Freiburg – VfB Stuttgart: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 20.
Freiburg
Teljesítmény:
N V D N D
  • Europa-Park
  • Január 22. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
VfB Stuttgart
Teljesítmény:
V D V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Folytatódik a Freiburg együttesének kétarcú viselkedése. Sallai Roland csapata az ősz talán legpozitívabb csalódása volt egy ideig, majd a Bayern München elleni vereségük (ami az első volt a szezonban) elég sok mindent megváltoztatott, mondhatni, egyfajta lejtmenet indult el Christian Streich csapatában. Abból néha-néha úgy tűnik, hogy visszakapaszkodnak, aztán megint visszaesnek.

Mindezek ellenére a hatodik hely még az övék, de előfordulhat, hogy egy-két forduló múlva már csak az alsóházban foglalnak helyet. A Bundesliga jelen pillanatban annyira kiegyensúlyozott, hogy a 10. és a 3. között öt pont a különbség…

A VfB Stuttgart csapatának egészen más céljai vannak. A tavaly még sikert sikerre halmozó együttesből kialudt a tűz, és most nehéz időszakon mennek keresztül. A csapat most már csak a 17., vagyis ők az utolsó előttiek. Szerencséjükre a hátsó része a tabellának is nagyon egyben mozog, a 11. és a 17. hely között szintén öt pont a különbség. Magyarul az egész mezőny egyben van, és bár itt nem érvényes az utolsókból lesznek az elsők mondás, valami hasonló azért igen. Bőven végezhetnek még a svábok egészen biztonságos helyen.

Csakhogy nekik sem megy, úgy meg nehéz pontokat gyújteni… Jöjjön a Freiburg – VfB Stuttgart találkozó!

Freiburg

Nem lesz sok ideje a pihenésre a csapatnak, tegnap este léptek pályára a Német Kupában, és meglepetésre nagyon sima győzelmet arattak a Hoffenheim felett, méghozzá a PreZeroban. A Hoffenheim hazai pályán nagyon jó, de úgy tűnik, a kupára nem fektetnek akkora hangsúlyt. Vagy csak bal lábbal keltek ki az ágyból…

Érdekes ez a nagy arányú győzelem, hiszen előtte pár nappal a Freiburg futott bele egy pofonba, a Borussia Dortmund otthonában kaptak egy ötöst.

A bajnoki meccsen Sallai Roland egyébként kezdőként, a kupában csereként lépett pályára.

Hazai mérlegük 4-3-2, ami nem jó, nem is rossz, az utóbbi meccseken kétszer is elvitték az Europa-Parkból a három pontot, a Frankfurt és a Hoffenheim nyert itt. A kiscsapatokkal – akik a tabella hátsó részében foglalnak helyet – nem szokott gond lenni, legalábbis eddig. Mivel az Arminia Bielefeld csak kiharcolt egy döntetlent a hónapban.

Jó hír, hogy Kiliann Sildillia, Mark Flekken és Nico Schlotterbeck is visszatérhetett, mindhárman covidosak voltak, viszont most Keven Schlotterbeck sérült meg, a védő a hónap végén térhet vissza.

A várható kezdőcsapat:

Flekken – Kübler, Lienhart, Schlotterbeck, Günter – Keitel, Höfler, Schade – Jeong, Höler, Grifo

Egymás elleni meccsek:

Matarazzo Pellegrino együttese a múltban sokkal hatékonyabb volt a Freiburg ellen, így az örökmérleg kissé csalóka lehet. 25-15-re a svábok vezetnek, a maradék hat meccs végződött ikszre.

A harmadik fordulóban találkoztak, augusztus végén, amikor a Stuttgarton már látszott, hogy valami nincs rendben. A Freiburg végül nagy csatában 3-2-re tudott nyerni, azon a találkozón Sallai Roland nem szerzett gólt, viszont Lukas Hölernek ő adta a gólpasszt.

Előző 5 meccs eredménye
2021.08.28.Bundesliga
vfb stuttgart
2:3
freiburg
Bundesliga
2021.01.23.Bundesliga
freiburg
2:1
vfb stuttgart
Bundesliga
2020.12.23.Német Kupa
vfb stuttgart
1:0
freiburg
Német Kupa
2020.10.08.Barátságos Mérkőzés
freiburg
0:3
vfb stuttgart
Barátságos Mérkőzés
2020.09.19.Bundesliga
vfb stuttgart
2:3
freiburg
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

VfB Stuttgart

Kerestük már korábban is az okait annak, hogy a Stuttgart miért esett ennyire vissza. Sokan hisznek egy úgynevezett második szezonos „betegségben”, de szerintünk ez úgy hülyeség, ahogy van. Az okok abban keresendők, hogy az együttes több kulcsjátékosát elveszítette, a helyükre pedig nem sikerült minőséget vásárolni. Közben a sérülések is megnövekedtek a csapatnál, és tessék, kész is a 17. hely.

Még nincs veszve semmi, de sokkal jobb teljesítményre lesz szükség. Az is kérdés, hogy a vezetőség meddig nézi türelemmel Matarazzo Pellegrino működését. De úgy gondoljuk, az amerikai megérdemli a bizalmat, mégis csak ő juttatta fel őket a Bundesligába.

Legutóbb a csapat a Lipcse ellen lépett pályára, és Gulácsi Péterék 2-0-ra tudtak nyerni. Ez volt a svábok sorozatban negyedik nyeretlen mérkőzése, előtte ikszeltek a Fürthtel, kikaptak Kölnben és odahaza kaptak egy ötöst a Bayern Münchentől.

Mohamed Sankoh az egész szezonra kiesett, Erik Thommy és Borna Sosa január végén, február elején lesznek bevethetők, Silas Katompa Mvumpa és Wahid Faghir elkapták a koronavírust, míg Omar Marmoush az Afrikai Nemzetek Kupáján van.

A várható kezdőcsapat:

Müller – Mavropanos, Anton, Ito – Führich, Endo, Mangala, Nartey – Coulibaly, Massimo – Kalajdzic

Tippelde

Akkor sem lenne könnyű dolga a Stuttgartnak, ha teljes kerettel készülnének. Így meg pláne nincs…

Szerintünk a találkozó esélyese a Freiburg együttese, ehhez képest viszont meglehetősen magas az odds. Úgy gondoljuk, ezt megéri kihasználni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.98 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.96 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.96 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső