Olympique Lyon – Toulouse: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 06.
Olympique Lyon
Teljesítmény:
V V V V N
  • Groupama Stadium
  • Október 07. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Toulouse
Teljesítmény:
N V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Pénteken nem túl nagy a kínálat, összesen négy olyan meccset találtunk, amiről megéri beszélni. Ezek közül az egyik az Olympique Lyon – Toulouse találkozó. Az egyik csapat Peter Bosz irányítása alatt tavalyhoz hasonlóan idén sem remekel – majd mindjárt meglátjátok, milyen formában vannak -, a másik meg idén jutott fel az élvonalba, és egyébként a hírek szerint a dúsgazdag tulajdonosnak nagy tervei vannak vele.

Egymás elleni meccsük már csak azért is tűnik izgalmasnak, mert egyáltalán nem egyértelmű a meccs. Ha látatlanban megkérdezik, mi lesz a vége a Lyon és a Toulouse összecsapásának, fixen egyest mondanék, már csak azért is, mert tudom, hogy az egyik csapat tele van nagy sztárokkal, a másik meg újonc. De ez nem ilyen egyszerű, ennél több mindent kell nézni, és ha bővebben belepillantunk ebbe a bajnoki meccsbe, megváltozhat a véleményünk. Nem mondom – még -, hogy az enyém megváltozott, de kissé elbizonytalanodott.

A bukik viszont magabiztosak, szerintük minden előttünk levő információ ellenére a Lyonnak ezt a mérkőzést meg kell nyernie. Másfeles szorzó van a hazai győzelemre, a döntetlenre majdnem ötszörös, míg az újoncra több mint ötszörös.

Olympique Lyon

Miután az Olympique Lyon a múlt héten 1-0-s vereséget szenvedett a Lens csapatától, megkérdezték Peter Boszt, hogy félti-e az állását. A válasz rövid volt: „Nem”. Ezek után felmerül a kérdés, hogy mit tud a holland, amit mi nem? Magabiztosság az van, ahogy látom, de az eredményeket látva kicsit túlzónak érezzük a mester önbizalmát.

Ugyanis a Lyon egy jónak mondható kezdés után úgy visszaesett, hogy rossz nézni. Sorozatban negyedik vereségüket szenvedték el, a Lorient után a Monaco, a PSG, és most a Lens verte őket. Ha belegondolunk, négyből három bukta nem vészes, élcsapatokról beszélünk. Talán úgy gondolhatjátok, hogy a Lorient elleni vereség ciki, de nézzetek a tabellára, a tavaly a kiesés elől menekülő együttes most 7-1-1-es mérleggel ott van a harmadik helyen. Elképesztő sztorik vannak a franciáknál, tavaly a Strasbourgon ámuldoztunk, most meg átvette a helyüket a Lorient.

Vissza a Lyonhoz! A gyenge szereplés valamennyire összeköthető azzal, hogy elengedték a West Hamhez Lucas Paquetát, a csapat talán legjobb játékosát. Egy fecske nem szokott nyarat csinálni, de az biztos, hogy fecske nélkül nincs nyár. Paquetá fontos láncszeme volt az együttesnek.

A Lyon otthon egész jó – nagyon jó -, négy meccsüket nyerték, egyet elveszítették, 13 gólt rúgtak és 4-et kaptak.

Bosz csapatát komoly sérülések sújtják, több alapember is kidőlt, ami szintén nagy befolyással van a mostani rossz sorozatra. Nincs Castello Lukeba, Romain Faivre, Corentin Tolisso, Malo Gusto, Moussa Dembélé és Julian Pollersbeck sem.

Jerome Boateng már ott lehet a kezdőben, hiszen legutóbb a padra már leült. Vannak olyan hírek, miszerint Dembélé és Tolisso már edzésben, így a kispadra ők is leülhetnek, akár kezdők is lehetnek, ha megfelelő az állapotuk.

A várható kezdőcsapat:

Lopes – Henrique, Boateng, Diomande, Tagliafico – Caqueret, Lepenant, Aouar – Tete, Lacazette, Toko Ekambi

Egymás elleni meccsek:

A Toulouse 2020-ban búcsúzott az első osztálytól, volt is belőle felhördülés, mivel abban a szezonban a koronavírus miatt lefújták 28 forduló után a bajnokságot. Ám a Toulouse felháborodása némiképp érthetetlen volt, mivel 28 meccsen 13 pontot gyűjtöttek össze, majdnem 60 gólt kaptak, egyértelmű volt, hogy mindenképp kiesnek…

Most már majdnem három éve nem találkozott egymással ez a két csapat, így csak annyit tudok elmondani, hogy kettejük párharcát általában a Lyon nyerte meg. Legalábbis az utóbbi időben: Ötből négy találkozót húztak be, többségében nagyon könnyedén. Volt, hogy ötöt rúgtak, volt, hogy négyet, előfordult, hogy hárommal nyertek.

A Toulouse utoljára 2014-ben verte meg a Lyont, szóval már nyolc éve nyeretlenek ellenük. Pedig a lehetőség megvolt, hiszen a lilák sokáig szerepeltek a Ligue 1-ben.

Ezek után mondanom sem kell, hogy az Groupamában is dominál a hazai csapat, az utolsó 10 meccsből 9-et megnyertek…

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.26.Ligue 1
lyon
3:0
toulouse
Ligue 1
2019.12.18.Francia Ligakupa
lyon
4:1
toulouse
Francia Ligakupa
2019.11.02.Ligue 1
toulouse
2:3
lyon
Ligue 1
2019.03.03.Ligue 1
lyon
5:1
toulouse
Ligue 1
2019.01.16.Ligue 1
toulouse
2:2
lyon
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Toulouse

Visszanézegettem, mikor esett szó nálunk utoljára a Toulouse csapatáról, és hát… régen. 2020 februárjában egy Rennes elleni találkozón beszéltünk róluk.

Azóta megjárták a másodosztályt, feljutottak, és most úgy tűnik, erősebben tértek vissza, ugyanis jelen pillanatban a középmezőnyben foglalnak helyet, a 12. helyen állnak 3 győzelemmel, 2 döntetlennel és 4 vereséggel.

Nem mondhatnám, hogy kifejezetten jó formában volnának, hiszen a legutóbbi öt meccsük közül kettőt tudtak megnyerni, hármat elveszítettek.

Az egyik győzelem most hétvégén született, nem mondom, hogy nem lepődött meg a francia focit kedvelő emberek jó része, ugyanis 4-2-re győzték le a Montpellier-t.

1-0-s hátrányban voltak az első félidőben, de hamar, mindössze hat perc alatt fordítottak, előbb Stijn Spierings talált be, majd Zakaria Aboukhlal. Félóra elteltével még Chaibi Fares is a hálóba lőtt, így kényelmes előnnyel vonulhattak szünetre.

A lendület nem tört meg a folytatásban sem, mert rögtön a kezdés után Brecht Dejaegere módosította az állást. Kicsit aztán nehéz helyzetbe hozta őket védőjük, Mikkel Desler, akit kiállítottak, de a győzelmük nem forgott veszélyben.

Idegenben annyira jól nem megy nekik, egy meccset nyertek meg, aztán sorozatban hármat elbuktak.

Desler eltiltása miatt Moussa Diarra szerepel majd a kezdőben, más változtatást Montanier-nek nem kell végre hajtania.

Két sérült van az együttesben, Rafael Ratao mellett Rhys Healey nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Dupe – Diarra, Rouault, Nicolaisen, Sylla – Dejaegere, Spierings, Van den Boomen – Chaibi, Dallinga, Aboukhlal

Tippelde

Sok húzása már nincs Bosznak, ha most sem nyernek, akkor számíthat egy kellemetlen beszélgetésre a vezetőség néhány tagjával. A Lyon otthon jó, a Toulouse idegenben gyenge, eddig csak a Troyes csapatát tudták megverni.

Bár sok a sérült a hazaiaknál, és sorozatban négy vereségnél járnak, mi mégis hiszünk abban, hogy megnyerik az előttük álló találkozót. Szóval az ő győzelmükre fogadunk, meg arra, hogy két és félnél több gól esik a mérkőzésen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.52 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.50 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.50 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső