Hull – Luton: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 27.
Hull
Teljesítmény:
V V V V N
  • KCOM Stadium
  • Szeptember 30. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Luton
Teljesítmény:
N D V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Pénteken még Angliában lesz bajnoki, de nem az első osztályban, hanem a másodikban. Kedveljük a Championship küzdelmeit, még ha sokszor nehéz is kiigazodnunk az ott történteken. Most a Hull – Luton találkozót vesszük közelebbről szemügyre. Két… középcsapat? Mondjuk így? Nem, ez nem teljesen fedi a valóságot. Hiszen a Luton tavaly a feljutásért harcolt, míg a Hull inkább volt közel a kieséshez. Idén pedig még túl korai lenne bármit is mondani.

A válogatott szünet előtt inkább a Lutonnak állt a zászló, nem voltak hibátlanok, de legalább tudtak meccseket nyerni, ugyanezt a Hull régóta nem mondhatja magáról el, az utóbbi hetek inkább vereségekről, csalódásokról szóltak.

A Luton veszített tavalyi fényéből, de még mindig erősebb csapatnak gondoljuk őket, mint a Hull, ahol a török tulajdonos egyelőre nem igazán tudja tartani az ígéretét. Miután megérkezett, felvásárolta a klubot, és megígérte, hogy egy PL-re is esélyes együttest hoz össze. Meg még voltak más ígéretei is, mint például, hogy a Hull stadionjába lesz a legolcsóbb a belépő Európában… Az utóbbit könnyebb prezentálni, mint az előbbit, és láthatóan az nem is megy az együttesnek.

Ezért is inkább a Luton a favorit, de ne gondoljátok azt, hogy a bukmékerek sokkal veszélyesebbnek gondolják őket, mint a hazaiakat. A Hull győzelmére 2.90 körül fizetnek, míg a Lutonéra 2.50 átlagban a szorzó. A döntetlen a legmagasabb, most olyan 3.20 környékén mozog.

Hull

Lement már tíz forduló, lassan tényleg kialakulnak az erőviszonyok, nagyjából a bajnokság egyötödén vagyunk túl. A Hull nem fog idén sem feljutni, ennyit nagyon bátran ki merek már most jelenteni, sőt inkább arra kell figyelniük Shota Arveladzééknak, hogy ne essenek ki. Mert közel van ám a kiesőhely, ami idén már csak az utolsó három együttesre vonatkozik. Kicsit egyszerűsítettek a feljutás és a kiesés szabályain… Ez jó a Hullnak, mivel nem tűnik valószínűnek, hogy nem kell majd a hátuk mögé nézegetniük.

Anno nagyon mérgesek voltak a szurkolók, hogy a tulajdonosváltás után az új főnök első lépései közé tartozott, hogy a közönségkedvenc Grant McCannt eltávolította, és a helyére Shota Arveladzét ültette. Akivel szemernyit sem lett jobb a játék, sőt.

Az idei szezont egyébként kifejezetten jól kezdték, de aztán valami törés volt a csapatnál, mert az utolsó négy mérkőzésüket egyaránt vereséggel zárták. Kikaptak a QPR-tól, a Sheffield Unitedtól, a Stoke-tól és a Swansea-tól is.

Most épp 3-2-5-tel állnak a 20. helyen, egy pontra a Middlesbrough, akik már kiesőhelyen állnak, de nem is ez a félelmetes a szezon későbbi részére nézve, hanem az, hogy már most 21 kapott gólnál járnak, aminél többet eddig senki nem kapott. Még a kiesőhelyen levő csapatok is 14-15 gólnál járnak…

A védelem tehát nagyon nincs képben, de a támadókra sem lehetnek büszkék a csapatnál, 10 meccsen 11 gólt rúgtak, a legutóbbi öt meccsükön négyszer voltak eredményesek, viszont három teljes meccs óta egyszer sem…

Egész hosszú sérültlistája van az együttesnek: Nem szerepelhet Vaughn Covil, Benjamin Tetteh, Brandon Fleming, Dogukan Sinik, Billy Chadwick, valamint Allahyar Sayyadmanesh sem.

Ami érdekes, hogy a Hull nem erősített rosszul, megszerezték Figueiredot, Pelkast, Tufant és Estupinánt is, az eredmények egyelőre mégsem jönnek.

Hazai pályán a mérlegük: Három győzelem és két vereség.

A várható kezdőcsapat:

Ingram – Coyle, Figueiredo, Greaves, Elder – Seri, Slater – Pelkas, Tufan, Vale – Estupinán

Egymás elleni meccsek:

Voltak sokkal jobb idényei a Hullnak korábban, emlékezhetnek rá az idősebbek, hogy még a Premier League-ben is szerepeltek. Aztán jött egy nagyobb visszaesés, megjárták a harmadik vonalat is, a League One-t, és onnan kapaszkodtak vissza. Megragadtak ugyan a Championshipben, de nem tudnak fontos szereplőivé válni a bajnokságnak.

2019-ben nyertek utoljára a Luton ellen, viszont az utolsó három találkozójukat az ellenfél húzta be.

Tavaly oda-vissza megverték a tigriseket, hazai pályán 1-0-ra nyert a Luton, míg idegenben 3-1-re.

Az MKM Stadionban nagyjából ugyanez a helyzet, inkább a Luton örülhet a mérkőzéseik végén, háromszor nyertek idegenben, a házigazdának otthoni környezetben utoljára 2004-ben, még a harmadosztályban sikerült nyernie…

Előző 5 meccs eredménye
2022.03.19.Championship
hull city
1:3
luton
Championship
2021.10.23.Championship
luton
1:0
hull city
Championship
2020.07.18.Championship
hull city
0:1
luton
Championship
2019.09.21.Championship
luton
0:3
hull city
Championship
2007.03.13.Championship
luton
1:2
hull city
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Luton

Tavaly a rájátszásig jutott az együttes, ott aztán már az első párharcon búcsúztak, és így maradtak a másodosztályban. Mondanám, hogy új esélyt kaptak, de nem úgy tűnik, hogy ez valóban új esély. Kicsit lemaradtak a többiektől a nyári átigazolási szezonban, bár a Luton nem volt arról híres, hogy sok pénzt tudnak elkölteni. Most sem tettek így, és az eredmények kicsit el is maradnak.

A Luton most a 11. helyen áll, eddig három meccsüket nyerték meg, négyszer ikszet játszottak, illetve háromszor kikaptak.

A legutóbbi öt meccsükön csak egyszer, és az idegenbeli mérlegükkel sincs akkora probléma, hiszen kétszer győztek, egyszer kikaptak és egyszer ikszeltek. A Championshipben jellemző, hogy a csapatok inkább otthon alapozzák meg a jó szereplésüket, és idegenben még a listavezető sem mehet biztosra…

A csapat nyerte a legutóbbi mérkőzését, ráadásul egy élre törő – de annál gyengébb formában levő – együttest, a Blackburnt verték meg 2-0-ra, Morris és Burke szerezték a gólokat.

Nem lesz ott a csapattal James Shea és Pelly Ruddock Mpanzu, de a jövő hónapban már talán mindketten játszhatnak. A legutóbb még Harry Cornick és Glen Rea is hiányzott, bevallom, nem tudok sokat arról, hogy meggyógyultak vagy sem…

A várható kezdőcsapat:

Horvath – Burke, Lockyer, Potts – Bree, Lansbury, Clark, Bell – Campbell – Woodrow, Morris

Tippelde

Adja magát, hogy a Luton megnyeri a mérkőzést, de ennyire biztosnak nem lehet lenni a másodosztályban. Ez a 24 csapat bőven tud meglepetést okozni, és lehet, hogy a Hull most fogja magát összeszedni.

Egy újabb vereség Arveladze vesztét fogja okozni, a szünet előtt már szó volt a menesztésről, de akkor még nem hozták meg a döntést. Magyarul kapott még egy esélyt. Ha kikapnak, biztosan ki fogják őt rúgni.

És szerintem, ha csak egy góllal is, de ki fog kapni a Hull City, bár úgy érzem, hogy tudásban fel tudják venni a versenyt a Lutonnal, viszont a vendégek egységesebbnek tűnnek. Legbiztosabbra az X2-vel lehet menni, azt nem tartom valószínűnek, hogy a hazaiak nyerni tudnak…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.40 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.42 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.42 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső