: Daniel Grimshaw, Dujon Sterling, Sonny Carey és Grant Ward.

A várható kezdőcsapat:

Maxwell – Connolly, Ekpiteta, Keogh, Husband – Hamilton, Anderson, Dougall, Kirk – Madine, Beesley

Tippelde

Furcsa hangulatú meccs lesz ez, bár lehet, hogy semmilyen hangulat nem lesz a kiesés miatt. Stylesék még egyszer megmutathatják otthon, hogy a legjobbjukat nyújtották, és a becsületükért fognak küzdeni.

A Blackpool ellen meg is lehet az esélyük, ám nem fogják a vendégek hagyni, hogy rajtuk demonstráljanak bármit is. A győzelmet egyik csapatban sem érzem, azt gondolom, iksz lesz a két fél meccse.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 3.31 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 3.25 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 3.25 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső