Coventry – Swansea: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 16.
Coventry
Teljesítmény:
V N N N N
  • Coventry Building Society Arena
  • December 17. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Swansea
Teljesítmény:
V N D D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Igyekeztem magam szoktatni a gondolathoz, hogy a VB meccsei elfogynak hamarosan, de most már kijelenthetem, tényleg elfogytak. Szerencsére, van miről beszélni Katar után is, hiszen a Championship nem áll meg ezúttal sem, dacára, hogy világbajnoki bronzmeccset rendeznek szombaton, vasárnap pedig finálét. A játékosok a 23. fordulóban lépnek pályára, mi pedig azt a fejünkbe vettük, hogy a lehető legtöbb meccsről írunk. Ma jön hat másodosztályú mérkőzés, holnap pedig még kettő. Aztán egy kicsit pihenünk. Nem sokat, mert a két ünnep között szokásos Boxing Day ezúttal sem marad el, hiába, az angolok ezzel nem tudnak betelni. Sőt, még spanyol első osztályú mérkőzések is lesznek, szóval lesz miről beszélni két bejgli meg egy tojáslikőr között is.

A Coventry – Swansea mérkőzéssel kezdünk ezúttal. Az egyik csapat borzalmas formában, a másik egészen a múlt hétig remekül menetelt előre, egészen a kiesőzónától jutottak fel a középmezőnybe. De kiderült, hogy nem váltak verhetetlenné.

A Coventry számára a stabil középmezőnybeli helyezés már bőven elegendő, viszont a Swansea nagyon is elégedetlen lehet ezzel a tízedik pozícióval, hiszen nem is olyan régen még sokkal feljebb tartózkodtak. Aztán az elmúlt hetekben képtelenek meccset nyerni.

Mindkét gárda 1-0-s szűk vereséget szenvedett legutóbb, most ezt szeretnék kijavítani.

A fogadóirodák szerint szoros találkozó várható, a Coventryt tartják esélyesebbnek, de megadják a lehetőséget a Swansea-nak is. Az Ivibetnél 2.40 a hazai győzelem, 3.00 a vendég, miközben 3.25 a döntetlen.

Coventry

Négy győztes mérkőzés után a Coventry arra készült, hogy megszerezze az ötödiket is. A nem túl jó formában levő Reading otthonába látogattak, és mi is azt gondoltuk, meglesz a vendégeknek a siker. Meg is voltak a lehetőségeik, nem mondom, hogy a hazaiak jobbak lettek volna. Mert nem voltak. Azonban egy szerencsésnek mondható góllal ők szereztek vezetést, és meg is tartották ezt a mérkőzés végéig, így megszakadt a Coventry jó sorozata.

Ennek ellenére abszolút elégedettek lehetnek, és mivel nagyon sűrű a mezőny, egyetlen győzelem nagyot dobhat a helyezésükön. Most jelen pillanatban a 15. helyen állnak, de ez nem jelent semmit. Voltak ennél ők sokkal lejjebb is, konkrétan voltak utolsók is. De ehhez nem csak a gyenge játékuk segítette hozzá őket, hanem hogy több meccsük is elmaradt a pályájuk használhatatlansága miatt.

Még most is kétmeccses lemaradásban vannak a többiekhez képest, ha mindkét találkozójukat megnyernék, akkor konkrétan a negyedik helyen állnának.

A Coventry eddig nyolc győzelmet ért el, ötször ikszeltek és hétszer kaptak ki. Hazai pályán kilenc mérkőzésen 5-1-3-at hoztak össze, és sorozatban három győzelemnél járnak. Ez figyelmeztető jel kell, hogy legyen a Swansea játékosainak számára.

Mark Robins mesternek meggyűlt a baja a sérülésekkel az utóbbi időben. A Reading ellen nem állt rendelkezésre Fankaty Dabo, Matthew Godden, Kyle McFadzean és Marcel Hilssner, Kasey Palmer pedig leült a kispadra, és csereként pályára is lépett, bár nem hiszem, hogy teljes mértékben jól volt. Egyikük sem épült fel, annyi változás lehet a kezdőcsapatban, hogy a jamaikai Palmer már ott lesz az együttesben, mikor a meccs elkezdődik.

Szintén a kezdőben lesz a magyar származású, de svéd állampolgárságú, és a svéd válogatottban már bemutatkozó Gyökeres Viktor is, aki idén is szórja a gólokat. Már mondtam vele kapcsolatban, de most megismétlem, nagyon meg lennék lepve, ha jövőre is a másodosztályban játszana…

A várható kezdőcsapat:

Wilson – Panzo, Rose, Doyle – Eccles, Sheaf, Hamer, Bidwell – Palmer, O’Hare – Gyökeres

Egymás elleni meccsek:

A Coventry tavaly előtt jutott fel a Championshipbe, előtte hosszú időn keresztül voltak a harmadosztály tagjai. 2011/2012-ben zúgtak ki a második vonalból, és onnantól igazán nehéz időszak következett, voltak még a negyedosztályban is. Ahhoz képest nagy dolog, hogy 2020-ban felkerültek a Championshipbe, és első szezonjukban 16.-ak, másodikban meg 12.-ek lettek.

A Swansea ellen valahogy nem megy nekik. Soha nem tudták megverni a walesi együttest, pedig volt rá néhány lehetőségük, egészen pontosan tíz mérkőzés. Azonban egyiken sem tudtak nyerni. Sem otthon, sem idegenben. Vegyük például a tavalyi meccseket: Hazai pályán 2-1-re kikaptak, idegenben 3-1-re. Legjobb eredményük a döntetlen, amiből összesen négy darab van. A legutóbbi öt, Coventryben megrendezett meccsből hármat nyert meg a Swansea és kettő lett iksz.

Előző 5 meccs eredménye
2022.03.05.Championship
swansea city
3:1
coventry
Championship
2021.11.02.Championship
coventry
1:2
swansea city
Championship
2021.02.24.Championship
swansea city
1:0
coventry
Championship
2020.10.20.Championship
coventry
1:1
swansea city
Championship
2011.02.22.Championship
coventry
0:1
swansea city
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Swansea

Elképesztően rossz formában van Russell Martin legénysége, a 24 csapatos Championshipben – a legutóbbi öt meccs alapján – ők szerezték a harmadik legkevesebb pontot. Csak a QPR és a Blackpool van nehezebb helyzetben. Pedig olyan szépen alakult számukra eddig az idény. Aztán történt valami, a Cardiff legyőzését követően ikszeltek a Bristollal, kikaptak a Prestontól, jött sorozatban három iksz (Wigan, Birmingham, Huddersfield) és aztán egy újabb vereség, ezúttal a Norwich ellen.

Dean Smith együttese már az első percben a hálóba lőtt, Teemu Pukki közeli lesipuskás találata így három pontot ért. Nem játszott alárendelt szerepet a Swansea, volt több nagyobb lehetőségük is, azonban Gunn eszén egyszer sem tudtak túljárni. Egyszer kis híján tizenegyeshez jutottak, mindent meg is tett Okoflex, hogy beessen a tizenhatoson belülre, de a bíró átlátott rajta, és csak szabadrúgást ítélt.

Összességében nem játszott tehát rossz meccset a walesi csapat, csakhogy pontot nem tudtak szerezni. Ezzel már lecsúsztak a 10. helyre, jelenleg 8-7-7-es mérlegük van.

Hazai pályán egy kicsit jobbak, mint idegenben. Otthon 17 pontot szedtek össze, míg idegenben 14-et. Ez három győzelemből és öt döntetlenből jött össze.

A VB-n részt vevő játékosok már a pályán voltak a Norwich ellen, játszott Cabango, aki a kezdőben kapott helyet, és játszott Joe Allen is, ő viszont csak csereként.

Ezúttal visszatérhet a kezdőbe Olivier Ntcham és Harry Darling, ez pedig szerkezetváltással járhat, a 4-2-3-1-et 3-4-2-1-re cserélhetik. Martinnak két hiányzója lesz, Liam Walsh már ugyan felépült, de az erőnlétével még gondok vannak, Michael Obafemi valószínű, hogy holnapig nem épül fel.

A várható kezdőcsapat:

Benda – Wood, Darling, Cabango – Naughton, Fulton, Grimes, Manning – Cooper, Ntcham – Piroe

Tippelde

Bánhatja a Reading elleni vereséget a Coventry, mert ez máshogy is végződhetett volna. Ha kicsit jobban használják ki a helyzeteiket. Amiből azért volt… Ezúttal nem férne bele egy bukás, a Championship harmadik legrosszabb formájú együttese az ellenfél, akik idegenben azért nem hasítanak.

A Swansea nem rossz csapat, inkább azért tartom őket esélytelenebbnek, mert fejben valami nincs rendben. Én ezúttal is kitartok a Coventry győzelme mellett, mint ahogy tettem múlt héten is.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.42 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.41 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.42 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső