Angers – Olympique Marseille: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 27.
Angers
Teljesítmény:
N N V V V
  • Stade Raymond Kopa
  • Szeptember 30. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Olympique Marseille
Teljesítmény:
D V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy francia elsőosztályú meccset is kinéztünk mára, egy élcsapat játszik egy olyan gárdával, aki két hete még nyeretlen volt. Az Angers – Olympique Marseille csata talán egyértelmű sokaknak, nekünk még nem az. Igor Tudor együttese eddig kéz a kézben haladt a PSG-vel, de a válogatott szünet előtti botlásuk miatt lemaradtak. Még így is a második helyen állnak, és azt gondolom, hogy nem is lehet a párizsiakat idén elkapni – idén sem -, de nem állhat hozzá úgy az együttes, hogy másodiknál jobbak nem lehetnek…

Az Angers közben – mint mondtam – nemrégiben még nyeretlen volt, sorra jöttek a gyenge eredmények, de aztán megmakacsolták magukat az utóbbi hetekben, és sorozatban két győzelmet arattak. Ettől még a tabella hátsó felében helyezkednek el, de ez fel kellett, hogy keltse a Marseille figyelmét is. Nem lesz elég, ha félgőzzel mennek fel a pályára.

Alexis Sánchezéknek közben arra is figyelniük kell, hogy a jövő héten ismét Bajnokok Ligája-meccset játszanak, és ott is kellene a sikerélmény, tekintve, hogy eddig még egyszer sem sikerült nyerniük, két meccs, két vereség, ez a mérlegük. Mintha a pár évvel ezelőtti Marseille-t látnám, amelyik a bajnokságban elég jól ment, de Villas Boas irányítása alatt a BL-ben talán csak egy pontot gyűjtöttek. Jó úton haladnak afelé, hogy ez megismétlődjön.

Azért a vendégek az esélyesek ezúttal, az ő sikerük 1.80-at fizet, míg a hazaiaké 4.10-et. A döntetlen is hasonló szorzóval fut, 3.80 jelen pillanatban.

Következzen az Angers – Olympique Marseille mérkőzés!

Angers

Nem sűrűn beszélünk az Angers-ról, meg úgy egyébként a francia kiscsapatokról, így hát előfordulhat, hogy némelyeknek hiányosak az ismereteik, ami egyáltalán nem probléma. A francia bajnokság jó is tud lenni, de tele van döntetlenekkel, meglepetésekkel, ami miatt nehéz rájuk fogadni, ezért is nyúlunk hozzájuk ritkábban.

Az Angers a tavalyi szezonban a 14. helyet szerezte meg, voltak remek időszakaik, de voltak mély szakadékban is. Igazából nem meglepő, hogy végül a középmezőnyben végeztek, annak is inkább a hátsó felében.

Most sem állnak sokkal jobban, sőt, igazából ugyanott vannak, mint ahol tavaly befejezték az idényt. Gyengén kezdtek, hosszú ideig voltak nyeretlenek, két döntetlenjük és négy vereségük volt, úgy tűnt, idén a kiesés ellen fognak harcolni. Lehet, hogy így lesz, de valamelyest össze tudták magukat kapni. Az utolsó két fordulóban győzni tudtak, először a Montpellier-t verték meg hazai pályán, rá egy hétre pedig idegenben is learatták első győzelmüket, a Nice otthonában sikerült nyerni, ami azért nagy szó, még ha a Nice most kicsit be is ragadt a rajtnál.

A mérlegük otthon még így is nagyon gyenge, egy győzelem mellett van egy döntetlenjük és két vereségük. Rengeteg gólt kapnak, eddig hét meccsen 18-szor vették be a hálójukat, ennél többet egyetlen együttes sem kapott.

Ami biztos, hogy Sofiane Boufal játékára nem számíthatnak majd a Marseille ellen, a szélső ugyanis a Nice ellen kiállíttatta magát, megpróbált egy műesést bejátszani úgy, hogy már volt egy sárgája. A játékvezető nem ette meg, és kiállította az Angers egyik legjobbját.

Rajta kívül sérült volt egy egész sor játékos: Ibrahim Amadou, Ulrick Eneme-Ella, Ali Kalla, Zinedine Ould Khaled, Halid Sabanovic és Waniss Taibi sem állhat Baticle rendelkezésére. Legalábbis a szünet előtt nem állhatott, azóta pedig nincs túl sok információ a hiányzókkal kapcsolatban.

Egyébként az Angers-val kapcsolatban van egy ismerős szál is: A Fraditól távozó Miha Blazic itt találta meg a számításait, egyből bejátszotta magát a kezdőbe, eddig többnyire a kezdőben kapott helyet.

A várható kezdőcsapat:

Fofana – Valery, Hountondji, Blazic, Doumbia – Mendy, Bentaleb – Ounahi, Hunou, Thioub – Sima

Egymás elleni meccsek:

Az Angers egy olyan kiscsapat, amely könnyedén tud meglepetéseket okozni, és a Marseille elleni összecsapások ezt bizonyítják is. A minden esetben favoritnak számító kékek a legutóbbi öt mérkőzésből csak kettőt tudtak megnyerni, kétszer döntetlent játszottak, egyszer pedig az Angers tudott nyerni. Érdekesség, hogy mindkét győzelem otthon született, idegenben már nem megy ennyire jól Igor Tudor fiainak. A legutóbbi öt, a Raymond Kopában lejátszott mérkőzés ugyanis csak egy marseille-i sikert hozott, háromszor ikszeltek, egyszer az Angers nyert.

Tavaly a Marseille négy pontot szerzett Boufalék ellen, idegenben 0-0-t játszottak, míg otthon 5-2-re győzött az akkor még Jorge Sampaoli által irányított Marseille.

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.04.Ligue 1
marseille
5:2
angers
Ligue 1
2021.09.22.Ligue 1
angers
0:0
marseille
Ligue 1
2021.05.16.Ligue 1
marseille
3:2
angers
Ligue 1
2020.12.23.Ligue 1
angers
2:1
marseille
Ligue 1
2020.01.25.Ligue 1
marseille
0:0
angers
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Olympique Marseille

Nincsenek annyira jó formában a marseille-i srácok, azt azért meg kell hagyni. Bár a tabella jól mutat a Ligue 1-ben, mint mondtam, sikerült lépéshátrányba kerülni a PSG-vel szemben azáltal, hogy a Marseille a legutóbbi bajnoki fordulóban csak 1-1-et játszott a Rennes-nel. Az a találkozó hosszú idő óta az első hiba volt Tudorék részéről, de közben a Bajnokok Ligájában sem megy nekik a játék. Először a Tottenhammel szemben kaptak ki 2-0-ra, majd hazai pályán a csoport leggyengébb tagjától, az Eintracht Frankfurttól szenvedtek vereséget. Szóval lehet, hogy inkább a Marseille a négyes leggyengébbje…

A jövő héten a Sportinggal találkoznak, nem ártana tartalékolni, a keret egy része a válogatottjával volt, szóval nem mondhatnánk, hogy kipihentek.

Idegenben egyébként eddig három meccset játszottak, kétszer nyertek, egyszer ikszeltek, összesen egy gólt kaptak ezeken a meccseken.

Az átalakult csapatban rengeteg az új játékos, és Tudor sem nagyon tudja még, hogy ki tagja az alapcsapatának és ki nem, gyakran változtat, a kezdőn is, a formáción is, még nincs kiforrva ez a csapat.

Ha minden igaz, az egyik új fiúra nem számíthatnak, Nuno Tavares kapott egy sárga lapot a Rennes ellen – ahol amúgy Matteo Guendouzi szerezte a hazaiak egyenlítő gólját, miután öngólt is vétett -, és így eltiltott lesz. A helyén Sead Kolasinac kerülhet, így összeállhat hátul egy Gigot, Balerdi, Mbemba hármas.

Sérült még Pablo Ruiz, valamint Eric Bailly.

A várható kezdőcsapat:

Lopez – Mbemba, Balerdi, Gigot – Clauss, Rongier, Veretout, Kolasinac – Guendouzi, Payet – Sánchez

Tippelde

Nem jellemező a Marseille-re mostanában, hogy szórnák a gólokat, és az Angers is inkább kapja azokat, mintsem rúgja. A korábbi meccseik kevés kivételtől eltekintve kevés gólt hoztak, most is kellemetlen ellenfélnek gondoljuk az Angers-t, ráadásul a Marseille is kicsit mintha megakadt volna.

Tartalékolni kell a BL-re is, így nem számítok teljes gőzre Tudor legényeitől. Két és fél gól alatti eredményre számítunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.13 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.08 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.08 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső