Manchester City – Newcastle United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 01.
Manchester City
Teljesítmény:
N N D D N
  • Etihad Stadium
  • Március 04. 13:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Newcastle United
Teljesítmény:
V V D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Áttérünk a szombatra, és maradunk az angoloknál, de szintet lépünk. Most egy Premier League-ben rendezendő találkozó következik, azon belül is egy… hamisítatlan rangadó. Rangadó, mert a Newcastle az idei szezonra feltápolta magát, Eddie Howe a kapott bizalmat megszolgálta, és bár igazi, hatalmas sztárok talán nem érkeztek hozzájuk, mégis sikerült egy ütőképes csapatot összehozni, amely – ha egy kicsit most fel tud javulni – akár még a Bajnokok Ligájára is esélyes lehet.

Van egy kis zűr, kétségtelen, hogy most mélyrepülésbe kezdett a Newcastle United, az csak a jéghegy csúcsa, hogy a Ligakupa-döntőt elvesztették, de a bajnokságban is egyre sűrűbbek a kínosabb eredmények. Ha ez így megy tovább, akkor lecsúsznak az első hatról, és ha ez így megy tovább, a Manchester Citynek nagyon könnyű dolga lesz.

A bukmékerek ezt gondolják. A Greatwin csapata egyértelműen hazai sikert vár, márpedig, ha valaki, ők tudják, mi fán terem a sportfogadás. 1.44 a Manchester City győzelme, 7.00 a Newcastle Unitedé, 4.50 a döntetlen.

Jöjjön a Manchester City – Newcastle United találkozó!

Manchester City

Az FA Kupa meccsei közül egyedül a Manchester Cityéről nem írtunk, és hát végül is jól tettük. A Bristol City elleni találkozót simán nyerték meg, ahogy arra számítani lehetett, duplázott Phil Foden, valamint betalált Kevin De Bruyne is.

Sokkal fontosabb azonban a City számára, hogy mi lesz szombaton, a Newcastle United ellen. A gárda ugyan kérészéletű vezetést szerzett a PL-ben, miután megverték az Arsenalt, de azonnal el is bukták, mivel a Nottingham Forest ellen már nem sikerült győzni.

A mostani mérkőzésen, ha a Newcastle megint megfogja őket, ötpontos hátrányba kerülhetnek.

Hazai pályán idén már többször botlottak, ami nem megszokott a Citytől. Kikaptak a Brentfordtól, valamint ikszeltek az Everton ellen, ezt a kettőt leszámítva azonban nem volt ellenfelük, mérlegük most 10-1-1.

Ők lőtték a legtöbb gólt otthon, és viszonylag keveset is kaptak, de ezt a mutatót tekintve nincsenek dobogón.

Két belső védőjük, valamint a cserekapus sérült, vagyis Aymeric Laporte, John Stones, illetve Stefan Ortega.

Guardiolának van lehetősége a majdnem legerősebb tizenegyét pályára küldeni, a kérdés, hogy Julian Álvarez vagy Erling Haaland kap lehetőséget a csatársorban. Mindkettejükkel gond van, egyre többen adnak hangot annak, hogy Haaland a gólokat ugyan szórja, de mégis, mintha emberhátrányban lenne vele a csapat, Alvarez pedig kevesli a kapott perceket a pályán…

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Walker, Dias, Akanji – Rodri, Gündogan – Mahrez, De Bruyne, B. Silva, Foden – Haaland

Egymás elleni meccsek:

Az őszi meccsük előtt pont arról beszéltem, hogy a Newcastle-nek azért sok esélye nincs az egymás elleni meccseket nézve, ugyanis általában – könnyebb vagy nehezebb módon, de – a City nyert. Aztán akkor először Guardiola és fiai pontokat buktak, 3-3-at játszottak a szarkákkal. Jó kis meccs volt, igazodott az átlaghoz, mármint gólok terén, ugyanis a két csapat (általában Bernardo Silváék) nem fogják vissza magukat.

Hazai pályán a City tízből kilenc meccset nyert az utóbbi időben, a Newcastle-nek 2014-ben sikerült itt, ezen a pályán győznie a Ligakupában.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.21.Premier League
newcastle united
3:3
man city
Premier League
2022.05.08.Premier League
man city
5:0
newcastle united
Premier League
2021.12.19.Premier League
newcastle united
0:4
man city
Premier League
2021.05.14.Premier League
newcastle united
3:4
man city
Premier League
2020.12.26.Premier League
man city
2:0
newcastle united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Newcastle United

Nagy volt a szomorúság a Wembleyben vasárnap, a Newcastle hosszú idő után nyerhetett volna bármilyen trófeát, de ez ezúttal sem sikerült, a Ligakupa döntőjében 2-0-ra kaptak ki a Manchester Unitedtól.

Sokat fektetett ebbe a sorozatba a gárda, de most már nincs idő keseregni, mert még a végén még a bajnokságban megszerzett pozíciójuk is veszélybe kerül. Pontosabban már most is vannak gondok, az utóbbi hetekben a Newcastle egy meccsét sem tudta megnyerni, három döntetlen után a Liverpooltól kikaptak. Ez volt az utolsó bajnoki meccsük.

Most az ötödik helyen állnak, a Fulham már csak két pontra, igaz két mérkőzéssel több van a fővárosi csapat neve mellett.

Idegenben eddig csak egy vereségük volt, lehet, hogy most meglesz a második. Emellett amúgy négy győzelmük, hat döntetlenjük van még.

Nick Pope visszatérhet a kapuba, de így is lesz kulcsjátékos, aki hiányozni fog, méghozzá Bruno Guimaraes, aki kisebb sérülést szenvedett a hétvégén. A gárda másik sérültje Emil Krafth.

A várható kezdőcsapat:

Pope – Trippier, Schär, Botman, Burn – Joelinton, Willock, Longstaff – Almirón, Isak, Saint-Maximin

Tippelde

Egymás után öt nyeretlen meccs, ez most a szarkák mérlege. És az Etihadban kéne jó eredményt elérni.

Úgy gondolom, hogy ez nem fog összejönni, a hazai csapat fogja megnyerni a mérkőzést egy olyan meccsen, ahol a gólok száma eléri majd a két és felet.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.51 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.48 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.45 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső