Hoffenheim – Borussia Dortmund: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 20.
Hoffenheim
Teljesítmény:
V V N D D
  • PreZero Arena
  • Január 22. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Borussia Dortmund
Teljesítmény:
V N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Bundesliga 20. fordulójának rangadója következik, a Hoffenheim – Borussia Dortmund mérkőzés. A szezon előtt nem sokan gondolták volna, hogy Ihlas Bebouék ennyire jól fognak szerepelni, főleg nem pár forduló elteltével, amikor a csapat csak bukdácsolt. Aztán elkezdtek jönni a hazai győzelmek, és mára a Hoffenheim otthona az egyik legfélelmetesebb oroszlánbarlanggá vált.

A sárga-feketéknek innen, a PreZero Stadionból kellene elhozni a három pontot, ami tehát nem lesz egyszerű feladat, de ha továbbra is látótávolságon belül akarják tartani a Bayern München csapatát, akkor mindent meg kell tenniük a siker érdekében. Most épp hat pont közöttük a különbség, és nem gyakori, hogy a bajorok pontot hullajtanak, de minden kínálkozó alkalmat meg kell ragadniuk. A címvédő és egyben éllovas a hétvégén Berlinbe látogat, és Dárdai Mártonék ellen lép pályára, így Reuséknak csekély esélye van arra, hogy közelebb zárkózzanak. Bár, ha abból indulunk ki, hogy a Bayern eddig az Augsburg, a Borussia Mönchengladbach és az Eintracht Frankfurt ellen szenvedett vereséget… Bármi lehet.

Jó kis meccsre számítunk, ötleteink is vannak, szóval ne habozzunk, kezdjünk neki!

Hoffenheim

Épp az előző tippben említettem, hogy a Hoffenheim micsoda pofonba szaladt bele a DFB Pokalban. Az együttes favoritként lépett pályára saját közönsége előtt, viszont nagyon nem ment nekik a játék, a Sallai Rolandot a kispadon jegeltető Freiburg 4-1-re tudott nyerni. Ezt nem gondoltuk volna, de szerintünk még a Hoffenheim szurkolói sem…

A kupa egy dolog, a helyzet viszont az, hogy a Hoffenheim az utolsó német bajnokiján is kikapott, az Union Berlin otthonában Voglsammer és Promel góljára csak egy öngóllal tudtak válaszolni, így 2-1-es vereséget szenvedtek.

Otthon amúgy is jobban megy nekik, mint idegenben, tehát kétségbe nem kell esniük. Hat mérkőzést nyertek meg, kétszer ikszeltek és egyszer kaptak ki, a gólkülönbség is igencsak pozitív. 21 lőtt góljukra 9-cel tudtak válaszolni az ellenfelek.

Még szeptemberben kaptak ki a Mainztól, azóta lejátszott hét hazai bajnokin az eredmény hat győzelem és egy döntetlen. Pedig járt itt a Lipcse, a Frankfurt, a Mönchengladbach…

Viszont igazi nagycsapat még nem, a Dortmund lesz az első, így nagyon kíváncsian várjuk, hogy erősebb ellenfél ellen is tudják-e tartani a lépést és folytatni a jó sorozatukat.

Florian Grillitsch és Marco John elkapták a covidot, Diadié Samassekou az Afrikai Nemzetek Kupáján van, Kasim Adams, Robert Skov, Ermin Bicakcic, Pavel Kaderabek és Mijat Gacinovic pedig sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Baumann – Posch, Vogt, Richards – Akpoguma, Geiger, Raum – Baumgartner, Kramaric – Bebou, Dabbur

Egymás elleni meccsek:

A mérkőzések többségét a Borussia Dortmund csapata nyerte (12), viszont döntetlenből is elég sok született (10). Az senkit nem lep meg, hogy a Hoffenheim győzelmekből van a legkevesebb (7).

Az ősz folyamán a Signal Iduna Parkban egy rendkívüli izgalmakat hozó mérkőzést nyertek meg: Erling Haaland a találkozó legvégén szerezte meg a sárga-feketék győztes gólját, a meccs eredménye 3-2 lett.

A Hoffenheim hazai pályán utoljára 2019. decemberében tudott nyerni 2-1-re, a legutóbb itt játszott meccsüket viszont a Dortmund nyerte 1-0-ra.

Előző 5 meccs eredménye
2021.08.27.Bundesliga
dortmund
3:2
hoffenheim
Bundesliga
2021.02.13.Bundesliga
dortmund
2:2
hoffenheim
Bundesliga
2020.10.17.Bundesliga
hoffenheim
0:1
dortmund
Bundesliga
2020.06.27.Bundesliga
dortmund
0:4
hoffenheim
Bundesliga
2019.12.20.Bundesliga
hoffenheim
2:1
dortmund
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Borussia Dortmund

Egy biztos, gólok terén a Dortmund nem szokott csalódást okozni. Mondjuk úgy könnyű, ha a csapatunkban játszik Erling Haaland. Igaz, már nem sokáig, hamarosan majd kiderül, hogy a norvég gólkirály-aspiráns hol folytatja a pályafutását. Viszont – ahogy ő maga állította – Haaland csak a futballra szeretne koncentrálni, így reméljük, hogy most sem lesz majd hiány gólokban. Ebből sejthetitek, mi lesz az egyik tippünk…

Szóval, a Dortmund a legutóbbi három mérkőzésén alaposan kitett magáért, még ha a Hertha BSC ellen ki is kaptak. Azóta viszont legyőzték a Frankfurtot, és a hétvégén 5-1-es győzelmet arattak a Freiburg ellen.

Hat pontra van a Bayern München, a dortmundiak mást nem tehetnek, mint saját meccseiket hozzák, és közben bíznak benne, hogy botlik a Nagelsmann-legénység.

Az együttesben most is akadnak sérültek: Marcel Schmelzer, Mateu Morey, Luca Unbehaun, Roman Bürki, Emre Can és Gio Reyna egyaránt nem bevethetők.

A várható kezdőcsapat:

Kobel – Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro – Brandt, Dahoud, Bellingham – Reus, Malen – Haaland

Tippelde

A Hoffenheim piszok jó hazai pályán, és az ősz folyamán is nagy csatára késztette a Dortmund csapatát.

Reményeink szerint ez most is sikerülni fog, ugyanis két tippünk van a mérkőzésre: Két és félnél több gól, amelyet a két gárda együttes erővel hoz össze.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.41 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.41 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.41 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső