Hull City – West Brom: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 01.
Hull City
Teljesítmény:
V D V D N
  • KCOM Stadium
  • Március 03. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
West Brom
Teljesítmény:
N V D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És azért az angol másodosztályt sem hagynánk ki a buliból. Minden valószínűség szerint nem a Hull City – West Brom meccs lesz az egyetlen, amelyről a hét folyamán beszélni fogunk.

Liam Rosenior, miután megérkezett, alaposan összerakta a Hull Cityt, egy pillanatra még az is felmerült, hogy csak odaérnek a hatodik helyre. Persze, reálisan nézve ez… mégsem volt annyira életszerű gondolat részemről. Túlzottan kiegyensúlyozott ahhoz a Championship, és közben mégis túlzottan hektikus ahhoz, hogy egy ilyen hátrányt összeszedő csapat ezt ledolgozhassa.

És valóban, be is jöttek a számítások, a Hull elkezdett ismét rosszul, pontosabban eredménytelenül játszani. És az ellenfelük most az a West Brom lesz, amely nem akarja feladni a play-off álmát, ehhez pedig feltétlenül szükségük van győzelemre, mert kábé ez az utolsó szalmaszál, amibe belekapaszkodhatnak.

Carlos Corberánék nagy lendülete is elfogyni látszik, de őket teljesen még nem írnám le. Noha az elmúlt hetekben azért voltak olyan meccseik, amelyek ezt indokolnák.

Az online sportfogadás szakértői, az Ivibetnél dolgozó mesterek azt mondják, necces meccs lesz ez a WBA számára, de hozható. 2.30-at fizetnek a vendégekre, 3.10-et a hazaiakra, 3.40-et az ikszre.

Hull City

A bevezetőben említettem, hogy a Hull City jelentősen visszaesett, most konkrétan el is mondom, hogyan és miért. Bár nem, azt, hogy miért, nem tudom. Azt igen, hogyan történt a dolog.

Szóval, miután Rosenior megérkezett, jöttek a pontok, feljebb lépett a Hull, az utóbbi négy bajnokijukon azonban egyszer sem tudtak nyerni. Nem mondom, hogy könnyű volt a sorsolásuk, de szerintem itt nincs is olyan.

A Stoke és a Preston ellen hazai pályán ikszeltek, idegenben a Norwichtól és a Bristol Citytől is kikaptak.

Kiesési gondjaik nem lesznek, a kiesőzónától 11 pontra vannak. Azonban már a feljutás sem lehet opció, valahol itt, a kettő között fognak végezni. 42 pontjuk van, 11-9-14-es mérlegük, hazai pályán 6-4-7, és az figyelemre méltó, hogy a veretlenségük már jó ideje tart. Utolsó hazai vereségüket novemberben szenvedték el.

Aaron Connolly szereplése kérdéses, Salah Oulad M’Hand, Allahyar Sayyadmanesh, Vaughn Covil és Nathan Baxter azonban biztosan nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Ingram – Christie, Jones, McLoughlin, Greaves – Tufan, Docherty, Seri, Slater – Pelkas, Estupinán

Egymás elleni meccsek:

Egészen egyértelmű a két csapat közötti különbség, nem csak most, a táblázatot nézve, hanem az egymás elleni találkozók tekintetében is. A West Brom az utolsó hat meccset egyaránt megnyerte, a Hullnak öt éve sikerült nyernie.

Az idén ősszel egy gólgazdag mérkőzésen a hazai pályán játszó Albion 5-2-re győzött, ennél nagyobb sikert nem mostanában arattak a tigrisekkel szemben.

Idegenben már nem annyira meggyőző Carlos Corberán együttese, a Hull ugyan csak egyszer tudott nyerni az elmúlt években, ám WBA-sikerből is csak kettőt látunk az utolsó öt találkozón.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.20.Championship
west brom
5:2
hull city
Championship
2022.03.05.Championship
hull city
0:2
west brom
Championship
2021.11.03.Championship
west brom
1:0
hull city
Championship
2020.07.05.Championship
west brom
4:2
hull city
Championship
2019.11.09.Championship
hull city
0:1
west brom
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

West Brom

Hihetetlen tempót diktált Carlos Corberán azután, hogy Steve Bruce helyére kinevezték, de a lendület láthatóan elfogyott. A WBA ugyan a hétvégén rangadót nyert, a bronzérmes helyen álló Middlesbrought verték meg 2-0-ra (Daryl Dike két góljával), de előtte három meccsen át nem tudtak győzni, és ezzel lemaradtak az élmezőnytől. Most már azt mondom, kétséges, odaérnek-e a legjobb hatba.

Pedig megérdemelnék, nagyot mentek az ősszel, és a tavasz egy részében is. Most a 11. helyen állnak 13-9-11-es mérlegel, a hatodik Luton hat pontra van tőlük.

Idegenben utolsó három meccsüket egyaránt elveszítették, mérlegük 5-4-7. Ezt kéne nagyon gyorsan javítani…

Erik Pieters, Alex Palmer, Matt Phillips és Kyle Bartley a négy ember, aki nem tud játszani.

A várható kezdőcsapat:

Griffiths – Furlong, O’Shea, Ajayi, Townsend – Yokuslu, Molumby – Wallace, Swift, Diangana – Dike

Tippelde

Nem rossz otthon a Hull, és akár még a pontszerzés is összejöhet. A WBA-nak feltétlen kéne a győzelem, de látva, hogyan szerepelnek idegenben, nem lesz egy egyszerű.

Mi próbálunk óvatosabbak lenni, és csak annyit mondunk, szerintünk mindkét csapat a hálóba fog majd találni ezen a találkozón.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.83 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.83 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.83 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső