Hoffenheim – Werder Bremen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 06.
Hoffenheim
Teljesítmény:
D D N V N
  • PreZero Arena
  • Október 07. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Werder Bremen
Teljesítmény:
N D V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Bár az esti Európa-liga még hátra van, elégedett vagyok a Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítménnyel. Az angol Championship meccseivel már kevésbé, de ott nagy a meglepetésfaktor, nehezebb is kicsit nyerni.

Most, hogy ezeken túlvagyunk, jöjjenek a hétvégi mérkőzések. Nyolc meccsre gondoltunk ma, nyolcra – vagy maximum kilencre – holnap, amit szeretnénk megosztani veletek, és terveinkben az szerepelt, hogy mindegyik nagy bajnokságból hozzunk legalább egy meccset.

Németországban, a Bundesligában indítunk, azon belül is a Hoffenheim – Werder Bremen találkozót vesszük górcső alá. A Hoffenheim André Breitenreiter vezetésével is kapkodó csapat, mint anno Sebastian Hoeness irányítása alatt. De most is ott vannak a felsőházban, és minden csapatnak számolni kell velük.

Ahogy a Werderrel is! A frissen az első osztályba visszajutott zöld-fehér csapat káprázatos játékot produkál néha, a szezon során elég sok meglepetést okoztak, és biztos vagyok abban, hogy még messze a vége. Úgy gondolom, idén nem kell attól tartaniuk, hogy kiesnek, de még azt is megkockáztatom, hogy ez a mostani csapat sokkal erősebb, mint az, amelyik kiesett. Pedig a keretben található nevek alapján ez nem feltétlenül lenne igaz…

A mérkőzés izgalmakat tartogat, mindkét csapat szeret támadni, így talán nem egy ásításokkal tarkított 0-0-t látunk majd, hanem egy gólgazdag találkozót.

A múltheti hatalmas győzelem sem volt elég a bukmékereknek ahhoz, hogy némi esélyt adjanak az újoncnak. A Werder győzelem több mint négyszeres pénzt hozna a konyhára, míg a Hoffenheim sikerére még annak a felét sem fizetik.

Hoffenheim

A Hoffenheim már tavaly is megmutatta, hogy képesek igazán jó focira, és ebben a mostani német bajnokságban simán felsőházasok lehetnek. Remekeltek az egész tavalyi idényben… Leszámítva az utolsó pár fordulót, amikor minden, amiért addig harcoltak, kárba veszett. A gyenge eredmények miatt végül lemaradtak nem csak a BL-ről, de az összes európai kupáról.

Menesztették Hoenesst, és a helyére az FC Zürich csapatával bajnoki címet nyerő André Breitenreitert nevezték ki. Aki szintén erősen kezdett. 8 forduló elteltével a Hoffenheim az ötödik, négyszer nyertek, kétszer ikszeltek és kétszer szenvedtek vereséget.

Az utolsó három meccsükön veretlenek maradtak, viszont az utolsó kettőn nyerni sem tudtak. Előbb a Freiburggal ikszeltek, majd most hétvégén a Hertha BSC-vel. A mérkőzés eredménye már az első félidőben kialakult, Andrej Kramaric góljára nem sokkal később Dodi Lukebakio felelt, és a második félidőben már nem tudták mattolni a másikat. Pedig a helyzetek megvoltak…

A Hoffenheim pontjainak nagyrészét otthon gyűjtötte tavaly, és most is ez a helyzet: Háromszor nyertek, egyszer ikszeltek, a maximális 12-ből 10 pontot begyűjtöttek. Ez nem jó jel a Bremen számára.

A csapat magja együtt maradt, néhány új érkező rázta fel a csapatot, illetve volt érzékeny veszteség is, gondolok itt David Raumra.

Ermin Bicakcic és Ihlas Bebou közel vannak már a visszatéréshez, míg Philipp Pentke és Benjamin Hübner biztosan nem fognak pályára lépni.

A kezdőcsapat nagyjából összeállt, a kérdés a német sajtó szerint az, hogy Robert Skov vagy Angelino játszik majd a balszélen? A Lipcsétől érkező spanyol kezdett legutóbb, és 80 percig a pályán volt, hacsak nem történt sérülés – amiről mi nem tudunk – szerintünk ő fog játszani.

A várható kezdőcsapat:

Baumann – Kabak, Vogt, Nsoki – Kaderabek, Prömel, Geiger, Angelino – Baumgartner – Kramaric, Rutter

Egymás elleni meccsek:

2020/2021-ben találkoztak utoljára, amikor a Werder Bremen kiesett az első osztályból. Ősszel egyébként akkor még nem is volt olyan rossz a Bréma, de tavaszra teljesen szétestek. Jól mutatja a Hoffenheim elleni két meccs is ezt: Míg otthon 1-1-et értek el, addig idegenben 4-0-ra kikaptak.

A zöld-fehérek 2019-ben nyertek bajnoki meccset utoljára, a 2018/2019-es idényben. Azóta három találkozót a Hoffenheim nyert meg, egy pedig döntetlen lett.

Otthon a Hoffenheim egyébként is nagyon erős, és a Werder ellen is látszik ez: Öt meccsükből hármat nyertek, egyszer ikszeltek és egyszer kikaptak.

Előző 5 meccs eredménye
2021.02.21.Bundesliga
hoffenheim
4:0
bremen
Bundesliga
2020.10.25.Bundesliga
bremen
1:1
hoffenheim
Bundesliga
2020.01.26.Bundesliga
bremen
0:3
hoffenheim
Bundesliga
2019.08.24.Bundesliga
hoffenheim
3:2
bremen
Bundesliga
2019.05.11.Bundesliga
hoffenheim
0:1
bremen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Werder Bremen

Hétről hétre meg tudnak lepni minket Pavlenkáék. A két újonc közül inkább a Werdernek megy jobban, holott tavaly a másodosztályú bajnokságot a Schalke csapata nyerte meg.

A múlt héten is hatalmas meccset játszottak, hazai pályán 5-1-re verték meg a Borussia Mönchengladbach együttesét, akiket lehetetlen kiismerni. 3-0-s győzelem a Leipzig ellen, majd 5-1-es vereség Brémában. Igen, 5-1-re kaptak ki, amire aztán tényleg nem számított senki.

A kulcs az volt, hogy nagyon megnyomták az elejét a hazaiak, 13 perc alatt betalált Niklas Füllkrug kétszer, valamint Marvin Ducksch is. Ez minden tervét felborította a vendégeknek, akik a sokkból nem is tudtak felébredni, 4-0-val zárták a félidőt. A második játékrészben még Mitchell Weiser is a hálóba lőtt, az ő találata alakította ki ezt a váratlan eredményt.

A Werder Bremen most a középmezőnyben található, három győzelmük van, három döntetlenjük és két vereségük. Az utóbbi időben változatos mérkőzéseket játszottak, meglepő módon idegenben még veretlenek, amit csak négy csapat mondhat el magáról (Freiburg, Frankfurt, Köln, Bremen).

A múltkor hiányoltam Burke-öt a kezdőből, erre Ducksch és Füllkrug is nagyon odatette magát, nem várható változás a csatársorban. A védelemben azonban igen, Amos Pieper eltiltása lejárt, így Niklas Stark helyett visszatér a kezdőbe.

Felépült sérüléséből Leonardo Bittencourt, ám a múltkori után nem biztos, hogy beteszik őt a kezdőbe.

A várható kezdőcsapat:

Pavlenka – Veljkovic, Pieper, Friedl – Schmid, Gruev, Gross, Jung, Weiser – Ducksch, Füllkrug

Tippelde

Nem tart örökké az idegenbeli veretlenség, a hazai meccsein remekül szereplő Hoffenheim szakíthatja meg ezt a sorozatot.

Abban biztosak lehetünk, hogy nem fogja könnyen adni magát a vendégcsapat, a nagyszerű formában levő csatárduóból pedig kinézünk egy gólt. Szóval a Hoffenheim győzelme mellett arra tippelünk, hogy mindketten a hálóba fognak majd találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.48 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.46 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.46 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső