Hull – Sunderland: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 16.
Hull City
Teljesítmény:
D D D V N
  • KCOM Stadium
  • December 17. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sunderland
Teljesítmény:
V N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egyelőre nem jön a várt áttörés a hazai csapattól, valójában gyengébbek, mint tavaly voltak. Pedig a dúsgazdag török üzletember, Acun Medya nagy reményekkel vette át a Hull City együttesét, és ígéretekből sem volt hiány. Egyelőre azonban… vajmi keveset tudott ezekből betartani. Lehet, hogy minden kezdet nehéz, és igazából csak épp tökéletesedik a mesterterv, azonban erre van kevesebb esély. Ha mégsem létezik semmiféle terv, akkor a Hull hatalmas gondban lehet tavasszal. Jelen pillanatban egyetlen pontra vannak a kiesést jelentő 22. helytől, és semmi garancia nincs arra, hogy a forduló után nem zuhannak be a piros vonal alá.

Meg is van erre minden esély, ugyanis a fekete macskákat kéne legyőzni, és a fekete macskák nagyon szívósak. A Sunderlandről van szó, ha valaki esetleg a beceneve alapján nem ismerte volna fel az együttest. Hiába újoncként szerepelnek a másodosztályban, eddig kifejezetten jó idényt futnak, több nagy meglepetést okoztak már, és láthatóan felnőttek a feladathoz. Lehet, hogy az élvonal nem fog összejönni, sőt erre van a nagyobb esély, de ha gond nélkül bent maradnak, a szurkolók már elégedettek lesznek.

Forma alapján mi inkább a vendégekben bízunk, de a forma csak egy dolog. Nézzük, mit gondolnak a bukmékerek!

A 22bet irodájánál dolgozó tippmester azt mondta, a Sunderlandnek kevesebb esélye van a sikerre, 2.60 a Hull sikere, 2.80 a Sunderlandé, miközben a döntetlen 3.20.

Jöjjön a Hull – Sunderland találkozó!

Hull

Épp az imént esett szó a Hull Cityről, az előző tippben, mivel a Watford volt annak a főszereplője, akikkel Smithék játszottak. Egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet a tigrisek csapata, bár azért többször rezgett a léc. A Watfordnak jóval több helyzete volt, főleg a mérkőzés közepétől kezdve, úgy tűnt, McLoughlinék nem bírják a tempót, amit a Watford diktál. Végül azonban egy pontot azért meg tudtak szerezni, a találkozó 0-0 lett.

Ez az egy pont viszont nem igazán segített a Hullnak, hiszen továbbra is kiesőhely közelében vannak. Ahogy a bevezetőnél is említettem, egyetlen pontra vannak attól, hogy a piros vonal alá merüljenek. És ha odakerültek, nem biztos, hogy vissza tudnak jönni. Igen, tudom, hogy nagyon sűrű a mezőny, de ebben a Hull Cityben most nem sokat látok. Főleg, hogy eladták a csapat legtehetségesebb és legjobb játékosát, aki azóta már a Premier League-ben igyekszik csillogtatni a tudását, ő nem más, mint Keane Lewis-Potter.

Az érte kapott pénzből alaposan megerősíthették volna a keretet, no meg arra sem panaszkodhatnak, hogy a tulajdonosnak ne lenne pénze, hiszen amíg ezt az egy mondatot leírtam, ő egy halom lóvéra tett szert.

Ennek ellenére a csapata nem igazán találja magát. Az meg irreális most, hogy feljutásról beszéljünk. Pedig a cél ez volt. Vagyis még mindig ez… Mivel az eredmények nem jöttek, Shota Arveladzét menesztették, és Liam Rosenior bemutatkozhatott a Championshipben. Mint az olvasható volt, nem is rosszul…

Nem jó jel a csapat számára a Sunderland előtt, hogy sorozatban négy hazai vereségnél járnak. Azután, hogy megverték a Wigant, kikaptak a Birminghamtől, a Blackburntől, a Middlesbroughtól és a Readingtől is.

Mérlegük most 4-0-7, kétszer annyi gólnak örülhetett az ellenfél, mint amennyinek ők.

A nem túl biztató forma mellett még a sérülések miatt is agyalnia kell Roseniornak. Hiszen nincs itt Benjamin Tetteh, Harvey Vale, Vaughn Covil és az sem valószínű, hogy Allahyar Sayyadmanesh pályára tud lépni. Utóbbi már talán a kispadra leülhet, de fizikailag még nincs a topon sérülését követően. Dimitris Pelkas is kiesett, a Watford elleni meccsen szenvedett sérülést, és állítólag hosszú kihagyás vár rá.

Jó hír viszont, hogy lejárt a góllövőlistán előkelő helyen álló Óscar Estupinán eltiltása, így ismét segíthet az együttesnek.

A várható kezdőcsapat:

Ingram – Christie, Jones, McLoughlin, Greaves – Woods, Seri – Docherty, Slater, Longman – Estupinán

Egymás elleni meccsek:

A Hull és a Sunderland változatos meccseket játszott a közelmúltban. Tavaly ők sem feszültek egymásnak, tétmeccsen legalábbis nem. De egy felkészülési találkozón igen, amit az akkor még harmadosztályú Sunderland megnyert. A Hull Citynek egyébként nem megy a fekete macskák ellen, nyolc éve nyeretlenek, 2014-ben még az első osztályban tudtak nyerni ellenük. Azóta lejátszottak kilenc meccset, melyek közül négyet megnyert a Sunderland, öt pedig ikszre végződött.

A tigrisek otthonában fölényben vannak a döntetlenek, ötből három meccsen osztoztak meg a pontokon, egyszer a hazaiak, egyszer pedig a vendégek nyertek.

Előző 5 meccs eredménye
2021.07.30.Barátságos Mérkőzés
sunderland
2:1
hull
Barátságos Mérkőzés
2021.04.20.League One
hull
2:2
sunderland
League One
2021.01.09.League One
sunderland
1:1
hull
League One
2020.09.05.Angol Ligakupa
sunderland
4:5
hull
Angol Ligakupa
2018.01.20.Championship
sunderland
1:0
hull
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sunderland

A fekete macskák elég hektikus teljesítménnyel rukkoltak elő az utóbbi időben. Voltak kifejezetten jó meccseik, ahol az eredmény is úgy alakult, ahogy azt ők szerették volna, így egy kicsit a szakértők is nagyobb figyelmet mutattak a csapat felé. Mert ebben benne volt egy komolyabb meglepetés is.

Még most is benne van, a Sunderland ugyanis a középmezőny közepén áll, nem sokkal lemaradva a hatodik helyen álló Prestontól.

Azonban a hétvégén nem sikerült nyerniük, hazai pályán kaptak ki 2-1-re a West Brom ellenében. Mi is tippeltünk a meccsre, és azt mondtuk, mindkét csapat a hálóba fog majd találni. A Sunderland részéről megint Amad Diallo talált be, a WBA a hajrában fordította meg a mérkőzést.

Az eddigi teljesítményre így sem panaszkodhatnak a szurkolók, az elsődleges cél a bent maradás, és e tekintetben jól állnak. Nyolc meccset nyertek meg, haton ikszeltek és nyolcszor kaptak ki.

Hazai pályán nem olyan jók, mint idegenben, övék a negyedik legerősebb idegenbeli csapat, 5-2-4-es mérleget tudnak felmutatni.

Sérülések tekintetében ezúttal sincs változás, még mindig nem játszhat Ross Stewart, valamint Dan Ballard. Mindketten hiányoznak a csapatból, de főleg Stewart, aki ebben az idényben öt gólnál és három gólpassznál jár.

A Sunderland csapatával kapcsolatos hír, hogy Tony Mowbray minden bizonnyal kezdőbe jelöli Dennis Cirkint és Jack Clarke-ot.

A várható kezdőcsapat:

Patterson – Gooch, O’Nien, Cirkin, Alese – Neil, Evans – Diallo, Pritchard, Clarke – Simms

Tippelde

Azért a Hull nem fogja idén sem megváltani a világot, az idegenben jól játszó Sunderlandben viszont látok fantáziát. Igazi meglepetés lenne, ha odaérnének a rájátszásba, de azért még sokat kell tenni. Amilyen közel van a Preston, olyan közel van a Wigan is.

Ezen a mérkőzésen inkább a vendégeket favorizálom, és azt mondom, megnyerhetik a meccset a tigrisekkel szemben.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.81 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.864 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.80 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső